• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mentos günaydın canım,

Haklısın insan ister istemez takıyo tabi .ama benımde bu konuda pek bılgım yok canım.sağlıklı olsunda gerisi kolay

tabi en önemlisi sağlık ama benim ilk bebeğim olucak biraz tombik olsun istiyorum ele gelsin çok küçük olursa bakamam diye düşünüyorum canım ya birde ben bu kadar kilo aldım bebişim niye almadı diye kızıyorum kendime ama sağlığı yerinde olsun sağ salim doğsun insan başka şey istemez kaydirigubbakcemile3

tabi en önemlisi sağlık ama benim ilk bebeğim olucak biraz tombik olsun istiyorum ele gelsin çok küçük olursa bakamam diye düşünüyorum canım ya birde ben bu kadar kilo aldım bebişim niye almadı diye kızıyorum kendime ama sağlığı yerinde olsun sağ salim doğsun insan başka şey istemez kaydirigubbakcemile3

canm en önemlisi saglıklı olması bebeğinin kilo alması için bazı şeyeler var her gün sutle beraber 1 tane muz pekmez ye proteğin ağırlıklı beslen et yemeyi vazlalştr calciyum bol al ve kaşar peyniri günde 6 öğün yemek ye 3 ana öün 3 ara öün ara öğün lerde meyve le süt yada ayran iç sen kilo almazsın bebeğin alır ve yemeklerden sonra sol tarfına yat mutlaka faydasını görceksin

ben kilolu hamile kaldım ve ,ilk 4 ay 10 kilo vermişim. şimdi 7,5 kilo aldım, bebişim de 3000 g olmuş. ben de bebeğim kilolu olcak annesi gibi diye üzülüyorum.

Günaydın kızlar ben geldim.
Ayşemiz bu gün doğuruyor he :)
Allahım sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah...

bizde haberler harika sıpam cup cup emiyo.
bir eli hep yüzümde göğsümde...
mis gibi kokuyo yaa çok tatlı.
yakında kavuşacakmışız...

dün işitme testimiz yapılmış Allaha şükür testten geçmiş şimdi sırada görme testimiz varmış onuda yapacaklar sonra topuk kanı alacaklar sanırım.

doktorumuz diyor ummadığın kadar yakın bir zamanda kucağına alıp buradan çıkacaksın.
Göçen bebek artık kendini kurtardı annesi :))))))

Allahım o an mutluluktan ölecektim...
bu gün 12. günümüz....

dün işitme testimiz yapılmış Allaha şükür testten geçmiş şimdi sırada görme testimiz varmış onuda yapacaklar sonra topuk kanı alacaklar sanırım.

doktorumuz diyor ummadığın kadar yakın bir zamanda kucağına alıp buradan çıkacaksın.

bu gün 12. günümüz....

GÖZÜN aydın lilacım bende ümitten ayın 21'ine randevu aldım bakalım doktorla konuşacam ne diyecek,inşallah memnun kalırım...orda önereceğin çocuk doktoru varmı?

bu gün 12. günümüz....

lilacığım çok sevindim senin adına rüzgar paşamız kuvvetlidir kimin oğlu çok güzel bi dugu hele onlarn emmesi mütiş anlatılmaz allhım tez zamanda kavuştursun çok şükür saglığıda yernde:nazar:

Lilacim, yazdiklarini okuyunca gozyaslarimi tutamadim! cok sevindim adina.. bize de yavrumuzu sag saglim kucagimiza almayi, ellerini yuzumuzde gogusumuzde hissetmeyi nasip etsin :Saruboceq:

bu gün 12. günümüz....

annesi bebeğin seni sabırsızlandırmak istemedi erken geldi. inşallah sağlıkla evinize getirip beşiğinde uyutmak da nasip olur.

bende yarın sabah erkende dra gideceğim baklım benm paşam ne alemde artık ne zanmn doğcağın karar verir dr 24 günüm kaldı allhım herkese hayırlısını nasip et vaktinde doğm olsun ben normal istiyorm allhtan bi aksilik olmazsa yarn dr karar vercek

günaydın kızlar lilacımm çok duygulandım yazdıklarınaaa:):) allah hepimize böle mutluluklar yaşatır inşallah:) en kısa zamanda bizde senin gibi miniklerimizi kucağımıza alırız inşallahhh:):)
dualarımız şimdide ayşeciğimizleee!!!!:):):)

Amin canlarım yüreğim ağzımda günler yaşadım bu güne kadar hep şükürler olsun kavuşma yakınlaştı.
düşününce yüzüm gülüyor.
Allahım sizleri sağlıkla kavuştursun meleklerimize inşallah...

günaydın kızlar ayşecim doğuruyormuş sağlıkla çıksınlar doğumdan darısı bize olusn
lilacım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim seninde gözün aydın
bende bugün pek uyuyamadım heryerim şişti dudaklarım yüzüm felaket silikonlu gibi oldum son 5 günüm akannehir

ahh lil@ maşşallah bebeğine.bizi çok özendiriyosun öyle eli yüzümde falan deyince garip oldum.enkısa zamanda evine kavuşsun rüzgarın.bizim içinde kokla:)

bu gün 12. günümüz....

Günaydın arkadaşlar....
Lilacığım biraz o duygularından bahsetsene.... ilk kucağına aldığında kalbin duracak gibi olmuştur eminim.... hadi anlat biraz.... Çok sevindim senin adına....

günaydın kızlar ayşecim doğuruyormuş sağlıkla çıksınlar doğumdan darısı bize olusn
lilacım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim seninde gözün aydın
bende bugün pek uyuyamadım heryerim şişti dudaklarım yüzüm felaket silikonlu gibi oldum son 5 günüm akannehir

ayy kıyamam ya hadi azdaha sabır.çok geçmiş olsun.ne güzel 5 gün sonra yavrun kucağında inş.allah sağlıkla almayı nasip etsin.

Back
X