• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Of arkadaslar gecmiyor bu günler. Bn bayılacak gibiyim uyumak istiyorum. Hapur hupur yemek yemek istiyorum.yıkanmaktan beyazdım daha bi beyaz oldum yaaaaa.sıkınytıdan temizliğe vyurdum kendimi ama ratık bişey kaldırdıgımda sanki çıkacak gibi hissediyorum.ye ben nasıl ebeyim valla kendimden şüphe etmeye basladım. Sanki hiç bişey bilimiyorum.kafam durdu kendimde.suyu gelen anneler aman dikkat bol su için bak. Bu sıcaklarda ishal falanda allah korusun. Ayran+soda karıstırın . Vücudu toparlar ona göre

çalışmamakmı iyi çalışmakmı. 3ay bitince heyet raporu bulamazsan yavrumu anneme bırakıp işe dönecem. Ofyaaaa.ulan 6ay anne sütü diye konferanslara gidip basbaas bagırıyoruz. Ama kendimizde izin bile olmuyor. Yurt dısında adamlar 3 yıl i,zin kullanıyor paralarını alıp. Lanet olsun bunalrı doguran anne değil herhalde.offf off

merhaba kızlar ben de bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek.benm suyum da sınırda,şekerim anormal, iltihap çıkmıştı arttı mı azaldı mı bilmiyorum, sancım gelmesin diye nidilat diye bir ilaç kullanıyorm günde 6 kere, imdatt yani, resmen diken üstündeyim suyu mu bitecek şekerim mi düşecek diye,hayırlısıyla sağlıklı olarak bi doğum yapabilsek.doktorum bana ya bu c.tesi yada ondan sonraki c.tesi alırız dedi.bugün belli olur herhalde, benim için dua edin sağlıklı doğsun.Bu arada insülin kullanan anneler varsa son haftalarda şeker düşüklüğü çok tehlikeliymiş bebeğe çok zarar veriyormuş bilginiz olsun.

canım benim teşekkür ederim. denetimde çok güzel bence. 2 yıl oldu başlayalı canım. asaletim bu sene tasdik oldu. seneye uzmanlık sınavım vardı ama ücretsiz izin aldığım için iki sene sonra giricem. hesap uzmanlığı benimkinden çok daha güzel. ama benim meslek bayana çok uygun. tayin problemi yok. çok şükür gönlüme göre oldu. umarım herkes hayallerine erişir.

evet canım sıızn meslek bayan için cok uygun...keşke zamanında bende kendımı smmm sınavlarını kazanmak için çalıştığım gibi zorlasaydımda alsaydım...ama kısmet tabıkı...
inş. dediğin gibi herkes istediğine kavuşur.

Of arkadaslar gecmiyor bu günler. Bn bayılacak gibiyim uyumak istiyorum. Hapur hupur yemek yemek istiyorum.yıkanmaktan beyazdım daha bi beyaz oldum yaaaaa.sıkınytıdan temizliğe vyurdum kendimi ama ratık bişey kaldırdıgımda sanki çıkacak gibi hissediyorum.ye ben nasıl ebeyim valla kendimden şüphe etmeye basladım. Sanki hiç bişey bilimiyorum.kafam durdu kendimde.suyu gelen anneler aman dikkat bol su için bak. Bu sıcaklarda ishal falanda allah korusun. Ayran+soda karıstırın . Vücudu toparlar ona g

canım merhaba ebemisin ne güzel bizden daha bilgilisin hastahane oratamı falan daha alışkınsın ne yapcam bilmem ben hastahaneden bile ödüm patlıyo akannehir

ay kızlar şu anda lila oğluşuyla buluştu oyy bi dolu sütü olsun memeye yapışssın rüzgarda bırakmasın inşallah...

bozo85, ipekyol51, Mojesve, nevin_, sleepy80, setup, iipekk, Angel53, gamze_kelebek, atk, mentos, achilias, heroine, sevcan..., nemoda, mihri01, hro, özlem147

hepinize merhabalarr :3:

mihri hayırlı doğumlar diliyorum sana. adana sıcaklarında da allah kolaylık versin.
bir aksilik olmazsa sanırım ilk seninki geliyor.:ecrin_bebek:
şeker pembenin kızı her an bir atak yapabilir tabikaydirigubbakcemile2

emince kucağına alınca çok daha farklı hissedecek lila
çok daha zor olacak orada bırakıp gelmek :((

bozo85, ipekyol51, Mojesve, nevin_, sleepy80, setup, iipekk, Angel53, gamze_kelebek, atk, mentos, achilias, heroine, sevcan..., nemoda, mihri01, hro, özlem147

hepinize merhabalarr :3:

mihri hayırlı doğumlar diliyorum sana. adana sıcaklarında da allah kolaylık versin.
bir aksilik olmazsa sanırım ilk seninki geliyor.:ecrin_bebek:
şeker pembenin kızı her an bir atak yapabilir tabikaydirigubbakcemile2

:)sana da merhaba canım nasılsın bugün?

mihrinin doğum ne zaman geçmişe bakamadım ya
aak mrb:)
17 ağustosa gün vermiş dr.Hayırlısı inş
emince kucağına alınca çok daha farklı hissedecek lila
çok daha zor olacak orada bırakıp gelmek :((

Bencede zor olacak ama lilanın maşallahı var.Güçlü bir anne.Bu da rüzgarının evine gelmesi için bir aşama.Tez zamanda kavuşurlar inş

Lila nın bebeğini kucaklamasına çok seviniyorum ama ya ordan geldikten sonraki psikolojisi!!!!!! Çok zor olacak. Dilerim çok çok kısa zamanda evine yanıbaşına getirir güzel bebeğini....

Benim de kontrole 10 gün kaldı çatlayacağım belki ne zaman alacağını söyler dr abimiz. 2 hafta sonra gel derse çatlarım artık.

Back
X