• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim b sınıfı değil a sınıfı kadro maliye bakanlığında gelir uzman yardımcısıyım. b sınıfı daha çabuk atanıyor. 2 sene beklemene gerek yok. bene birde kurum sınavları va mülakatlarıyla uğraştım

canım ne guzel...çook tebrik ederim... ne kadar zor olduğunu bılıyorum... kuzenımde hesap uzmanlığı için uğraştı ama oda olmadı... sen bayağı bı uğraşmıssındır.
zamanında bende denedım ama olmadı... kpss den 85 alamadım zaten hiç bi zaman :))
şimdi özelde denetımdeyım... sen göreve başladınmı?

canım ne guzel...çook tebrik ederim... ne kadar zor olduğunu bılıyorum... kuzenımde hesap uzmanlığı için uğraştı ama oda olmadı... sen bayağı bı uğraşmıssındır.
zamanında bende denedım ama olmadı... kpss den 85 alamadım zaten hiç bi zaman :))

heroine özelde denetimden memnunmusun ben de onu çok istedim. smmm belgeyi aldım..ama izmirde çok az imkan var...ben de kpss ye döndüm..senin çalışma şartların iyi mi..memnun musun

canım benim teşekkür ederim. denetimde çok güzel bence. 2 yıl oldu başlayalı canım. asaletim bu sene tasdik oldu. seneye uzmanlık sınavım vardı ama ücretsiz izin aldığım için iki sene sonra giricem. hesap uzmanlığı benimkinden çok daha güzel. ama benim meslek bayana çok uygun. tayin problemi yok. çok şükür gönlüme göre oldu. umarım herkes hayallerine erişir.

ben iyiyim canım çok şükür dikişlerim kaşınıyor düşecekler artık heralde.
kelebeeem hiç özenme canım ben size özeniyorum asıl.
Rüzgarın ne zaman çıkacağı belli değil.
bana çok uzakta.
göremiyorum...
anne oldum mu olmadım mı kestiremiyorum.
başucumda beşiği boş...
yok yok özenme canım zamanlı gelsinler doğar doğmaz yanınızda olsunlar...
keşke Rüzgar hala karnımda olsaydı da daha güzel gelişseydi orada bakıyorlar ama anne karnında ki gibi olurmu hiç :(
neyse canlarım ben gidip ütü yapıyım hazırlanayım...
bize dua edin oğlum emsin beni...
öpüyorum hepinizi ...

kolay gelsin canım. az kaldı kavusacaksın sende merak etme
3. annemiz hala belli değil dimi kızlar

merhaba güzel anneler ben yavruma kavuşmama sadece 1 hafta kaldı allah izin verirse ağustosun 17 sezeryanla bebeğim dünyaya getirecem çok heyecanlıyım vede duygulu 1 hafta sonra hayatımın 2 anlamı gelecek tamamen hayatımız değişecek o yüzden çok heyecanlıyım darısı tüm evlat özlemi çekenlere allahım bu duyguyu herkesi yaşatsın ilk aylar acaba 4 ay geçermi diye ağlıyordum hamileliğimin ilk günlerden beri sorun yaşadım dış gebelikle başlayan hikayemizin sonuna gedik eğer dr uysaydım şuanda içinde hareket eden bir canlı olmayacaktı çok sorun ben hamileliğimde çok sorun yaşadım bir ara kızımı bile görmek istemiyordum kendimi odaya bile kapattım hiç kimseyle konuşmak istemiyordum hatta bebeğimi bile kabul edemedim ilk önce bana sabırla dayana eşime ddaha sonrada sizlere çok teşekür ediyorum çünkü kendimi eve kapattığım dönemlerde eşim buldu bana bu siteyi sizlerin sayesinde sanki kardşımdasınız gibi konuştum sorunlarımı paylaştım beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin rabbim opuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler ben yavruma kavuşmama sadece 1 hafta kaldı allah izin verirse ağustosun 17 sezeryanla bebeğim dünyaya getirecem çok heyecanlıyım vede duygulu 1 hafta sonra hayatımın 2 anlamı gelecek tamamen hayatımız değişecek o yüzden çok heyecanlıyım darısı tüm evlat özlemi çekenlere allahım bu duyguyu herkesi yaşatsın ilk aylar acaba 4 ay geçermi diye ağlıyordum hamileliğimin ilk günlerden beri sorun yaşadım dış gebelikle başlayan hikayemizin sonuna gedik eğer dr uysaydım şuanda içinde hareket eden bir canlı olmayacaktı çok sorun ben hamileliğimde çok sorun yaşadım bir ara kızımı bile görmek istemiyordum kendimi odaya bile kapattım hiç kimseyle konuşmak istemiyordum hatta bebeğimi bile kabul edemedim ilk önce bana sabırla dayana eşime ddaha sonrada sizlere çok teşekür ediyorum çünkü kendimi eve kapattığım dönemlerde eşim buldu bana bu siteyi sizlerin sayesinde sanki kardşımdasınız gibi konuştum sorunlarımı paylaştım beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin rabbim opuyorumnanaktan

mihricim umarım sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. heyecanını paylaşıyorum. herşey gönlünce olsun. geç tanışmış olsakda bundan sonra hep birlikteyiz.

