• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah paşaya :)
benimki okadar aktif değil. hareketlerinde azalma görüyorum son zamanlarda ama büyüdüğü için normal diyorum. 4 saatte 10 hareket sayyorum. 10 defa hareket ettiği zaman korkmuyorum.
agrılarım arttı evet. ama yapabilicek bişey yok. bazen çatı kemiklerim çok agrıyor. sanırım baskı yapıyor artık. özellikle hızlı tempoda ve uzun yürüdüğümde oluyor.
8 gün sonra kontrolüm var. bakalım nasıl gidiyo. inşallah zamanında gelir kuzularımız :Saruboceq:

ben senden biraz gerideyim yerimiz şimdilik sizden fazla yerimiz var
bide yeni döndük biz daha
tepe takla kuzum ondan mı tepiniyor ne :))
acıtmaya başladı artık
geceleri ağlicam belim ağrıyor omurga kemiğim uyuyamıyorum
davulcudan önce başlıyor tokmak gibi karnıma vurmaya kaydirigubbakcemile3
yorma sende kendini
hayırlısı canım biz daha yeni gittik salı günü 12 gün sonra tekrar gidicez
bakalım hayırlısıyla paşalar bi gelse

yemek yaptım ama hazırlamaya zorsunuyorum yemekte istemiyorum aayyyy bugün bir tuhafım kolumu bile kaldırmak istemiyorum akannehir

kızlar benim bebişim maşallah hiç durmuyor sürekli hareket halinde artık yoruldum valla son bikaç gündür iyice canımı acıtmaya başladı tekmeleriyle bi yandanda korkuyorum bir sıkıntısımı var acaba normalmi bukadar hareketli olması

bendede ishal yok ama çok karnım ağrıyor arada sanırım gaz sancısı tuvalete korkarak gidiyorum herdefasında bişey olcak diye

kızlar benim bebişim maşallah hiç durmuyor sürekli hareket halinde artık yoruldum valla son bikaç gündür iyice canımı acıtmaya başladı tekmeleriyle bi yandanda korkuyorum bir sıkıntısımı var acaba normalmi bukadar hareketli olması

maşallah kuzuna banada dr bol hareket etmesi çok güzel endişelenme
asıl hareketler azalırsa kork dedi onun için elleme vursun anacıklarına
biz ona da katlanırız :)))

selam kızlar ay benimde ağrım var ya..tam göbek deliğimin sağ tarafında arada şiddetleniyor daha öncede olmuştu doktor normla demişti..dün çok yoruldum çarşı pazar gezdim bugünde evde ütü falan derken abarttım galiba..off bitse artık bu işlerde bende serip kendimi ytsam artık..

ben senden biraz gerideyim yerimiz şimdilik sizden fazla yerimiz var
bide yeni döndük biz daha
tepe takla kuzum ondan mı tepiniyor ne :))
acıtmaya başladı artık
geceleri ağlicam belim ağrıyor omurga kemiğim uyuyamıyorum
davulcudan önce başlıyor tokmak gibi karnıma vurmaya kaydirigubbakcemile3
yorma sende kendini
hayırlısı canım biz daha yeni gittik salı günü 12 gün sonra tekrar gidicez
bakalım hayırlısıyla paşalar bi gelse

ben 34 + 5 görünüyorum tickerimde ama usg de yüksek çıkıyor haftam. 2 hafta ilerde çıkıyor. doktorumun da hesapladıgına göre 9 eylül de doğum tarihiymiş.
normalde sata göre 20 eylüldü. bakalım kısmet...
benim de aynı senin gibi belim çok agrıyor. hele ki düz yattıgımda nefesim kesiliyor adeta. rabbim yardımcımız olsun. ama artık çıksın istiyorum bir yandan da :(
benimki tekme atmıyor. ayagını bir güzel yerleştiriyor, sonra hobaaaa alabildiğine ittiriyor. sonra minik bir ayacık çıkıyor ortaya :asigim:

kızlar çok moralim bozuk benim.2saattir ağlıyorum.Eşim şehir dışından çok büyük bi iş aldı.Sürekli şehir dışına gidip gelecek.Bende yalnız kalıcam.Çok üzülüyorum.YAlnız dorursam seni hiç affetmem dedim.Ama oda haklı bu iş sıkıntısında işe yüz çevirmkete olmaz ama çok kötüyüm ya o şehir dışındayken doğurursam naparım yalnız başıma.Annem yok kaynana yazlıkta.Bikere sormadı bişeye ihtiyacın varmı diye.Kocam yanımda diye hiç canımı sıkmıyordum ama buda tam doğuma yakın zamanda çok kötü oldu..

selam kızlar ay benimde ağrım var ya..tam göbek deliğimin sağ tarafında arada şiddetleniyor daha öncede olmuştu doktor normla demişti..dün çok yoruldum çarşı pazar gezdim bugünde evde ütü falan derken abarttım galiba..off bitse artık bu işlerde bende serip kendimi ytsam artık..

geçmiş olsun canım. aman çok da yorma kendini...
bu dönemlerde ağrı artık rutin oluyor ya :gitme:
benim de dün çok oldu. ama dikkat etiyorum sıcak olunca dahada artıyor agrılarım.
göbek deliği çevrem geriliyor, bebişim kendini çok kasıyor.
sonra belime bıçak saplanıyor gibi oluyor.
yalancı sancılara vücut kendini alıştırıyor.
arada da alttan bıçak saplanır gibi oluyor. onun sebebini halen annamış değilim... dr uma sorucaklarımı kagıda not ediym bari :) yoksa unutuyorum...

kızlar çok moralim bozuk benim.2saattir ağlıyorum.Eşim şehir dışından çok büyük bi iş aldı.Sürekli şehir dışına gidip gelecek.Bende yalnız kalıcam.Çok üzülüyorum.YAlnız dorursam seni hiç affetmem dedim.Ama oda haklı bu iş sıkıntısında işe yüz çevirmkete olmaz ama çok kötüyüm ya o şehir dışındayken doğurursam naparım yalnız başıma.Annem yok kaynana yazlıkta.Bikere sormadı bişeye ihtiyacın varmı diye.Kocam yanımda diye hiç canımı sıkmıyordum ama buda tam doğuma yakın zamanda çok kötü oldu..

canım üzme kendini zor ama iş bu yapıcak bişey yok..Allah korusun yalnız yakalanırsan ambulans ve taksi yi aramak ilk işin olsun..Allah yardım eder sana lütfen moralini yüksek tut..

ben 34 + 5 görünüyorum tickerimde ama usg de yüksek çıkıyor haftam. 2 hafta ilerde çıkıyor. doktorumun da hesapladıgına göre 9 eylül de doğum tarihiymiş.
normalde sata göre 20 eylüldü. bakalım kısmet...
benim de aynı senin gibi belim çok agrıyor. hele ki düz yattıgımda nefesim kesiliyor adeta. rabbim yardımcımız olsun. ama artık çıksın istiyorum bir yandan da :(
benimki tekme atmıyor. ayagını bir güzel yerleştiriyor, sonra hobaaaa alabildiğine ittiriyor. sonra minik bir ayacık çıkıyor ortaya :asigim:

ayyy canımmm maşallahhhhh
aynen bizimkide geriliyor karnım şekilden şekle giriyor
bi tarafta popo bi tarafta ayaklar çok tatlı ama biraz acı da vermiyor değil
bende artık çok özledim salı günü de gömmüş kafayı
sadece 1 kulak görebildik
çok özledim yaaa
doğsada alsam hayırlısıyla kucağıma ohhh sarılsam Şeniz
ama durabildiğince dursun
sonra görüyoruz problemler çıkıyor
daha yeni 2kg olduk çok küçük daha biraz daha içerde büyüsün

sağol canım ya denicem bunları birde sana bişey sorucam bende sezeryan düşünüyorum senin kaçıncı haftada alıcaklar dr.bana 6 eylülde olur dedi ama sonra bayram tatili var dr bulamazsan diye korkuyorum bende 2 eylül istiyorum 2 eylülde 38+0 oluyo yani sat 10 aralık sizce napmalıym 2 eylülde olsa olur muki bazıları 37. haftada bile alıyolar aslında ama hiç karışmasam mı dr.işine bi yandan da bayram tatili girerse bişey olursa dr bulamam diye korkuyorum çünkü tam taburcu olcam Allahın izniyle bayram tatiline giricekler bana yol gösterin kızlar..

şimdi gördüm canım
ben de sanırım 38+3 olucam galiba benim sat 4 aralık

banada doktor kiz dedi ama hemen soyledi ne zaman gordu ne zaman anladi anlamadim icimde suphe hala devam ediyo esimin minik yegeni erkek bu diyo surekli kiz diyorum erkek diyo icinemi doguyo nedir gerci ben pembe sey cok almadim bir kac sey yanlizca olmadi erkek gelirse cokta sorun olmaz benim icin ne yapiyim hayirlisi :)

fal zaten inanmıyorum saadetcin ama beni görenlerde hep erkek diyo dışardan karnıma bakarak sanırım ondan etkilendim:1::1: şppark yatağımızıda dün aldık pespembeeee:1: Allahtan tek dileğim erkek kız hiiiçç fark etmez yeter ki sağlıkla gelsin başka hiç bişey istemem....birde benim göbeğim aşağıya indi artık kaburgalarıma baskı yapmıyo ama 1 ay çektim acayip ağrı ve yanma yapıyodu darısı başına saadetcimm

geçmiş olsun canım. aman çok da yorma kendini...
bu dönemlerde ağrı artık rutin oluyor ya :gitme:
benim de dün çok oldu. ama dikkat etiyorum sıcak olunca dahada artıyor agrılarım.
göbek deliği çevrem geriliyor, bebişim kendini çok kasıyor.
sonra belime bıçak saplanıyor gibi oluyor.
yalancı sancılara vücut kendini alıştırıyor.
arada da alttan bıçak saplanır gibi oluyor. onun sebebini halen annamış değilim... dr uma sorucaklarımı kagıda not ediym bari :) yoksa unutuyorum...

sağol canım benim..valla bazen hamile olduğumu unutup abartıoyorum işte..ev işi falan değilde şu eksikler bitse acayip rahatlıycam takıntılı bir insanım bu konularda acayip titizlik yapıyorum aman eksik kalmasın diye sanki nolucaksa sonrada kızıyorum kendime..valla eşimde dünden beri laf ediyor yeter artık gezme diye.ama boş kalınca bol bol dinleniyorum..şu 2,3 hafatyı atlatsakta sonra zorlamadan gelse ufaklıklar..

canım korkma beni ara ben gelirim belki gelmişken bende doğuruveririm :)

çok mu uzağa gidecek eşin
malum sancılar filan başlayınca dakikasına doğurmuyorsun
saatler sürüyor
o zamana yetişir bence
oda istemezmi yanında olmayı kendinide eşinide ve bebeğinide üzme olur mu
çekirge doruk mı gidiyordun sen??

Back
X