Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr??? nasılsınızzz???
hndcyln maşallah bebişineee:):):) allah sağlıklı sıhhatle kucağına almak nasip etsin tatlımmm:):):):)
kpss hakkında bilgisi olan varmı şu sonuçlar ne zaman açıklanacak ??? heycandan doğuracam vallaaa....eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrr??? nasılsınızzz???
hndcyln maşallah bebişineee:):):) allah sağlıklı sıhhatle kucağına almak nasip etsin tatlımmm:):):):)
kpss hakkında bilgisi olan varmı şu sonuçlar ne zaman açıklanacak ??? heycandan doğuracam vallaaa....eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gamze dünden beri ösym sayfasıaık yeniliyorum sürekli.en geç yarın açıklanır diyorlar.
bir an önce açıklanınnnnnn![]()
Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Benimde eşim girdi bende dünden beri sürekli ösym deyim :) yarına kadar açıklanacağı söyleniyor. Umarım artık bugün belli olur.
merhaba kızlar günaydın
ayy kızlaarr artık belli olsun bebişlerimizin şansına hepimiz atanalımmm ilk atamada inşallahhh.....:Saruboceq::Saruboceq:
kpss sonucu bekleyen arkdaşlar inş en kısa sürede istediğiniz yerlere atanırsınız? ben iki yıl uğraştım sonunda istediğim yer oldu. bekleme süreci çok zordur. umarım gönlünüze göre olur
günaydın arkadaşlar burası çok sıcak ben normalde hiç terlediğimi hatırlamıyorum ama bu sene yatağım ıslancak kadar teliyorum kesin hamilelikten bu terlemeler amniyo sıvıyı azaltırmı sıcaklarla yada terlemeyle alakası var mı ki bilen var mıbilmiyorumkismile
Kızlaaar ben bu gün saat 12:30 da ilk kez Rüzgarı emzirmeye gideceeeeem !
ilk kez kucağıma alıcaaam....
ayyy çok heyecanlıyım dua edin kuzum emsin...
ilk buluşmamız....