Slm kızlar,Herkes iyidir umarım.Lila cok sevindim güzelim.Yerinde olmayı çok isterdim.Bizde hamileliğin son zor zamanlarıyla cebelleşiyoruz.Ne uyku ne huzur kalmadı ama bebişlerimiz sağlıklı olsun diye sıkıyoruz dişimizi.

canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin çok az kalmışş:):):) allahım bundan sonra kocan,bebişin ve minik kızınla sorunsuz bir hayat nasip etsinnn:):):)

mihricim umarım sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına. heyecanını paylaşıyorum. herşey gönlünce olsun. geç tanışmış olsakda bundan sonra hep birlikteyiz.
teşekkürler canım inşallah zaten vedalaşmadım duygulandım içimden geldi yazdım işte daha bebeklerimizi konuşacağız burdan a.s.

ay canım benim çok az kaldı desene..kaçıncı haftanda alıcak ticker ın gözükmüyorda..darsısıda bizlerin başına inşallah bakalım cmt si benimde kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak duruma göre belli olucak benimde..

sabırla atlattın bütün çektiklerini..burası gerçekten banada ilaç olmuş biyer,tanışmadan bu kadar sıcak bir ortam daha bulmnak mümkün değildir herhalde..bende uzun zaman önce bebişimin nazlandığı ve heray acaba oldumu ümidiyle beklerken buldum burayı ve önce hamile kalamaya çalışan dostlar sonrada burda hamiş dostlar edindim kendime ve çok mutlu oldum..herşeyimi paylaştığım biyer oldu burası..hepinize bendende kocaman teşekkürler....

kızlar bu günlerinizin kıymetini bilin. iyi dinlenin. çoook yoruyorlar vallaha. ben de mayıs annesiyim. ihtiyacınız olabilir diye yazıyoru iyi dinlenmeler

Son düzenleyen: Moderatör:
heroine özelde denetimden memnunmusun ben de onu çok istedim. smmm belgeyi aldım..ama izmirde çok az imkan var...ben de kpss ye döndüm..senin çalışma şartların iyi mi..memnun musun

Ben memnunum ama fazla para kazanmıyorsun işte...4 büyükler var malum...onlar haricindekiler fazla vermezler...
ben bebekten sonra acıkcası burda kalmayı pek düşünmüyorum.... belkı 5-6 ay daha gelır hamlığımı atar bir şirkete gecerım..tamamen maddı sebepten dolayı ...
ilerde de belkı büro açarım ...
eğer ımkanın ve yaşın uygunsa memeurluğu dene derım ben artık 30 um ve denemıyorum hemde belge aldım.. belge aldıktan sonra develtte çalışmak cokta mantıklı değil...

tecrübede önemlı , belgen ve tecruben varsa bır şirkette calışabılırısn bebekten sonra....

ay canım benim çok az kaldı desene..kaçıncı haftanda alıcak ticker ın gözükmüyorda..darsısıda bizlerin başına inşallah bakalım cmt si benimde kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak duruma göre belli olucak benimde..

sabırla atlattın bütün çektiklerini..burası gerçekten banada ilaç olmuş biyer,tanışmadan bu kadar sıcak bir ortam daha bulmnak mümkün değildir herhalde..bende uzun zaman önce bebişimin nazlandığı ve heray acaba oldumu ümidiyle beklerken buldum burayı ve önce hamile kalamaya çalışan dostlar sonrada burda hamiş dostlar edindim kendime ve çok mutlu oldum..herşeyimi paylaştığım biyer oldu burası..hepinize bendende kocaman teşekkürler....
38 haftamda doğacak bebeğim canım dün öğrendim bende hafataya pazartesi yatışım yapılacak şekrim sürekli yükseldüğiiçin 15 gün erken alınacak çünkü geçen gün yükseldi şekerim ölüyordum azkalsın ama hepsi bitecek allah izin verirse darısı size

Back
X