• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrr??? nasılsınızzz???
hndcyln maşallah bebişineee:):):) allah sağlıklı sıhhatle kucağına almak nasip etsin tatlımmm:):):):)
kpss hakkında bilgisi olan varmı şu sonuçlar ne zaman açıklanacak ??? heycandan doğuracam vallaaa....eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gamze dünden beri ösym sayfasıaık yeniliyorum sürekli.en geç yarın açıklanır diyorlar.
bir an önce açıklanınnnnnn:(

günaydın kızlarrr??? nasılsınızzz???
hndcyln maşallah bebişineee:):):) allah sağlıklı sıhhatle kucağına almak nasip etsin tatlımmm:):):):)
kpss hakkında bilgisi olan varmı şu sonuçlar ne zaman açıklanacak ??? heycandan doğuracam vallaaa....eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Benimde eşim girdi bende dünden beri sürekli ösym deyim :) yarına kadar açıklanacağı söyleniyor. Umarım artık bugün belli olur.

gamze dünden beri ösym sayfasıaık yeniliyorum sürekli.en geç yarın açıklanır diyorlar.
bir an önce açıklanınnnnnn:(

Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Benimde eşim girdi bende dünden beri sürekli ösym deyim :) yarına kadar açıklanacağı söyleniyor. Umarım artık bugün belli olur.

ayy kızlaarr artık belli olsun bebişlerimizin şansına hepimiz atanalımmm ilk atamada inşallahhh.....:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın güzel anneler;
bugün işte son günüm arkadaşlar. yarın hastaneye gidicem umarım çok kilo almamışımdır.

kpss sonucu bekleyen arkdaşlar inş en kısa sürede istediğiniz yerlere atanırsınız? ben iki yıl uğraştım sonunda istediğim yer oldu. bekleme süreci çok zordur. umarım gönlünüze göre olur

günaydın arkadaşlar burası çok sıcak ben normalde hiç terlediğimi hatırlamıyorum ama bu sene yatağım ıslancak kadar teliyorum kesin hamilelikten bu terlemeler amniyo sıvıyı azaltırmı sıcaklarla yada terlemeyle alakası var mı ki bilen var mıbilmiyorumkismile

kpss sonucu bekleyen arkdaşlar inş en kısa sürede istediğiniz yerlere atanırsınız? ben iki yıl uğraştım sonunda istediğim yer oldu. bekleme süreci çok zordur. umarım gönlünüze göre olur

Güzel dileklerin için çok saol. Rabbim bu yıl yüzümüze gülsün artık.

bende bayılıcam artık şu sıcaklardan yeterrrrrrrrrrrrrrrr bidahada soğuk dersem ne olayım...ama daha bir hafta artarak devam edicekmiş az önce haberlerde vardır...:(((

günaydın arkadaşlar burası çok sıcak ben normalde hiç terlediğimi hatırlamıyorum ama bu sene yatağım ıslancak kadar teliyorum kesin hamilelikten bu terlemeler amniyo sıvıyı azaltırmı sıcaklarla yada terlemeyle alakası var mı ki bilen var mıbilmiyorumkismile

canım günaydın,
terlemenle birlikte bol sıvı tüketmezsen sıvıda azalma oluyor. şunu söyliyim canım zaten son aylar amniyo sıvısı bebeğin büyümesi ile azalırmış. günde en az 2,5 3 litre su içmek gerekiyormuş. hamilelikten dolayı hepimiz çok terliyoruz canım aynı şekilde iki günde nevresim değiştirsek yeri ama bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ben. hem süt içinde çok iyi.

gunaydın kızlar
kavruluyoruz ıstanbulda
bır yaprak kımıldamıyor hele gecelerı fenalık gecırıyorum ben
dun sabahtan berıde sular yok bu sıcak gunlerde yaptıklarıda ayrıca sınır, vana calısmasıymıs vananı baska zaman tamır edemıyomusun koskoca ıskı gece yap bıtır ısını mıllete ızdırap cektırıyosun
mutfaga gıremıyorum bıle susuzluktan

Allahtan suyla aram süper..günde kaç lt çiyorum bilmiyorum ama kocaman bardağım elimden düşmüyor eşim galonları değiştirmekten bıktı artık..damacanayı bağlıycam sana diyor:))

Kızlaaar ben bu gün saat 12:30 da ilk kez Rüzgarı emzirmeye gideceeeeem !
ilk kez kucağıma alıcaaam....
ayyy çok heyecanlıyım dua edin kuzum emsin...
ilk buluşmamız....

Kızlaaar ben bu gün saat 12:30 da ilk kez Rüzgarı emzirmeye gideceeeeem !
ilk kez kucağıma alıcaaam....
ayyy çok heyecanlıyım dua edin kuzum emsin...
ilk buluşmamız....

Canııııııııım ne mutlu sana! Allah evinize beraber döndüğünüz günleride göstersin. Umarım ilk buluşmanız ve tanışmanız güzel geçer hemen yapışır memene :))) Ben bile heycanlandım ya. Ne zaman çıkıcak belimi lilacım.

Back
X