kızlar geçen ay ilk defa adet olmuştum bu ay 10 gün gecikti normal mi?bide bu hamilelik testlerinin 1 gün sonraki sonuçları geçerli mi çok zor durumdayım cevap bekliyorum
eger emziryosan korkma cnm benimde hep 1 hafta geçiyo 3 aydır oluyorum daha düzene girmedi dr emzirdigin için oluyo dedikızlar geçen ay ilk defa adet olmuştum bu ay 10 gün gecikti normal mi?bide bu hamilelik testlerinin 1 gün sonraki sonuçları geçerli mi çok zor durumdayım cevap bekliyorum
kızlar geçen ay ilk defa adet olmuştum bu ay 10 gün gecikti normal mi?bide bu hamilelik testlerinin 1 gün sonraki sonuçları geçerli mi çok zor durumdayım cevap bekliyorum
Kızlar yürüteci tavsiye etmiyorum ben. Öncelikle çookk kolaylık oluyo ama erkek bebeklerde 7.aydan önce zararlıymış. Ben 15 tatilde annemlerde 3-5 gün 10dk falan oturttum. Çok sevdi hatta yan yan çok az ilerledi. Ama şimdi ayaklarının üstüne değil parmak uçlarına basıyo, bu yürüteçte yürüyen çocuklar böle yapıyolarmış. Nerdeyse 1 ay oldu geleli yeni yeni tam basmaya başladı.
Benimde kitabım geldi okumadım inceledim ama bildiğimiz şeyler gibi geldi bana çok çekici başlıklar göremedim.
Bu gün bizim paşa sabah 5te uyandı. Ve benim 7:30 ta dersim var. Sarhoş gibi gittim okula. Sağolsun daha ilk haftadan yaptı yapacağını sıpam benim.
Kayınvaldem tek başıma bakmak zor oluyo bize getirin dedi. Komşusu var onun kankası onla birlikte bakarız dedi ama uyuyan çocuğu yataktan kalkıp nasıl götürcez :SSSS Bende göndermedim Eşim izin aldı. O baktı bügün. Zaten bende 10:30da geldim bi baktım kapıda gülerek karşılıyolar beni. Eşimi hemen motive ettim ne kadar güzel bakmışsın Annemde bile böyle durmuyo :)))))))) dedim.
Sizler naptınız görüşmeyeli :)
inşallah kızlar ama test aldım 1 gün sonra silik çizgiye döndü çok kötüyüm
bende bu ay gecikmeli oldum merak etme emziriyorsan normal hamilelik testi 1 gün sonra geçerli olmaz üzerinde yazar zaten
inşallah kızlar ama test aldım 1 gün sonra silik çizgiye döndü çok kötüyüm
Kızlar güvenli doğum kontrolu yapmıyor musunuz:?
özellikle bugün 2. çocuk çok uzak bir ihtimal.. sabahdan beri ağlıyor. hiç ağlamadığı kadar.. hiç birşey yemedi su bile içmedi ama aç biliyorum.. böyle gerliyorlar bazen.. ona gelince bana da geliyorlar..
bu arada doktor bana yeşil yapraklı sebzeleri 2. kez ısıtma dedi. sıcak suyun içine koysam olur mu?
Kızlar güvenli doğum kontrolu yapmıyor musunuz:?
merhaba canım ne zamandır karşılaşamadık.. ben yapıyorum.. benimle yakın zamanda evlenen arkadaşlarım hep "doğal korunma yöntemi" kullanıp (çok övdükleri halde) kazayla hamile kaldılar.. ben işimi şansa bırakamam.. sonuçta hazır olmadığın bir anda hamile kalmak çok zor bişey. şuan eşim korunuyor.. bu durumdan pek hoşlanmasa da. :78: :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?