Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarrr... akşam çok rahatsızdım. sancım çoktu. ama ılık bir duşun ardından kendime geldim çok şükür.ne aceleci çıktı bu bebişler yawklava:
34. haftamdayım şu 36 yı atlatsam çok korkmucam.
pazartesi veya salı günü kontrole gidicem. aksi gibi bugün de pazar.
neyse agrım fazla yok ya buna da şükür. kendimiçok yormamaya çalışıyorum.
ama yatakta dönerken kasıklarım ağrıyor oldukça. sanıyorum sıcaktan ve bebişim büyüyo diyedir.
birde bu akşam düğün var.aceba gitmesemmiki CADIARZU
günaydın kızlaaarrr:):):):) uyku problemi çeken tek ben değilmişim galiba :):):) artık nefes alamıorummmmm!!!!!!!!!!!!! adana acaip sıcak ve nemliii bayılacak gibi oluyorum full klima açık çıkmıorum odadan gece de sabaha kadar klimada yatıorum üşütücem vallasadece sol tarafıma rahat yatabiliorum onda da bi müddet sonra kemiklerim ağrıyor
![]()
bebişlerim için hepsi zaten başka kimse için katlanamazdım bu işkenceyee.....ben böle deyince kocişkom kıskanıoooo:):)
kızlar bide karnımda ve bacaklarımda çatlaklar başladııı.kremmiş, badem yağıymış bahane olacağı varsa gerçekten oluomuşşş![]()
bozo bak bunu intenretten buldum turkiyede var ama fiyatina si oldum 25 tl diyo ya kafayi tirlatmis bunalr bens ana aliyim godneriyim arkadasim eger olan icinde erken care diyorsan bio oil var yine catlak icin ama burda en son sordugum 20 euro idi cok yogun kivamli ama garanti yeni catalklar icin yaziyo ve catlak onlemek icin turkiyede ne kadar bilmiyorum :)
günaydın kızlaaarrr:):):):) uyku problemi çeken tek ben değilmişim galiba :):):) artık nefes alamıorummmmm!!!!!!!!!!!!! adana acaip sıcak ve nemliii bayılacak gibi oluyorum full klima açık çıkmıorum odadan gece de sabaha kadar klimada yatıorum üşütücem vallasadece sol tarafıma rahat yatabiliorum onda da bi müddet sonra kemiklerim ağrıyor
![]()
bebişlerim için hepsi zaten başka kimse için katlanamazdım bu işkenceyee.....ben böle deyince kocişkom kıskanıoooo:):)
kızlar bide karnımda ve bacaklarımda çatlaklar başladııı.kremmiş, badem yağıymış bahane olacağı varsa gerçekten oluomuşşş![]()
iyi olmana sevindim canım artık böyle arada sancılar olacak hemen panik yapmamak gerekir aslında doğum başladığında zaten leke felan gelir anlarsın opuyorumnanaktangünaydın kızlaaarrr... akşam çok rahatsızdım. sancım çoktu. ama ılık bir duşun ardından kendime geldim çok şükür.ne aceleci çıktı bu bebişler yawklava:
ama yatakta dönerken kasıklarım ağrıyor oldukça. sanıyorum sıcaktan ve bebişim büyüyo diyedir.
günaydın kızlaaarrr... akşam çok rahatsızdım. sancım çoktu. ama ılık bir duşun ardından kendime geldim çok şükür.ne aceleci çıktı bu bebişler yawklava:
benim de karnım çatlamış hele alt kısmı nasıl çatlamış görünce şok oldum bi anda olmuş çok moralim bozuldu bebekler sağlıklı olsunda çatlaklarada katlanıcaz
annemin karnında 1 tane bile çatlak yok ben kime çektiysem
bide o var
okadar badem yağı sürdüm tüylenme oldu
selam kızlar bugün hava cok sıcak basık ya ... ben zayıflıyorum kızlar 1 aydır kılo almadım 2 kılo da zayıflamışım nerdeyse.. neden böyle oldu acaba bebek kilo alıyor aslında bilmiyorumkismile ütü yapmam lazım bebişin uyku setini yıkadım onu ütülemeye çalışıcam
bben zaten tüylüydüm canım bende artış oldu birde bu sıcakta yağlanmak beni deli ediyor 2 haftadır yağlanmıyorum.. birde benim göbeğim fln kırmızı kırmızı tahriş oldu ya dr. verdiği ilaçları sürüyorum biraz geçti acaba yağlanmaya başlasam mı gene
sen yağlan önelemini al
olucağı varsa oluyor benim çatlak oldu ama koyvermiycem daha da çatlamasın