kasma canım kendini..aslında benım doktorda doğumdan pek konuşmuyor ama ben devamlı konuyu açıp duruyorum:)
buarada sezeryanda göbek kalmadan dikme diye bişey varmı dedim .hayır yok öyle bişey dedi...hiç olurmu öyle şey falan dedi.:)sporla toparlancak göbek dedi.
sonra bana hiç korkma en konforlu şekilde geçireceksin doğumunu dedi..dikişlerde uyuturum seni hiç vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın falan dedi...
sonra sondayı epiduralden sonra takarız..bide lavmanı sana ben vericem kendin yaparsın dedi:)bende doğumumda kendim yapmıştım daha rahat falan dedi:))
valla bence çok şanslısınn yaa..kıymetini bil dr unun bak sana ne güzell anlatıyoo en azından başına gelecekleri biliyorsunn sondayı taktırmak bile mese bak onda bile canını yakmıcakkk ....bence daha fazla düşünmeeee herşey senden yana sana bi sakin olması kalıyoo hihoyyyt ablam genel yaptı ilk gün tabiki sıkıntısı oldu ama ertesi gün eve geldik ve gayet iyiydii oturması kalkmasıı...... dikiş pansumanını yapıyodukk başka ağrı sızısı hiçç olmadıı ki canı çokkk tatlıdırr.. ben 1 hafta kalabiildim yanında hiç şikayeti yoktuu vallaa tek sorunu emzirirken bizim prenses canını yaktı biraz o kadar:roflol: