arkadaşlar,
ben de dün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım bugün de muhasebeciye faksladım. hepsi bu şimdilik, başka birşeye gerek yok dedi. izne ayrılacağın zaman diğer raporu da göndereceksin, gerisini biz halledeceğiz dedi. sizde de böyle oldu dimi? farklı birşey olduysa lütfen haber verin.
dün doktor 400-500 gram fazlan var senin dedi. bende bu ay yürüyüş yapamadım, akşam 8.30'da evde oluyorum dedim. o zaman geceleri yürüyüş yap dedi :) ama haklı, bu ay yürüyş konusunda tembel davrandım. oysa önceki 2 ay çok iyi yürümüş ve karşılığını tartıda almıştım :)
şimdi sorum şu sizlere. 32 haftalık bebekleri olanlar bebeğinizin boy ve ağırlığı ne durumda? lütfen yazın zira doktor bana 44 cm ve 2,180 gr dedi. kilosuna çok şaşırdım. bana fazla geldi açıkçası. doktor normal ama galiba biraz göbekli olacak dedi. ben son 2 ayda bebekler haftada 200 gr alır diye okumuştum netten. bu durumda ben bebek değil tosun doğuracağım sanırım. açıkçası doğumun şekli açısından tedirgin oldum. sizlerin bebişleri 32.haftada boy kilo ne kadar bildirirseniz bende biraz kıyaslama yapabilirim. zira internet sayfalarında bakınca bu haftada 1700-1900 arası olabilir yazıyor. sizde durumlar nedir?