Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim sağol canım darısı sizlere olsun opuyorumnanaktanmihrim cnm hayırlı doğumlar olsun cnm
canım benim teşekkür ederim. denetimde çok güzel bence. 2 yıl oldu başlayalı canım. asaletim bu sene tasdik oldu. seneye uzmanlık sınavım vardı ama ücretsiz izin aldığım için iki sene sonra giricem. hesap uzmanlığı benimkinden çok daha güzel. ama benim meslek bayana çok uygun. tayin problemi yok. çok şükür gönlüme göre oldu. umarım herkes hayallerine erişir.
teşekkürler canım inşallah zaten vedalaşmadım duygulandım içimden geldi yazdım işte daha bebeklerimizi konuşacağız burdan a.s.
Of arkadaslar gecmiyor bu günler. Bn bayılacak gibiyim uyumak istiyorum. Hapur hupur yemek yemek istiyorum.yıkanmaktan beyazdım daha bi beyaz oldum yaaaaa.sıkınytıdan temizliğe vyurdum kendimi ama ratık bişey kaldırdıgımda sanki çıkacak gibi hissediyorum.ye ben nasıl ebeyim valla kendimden şüphe etmeye basladım. Sanki hiç bişey bilimiyorum.kafam durdu kendimde.suyu gelen anneler aman dikkat bol su için bak. Bu sıcaklarda ishal falanda allah korusun. Ayran+soda karıstırın . Vücudu toparlar ona g
canım merhaba ebemisin ne güzel bizden daha bilgilisin hastahane oratamı falan daha alışkınsın ne yapcam bilmem ben hastahaneden bile ödüm patlıyo akannehir
ay kızlar şu anda lila oğluşuyla buluştu oyy bi dolu sütü olsun memeye yapışssın rüzgarda bırakmasın inşallah...
ay kızlar şu anda lila oğluşuyla buluştu oyy bi dolu sütü olsun memeye yapışssın rüzgarda bırakmasın inşallah...
bozo85, ipekyol51, Mojesve, nevin_, sleepy80, setup, iipekk, Angel53, gamze_kelebek, atk, mentos, achilias, heroine, sevcan..., nemoda, mihri01, hro, özlem147
hepinize merhabalarr
mihri hayırlı doğumlar diliyorum sana. adana sıcaklarında da allah kolaylık versin.
bir aksilik olmazsa sanırım ilk seninki geliyor.:ecrin_bebek:
şeker pembenin kızı her an bir atak yapabilir tabikaydirigubbakcemile2
17 ağustosa gün vermiş dr.Hayırlısı inşmihrinin doğum ne zaman geçmişe bakamadım ya
aak mrb:)
emince kucağına alınca çok daha farklı hissedecek lila
çok daha zor olacak orada bırakıp gelmek(