• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tum dunya biliyo sen naisl bilmezsin dunya capinda en yakisikli ortalamasi yuksek ulke italyadir ispanyollar aynen biz turklere benziyo yunanlar turk erkeginin biraz yontulmusu vucut yapmisi hahaha ingilizler sarisin irlandali esim benim aslen biliyosun ingilizlerind aha yakin canlisi ama gorunus ayni :)

bilmiyodum senden duydum neyse bugün birşey daha öğrenmiş oldum :1:

kompedan nerde var canım netten satışı varmı_? ben aldım 4 takım pijama 2 gecelik ama gecelikler bildiğin bol babaanne geceliği napıcam hastanede şık olupta, canımın derdine düşmüş olcam zaten :)

bilmiyodum senden duydum neyse bugün birşey daha öğrenmiş oldum :1:

haha eisme diyorumki iskandinav ulkelerine tatile gitmeyelim niye diyo hatunalri cok hos oluyo uzun boylu falan bir akrabamiz demsitiki esinizi goturmyein boyle yerlere goz yani kayar falan tatsizlik cikmasin deidmki italyaya gidelim bence benimki komplekse giorsin uzerime dahada dussun ulan ben ne cirkinmisim ulkeye bakd esin :)

sorma canım bende erteleye erteleye bugüne geldim birzda tırsdım erken doğurum diye dedim gidem kurtulam üzerimden öle bi yük kalktıki :lepi:

benim de dün gece sancım oldu birazda onun korkusuna gidiyorum yoksa ertelerdim daha.hamile kalmadan önce hiç acımazdı ama şimdi çok acıyor hele son gittiğimde mantar olmuştum kaşımaktan tahriş oldu bir gece öncesi kanamam olmuştu dr a gidicem diye gittim zaten hassas üstüne ağda canım çıktı birde üstüne dr muayene etti ayyyy anlatamam bütün gece sünnet çocukları gibi yürüdüm

cnm nasıl peki penyemi yoksa şu mevlüt için olan sabahlıklı saten takımlardanmı, mevlüt için bende arıyorum hala bulamadım güle güle kullanın

canım mevlüt içinde aldım bir takım ekru renkte penye hem ykm de hemde boynerde var ondan..çok beğenerek aldım ben dur o hazır fotosunu koyaıom çekipte..diğeride penye onuda beğenerek aldım sabahlığı yok onun..

aklandın paklandın meloscum güle güle uzat :dance:
ben 1 ay önce orayı aldırdım hala çıkmadı tertemiz duruyor, bacaklarım için gidicem bende haftasonu

1 ay götürsün beni yetr doğurum ozamana kadr uzamazsa jilet hiç vurmadım şuana kadar bide eskisi kadar uzamıyo hormanlardan herhalde bacaklarımı 2 ay oldu hiç çıkmadı ay orasıda öle olsa ne güzel olr çok rahatladım doğuma öle yaklanmak hiç istemem canm 37 haftaya girdim belli olmaz benm paşa karnımda çok aşağı indi sancılarda çok oluyoeyvahedigeldismile

haha eisme diyorumki iskandinav ulkelerine tatile gitmeyelim niye diyo hatunalri cok hos oluyo uzun boylu falan bir akrabamiz demsitiki esinizi goturmyein boyle yerlere goz yani kayar falan tatsizlik cikmasin deidmki italyaya gidelim bence benimki komplekse giorsin uzerime dahada dussun ulan ben ne cirkinmisim ulkeye bakd esin :)

hahaha iyi fikir bende götürsem benimkini a.s

kompedan nerde var canım netten satışı varmı_? ben aldım 4 takım pijama 2 gecelik ama gecelikler bildiğin bol babaanne geceliği napıcam hastanede şık olupta, canımın derdine düşmüş olcam zaten :)

bende şirinevlerden aldım 3 takım 1 tane gecelik sabahlık evvde 1 geceliğim vardı fiyatlarda uygundu 50tlya aldım yakın oln arkadaşlr ordan tavsiye edrim

Ay yetişemiyorum, tam son sayfaya yetişiyorum bi sayfa ilerliyor MAAŞALLAH ÇENENİZEsempatiksalakcinni Şaka yapıyorum, Allah muhabbetinizi artırsın. Ben yine kaburga batması ile muzdaribim. Eşim bunu o kadar çok duymaktan Kaburga Dolmam benim diyor bana :))

canım mevlüt içinde aldım bir takım ekru renkte penye hem ykm de hemde boynerde var ondan..çok beğenerek aldım ben dur o hazır fotosunu koyaıom çekipte..diğeride penye onuda beğenerek aldım sabahlığı yok onun..

penye ve ekru olarak aldıkların ykm ve boynerdenmi canım, bende yarın öğlen profiloya gidip bakayım, o kdr çok arıyorum bulamadım gitti, doğrucam hala arıyorum :))))
fotosunu bekliyorum :CüvCüv:

valla bana kalsa senin gibi düşünüyorum. o hengame de şıklık mı düşüneceğim. ama annem "düzgün birşey al hastaneye gelene gidene ayıp olur" dedi :) millet beni mi görmeye gelecek, bebeğimi, geceliğimi mi bilemedim :) ama anne sözü dinleyesim geldi :)

ben bağcılardayım bi ayağımda halkalı ve b.evlerde, işyerimde leventte varmıdır bu saydığım yerlerde acaba

çiklotacığm şirin evlerde aziz bebenin yan tarafındaki çamaşırcıda bulabilirsin istediğini loğusa geceliğide var ne ararsan fiyatlar uygun 40 50 arası ben her şeyimi oradn aldm

Anneler yok mu, benimki aldığım hiçbir pijamayı beğenmedi. Evde giy sonra bunları diyo. Gittim de süslü bişey aldım Allahım yaa ...

çiklotacığm şirin evlerde aziz bebenin yan tarafındaki çamaşırcıda bulabilirsin istediğini loğusa geceliğide var ne ararsan fiyatlar uygun 40 50 arası ben her şeyimi oradn aldm

biliyorum orayı minibüs duraklarının karşısı, tşk ler meloşcum orayada bakayım halledeyim artık şu işide
bu arada sen nerde oturuyosun yakınız galiba

güneşli, bakırköy, sultanbeyli, avcılar, kadıköy, üsküdar, gop, beşiktaş...heryerde var nerydese...face'e resmini koydum, aldığım geceliğin..

Back
X