• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bis çok öslicez babamızı doğurursamda onsuz doorcam annem bile gelmio bi gelinimizle ben arım :(((
annem gezsin dursun

hatun sırf gezsin dursun ben hastayım burda o düğün düğün gezio bana gelince izin alamo işyerinden ama düğün için alabilio işte böle şelerde zoruma gidio

sen uzulme sekercigim benim benim annemde aynen oyle iyidir hostur ama hamile kalmami istemedi simdide dogru durust o kadar telefonda konusuroyrum sormuyo bile erken diyodu surekli ebek icin ne yapicaz anne idare etcez onalri :)

kız şeker boşver anneni bebek oluncada bebeği özler duramaz gelir
sende ozman pas verme :D çok sevecek bırak gezsin hatun sıkılıyodur :D

yabancıların herşeyine koşturuyo bana gelince eşimde çok bozuluo kötüü dediim kaynanam bile kaçgündür burdaydı :(

yusecim su gelirse sezaryana alınır diye bişi yok, eğer açılman çok az ise ve suyun tamamen bitmek üzereyse bu durumda direk sezaryana alırlar. suda kolay kolay bitmiyor bi kaç saat bazen daha fazla sürüyor benim 8 saat sürdü, su bitti benim ve bebeğin kalp atışları aniden düştü direk sezaryana aldılar

hayrett..sen nişanı farketmişsin ama nasıl suyun gelmiş..
ben yaşayana kadar anlayamıycam bu işleri maalesef:) :umursamaz:

Bide çikolata senin nişanın erken gelmiş oluyor ozmn..daha 40 hafta olmadan..senin kızın 8 aylık doğmuştu..

Stresli oldu son günlerim demiştin ama nişanda gelmiş...
Karışık yazdım umarım ne demek istediğimi anladın... kafam karıştı çünkü kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

herkez gitmiş hanımlar belim ağrıyo demiştim korktum bi anda doğum olcak sandım
magnezyum içtim uzandım biras uyumuşum 10-20 dkk kalktım ağrım geçmişti
annemle konuştum doktora git bebek kanala falan girmiş olabilir ama olur böyle ağrılar yavaş yavaş dedi
bende haftaya olan randevumu yarına aldım bakalım doktor ne dicek kızım yaramazlıkmı yapıyor :)

cnm az az gelmiyo bildiğin afedersin altına yapıyormuşsun gibi bir his oluyor, geliyor sen durduramıyorsun aynı su renginde biraz daha akışkanımsı bi kıvamda ama su gibi akıyo, birde sancılarda çok ayakta dolaşmak bebeğin başının şişmesine neden oluyormuş, ebe ben kalktıkça beni oturtturuyordu bebeğinin başı şişer yatmalısın diyodu

tv de bir programda sancı geldiğinde yürümek doğumu hızlandırır diyordu..kafam karıştı şimdi..

tv de bir programda sancı geldiğinde yürümek doğumu hızlandırır diyordu..kafam karıştı şimdi..

her yerde farklı bişey söyleniyor eskiden ıkının denirdi şimdi ıkınmayın ıkınınca rahim ağzı kapanıyormuş doğum zorlaşıyomuş diyolar

Back
X