• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar burasıda çok sıcak ne evde oturuluyor ne dışarı çıkılıyor acayip bunaldım ayaklarımda oldu davul gibi az sonra bayılcam :bbo:

günaydın kızlaaarrr... akşam çok rahatsızdım. sancım çoktu. ama ılık bir duşun ardından kendime geldim çok şükür.ne aceleci çıktı bu bebişler yaw :oklava:
34. haftamdayım şu 36 yı atlatsam çok korkmucam.
pazartesi veya salı günü kontrole gidicem. aksi gibi bugün de pazar.
neyse agrım fazla yok ya buna da şükür. kendimiçok yormamaya çalışıyorum.
ama yatakta dönerken kasıklarım ağrıyor oldukça. sanıyorum sıcaktan ve bebişim büyüyo diyedir.
birde bu akşam düğün var.aceba gitmesemmiki CADIARZU

seni merak etmistim. iyi olmana sevindim. eger kendini iyi hissediyorsan dugune niye gitmeyesin ki.. biraz eglenirsin, morel olur ;))

günaydın kızlaaarrr:):):):) uyku problemi çeken tek ben değilmişim galiba :):):) artık nefes alamıorummmmm!!!!!!!!!!!!! adana acaip sıcak ve nemliii bayılacak gibi oluyorum full klima açık çıkmıorum odadan gece de sabaha kadar klimada yatıorum üşütücem valla:(:(:(:( sadece sol tarafıma rahat yatabiliorum onda da bi müddet sonra kemiklerim ağrıyor:(:(:(
bebişlerim için hepsi zaten başka kimse için katlanamazdım bu işkenceyee.....ben böle deyince kocişkom kıskanıoooo:):)
kızlar bide karnımda ve bacaklarımda çatlaklar başladııı.kremmiş, badem yağıymış bahane olacağı varsa gerçekten oluomuşşş:(:(

ay canim!! senin gobusun bayagi buyumustur dm? hemde ikiz olunca ikis iki taraftan seni iyice yoruyordur.. insallah sag salim kucagimiza aliriz opuyorumnanaktan

bozo bak bunu intenretten buldum turkiyede var ama fiyatina si oldum 25 tl diyo ya kafayi tirlatmis bunalr bens ana aliyim godneriyim arkadasim eger olan icinde erken care diyorsan bio oil var yine catlak icin ama burda en son sordugum 20 euro idi cok yogun kivamli ama garanti yeni catalklar icin yaziyo ve catlak onlemek icin turkiyede ne kadar bilmiyorum :)

saol canım
bu hafta dr gidince sorucam alıcam

günaydın kızlaaarrr:):):):) uyku problemi çeken tek ben değilmişim galiba :):):) artık nefes alamıorummmmm!!!!!!!!!!!!! adana acaip sıcak ve nemliii bayılacak gibi oluyorum full klima açık çıkmıorum odadan gece de sabaha kadar klimada yatıorum üşütücem valla:(:(:(:( sadece sol tarafıma rahat yatabiliorum onda da bi müddet sonra kemiklerim ağrıyor:(:(:(
bebişlerim için hepsi zaten başka kimse için katlanamazdım bu işkenceyee.....ben böle deyince kocişkom kıskanıoooo:):)
kızlar bide karnımda ve bacaklarımda çatlaklar başladııı.kremmiş, badem yağıymış bahane olacağı varsa gerçekten oluomuşşş:(:(

benim de karnım çatlamış hele alt kısmı nasıl çatlamış görünce şok oldum bi anda olmuş çok moralim bozuldu bebekler sağlıklı olsunda çatlaklarada katlanıcaz
annemin karnında 1 tane bile çatlak yok ben kime çektiysem

günaydın kızlaaarrr... akşam çok rahatsızdım. sancım çoktu. ama ılık bir duşun ardından kendime geldim çok şükür.ne aceleci çıktı bu bebişler yaw :oklava:
ama yatakta dönerken kasıklarım ağrıyor oldukça. sanıyorum sıcaktan ve bebişim büyüyo diyedir.
iyi olmana sevindim canım artık böyle arada sancılar olacak hemen panik yapmamak gerekir aslında doğum başladığında zaten leke felan gelir anlarsın opuyorumnanaktan

BURASI YANIYOR dün yatağa yattım zorla nefes aldım bir süre uyuyamadım rahat nefes alamayınca kalbim hızlı atıyor ne yapacam gece olsun istemiyorum mafoldumben

herkese merhaba

ben 1 ay önce kuzenimin düğününe gitmiştim. bütün gece gürültüden karnım taş gibiydi.
ertesi gün kalkıp iki adım yürüdüğümde sancı başlıyordu. işten izin alıp hemen doktora gittim, doktor da dedi ki korkmuştur bebek. nstye girdim muayene falan oldum birşey çıkmadı çok şükür.

öyle değişik gürültülü ortamlarda bebekler korkabilirmiş. top gibi olmuş zavallım. çok pişman oldum gittiğime. iş yerinde atölyeye bile çıkmıyorum ki gürültüden korkmasın.

şimdi ben sana yapma etme gitme demiyorum, illa senin bebişin de korkacak diye bişey yok.
ama sen yine de bir düşün. düğün kimin? çok önemli mi?

benim de karnım çatlamış hele alt kısmı nasıl çatlamış görünce şok oldum bi anda olmuş çok moralim bozuldu bebekler sağlıklı olsunda çatlaklarada katlanıcaz
annemin karnında 1 tane bile çatlak yok ben kime çektiysem

ben de her sabah korkuyla bakıyorum aynaya.
badem yağı sürmekten göbeğimdeki tüyler iyice gözükür oldu.
yakındda eşimle aynı olcaz.
aman ya napalım. bebeğim iyi olsun da çatlak matlak olursa olsun diyorum

selam kızlar bugün hava cok sıcak basık ya ... ben zayıflıyorum kızlar 1 aydır kılo almadım 2 kılo da zayıflamışım nerdeyse.. neden böyle oldu acaba bebek kilo alıyor aslında bilmiyorumkismile ütü yapmam lazım bebişin uyku setini yıkadım onu ütülemeye çalışıcam

bide o var
okadar badem yağı sürdüm tüylenme oldu

bben zaten tüylüydüm canım bende artış oldu birde bu sıcakta yağlanmak beni deli ediyor 2 haftadır yağlanmıyorum.. birde benim göbeğim fln kırmızı kırmızı tahriş oldu ya dr. verdiği ilaçları sürüyorum biraz geçti acaba yağlanmaya başlasam mı gene

selam kızlar bugün hava cok sıcak basık ya ... ben zayıflıyorum kızlar 1 aydır kılo almadım 2 kılo da zayıflamışım nerdeyse.. neden böyle oldu acaba bebek kilo alıyor aslında bilmiyorumkismile ütü yapmam lazım bebişin uyku setini yıkadım onu ütülemeye çalışıcam

ayy bide ben zayıflasam sadece bebek kilo alsa ne güzel olur

bben zaten tüylüydüm canım bende artış oldu birde bu sıcakta yağlanmak beni deli ediyor 2 haftadır yağlanmıyorum.. birde benim göbeğim fln kırmızı kırmızı tahriş oldu ya dr. verdiği ilaçları sürüyorum biraz geçti acaba yağlanmaya başlasam mı gene

sen yağlan önelemini al
olucağı varsa oluyor benim çatlak oldu ama koyvermiycem daha da çatlamasın

sen yağlan önelemini al
olucağı varsa oluyor benim çatlak oldu ama koyvermiycem daha da çatlamasın

oldu çatlağım canım yinede 1 tüp lierac bitirdim şuan göbeğimde çatlak yok ama basenlerimde popomun altında var çatlak kırmızı kırmızı göğüslerimde oldu ütü yapım duş alıyımda yağlanıyım bari ben bide bebe yağı ,vazelin, badem yağı ,kayısı çekirdeği yağı kulllanıyorum yani elime o an hangisi geçtiyse onu sürüyorum ...iştahım cok kapandı benım ya meyvadan başka canım bişey istemıyor zor kahvaltı yaptım ama gözlerimin önü morardı gibi böyle

selamlar
ben 2009 eylül annesiyim
geçen yıl bizde sabırsızlıkla bekliyorduk bebişlerimizi
umarım sizlerde sağlıcakla minik meleklerinizi kucağınıza alırsınız

Back
X