Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazdan çarşıya gidecem bebek arabasına dün karar verdim ama almadık bugün alacağız benimde birkaç iç çamaşırına daha ihtiyacım var onları tamamlayacağım eşim hiç gitmemi istemiyor birşey olur diye korkuyor son günlerimde
Teyzesi yarın doktordan daha kesin bişeyler öğreniriz belki ama 20sinden 28ine kadar bigün teşrif edecek prenses. En son 3210 gramdı, gelişimi yavaşladı son zamanlarda, bu da doğumun yakın olduğunu gösterir demişti doktorum. Aman kilolu olmasın zaten, normal doğum yapmak istiyorum çünkü...
hangi adresi ekliyorum küü??
msn adresi verin eklim o zaman opuyorumnanaktan
MSN GİRİŞ
2. Yazan yere
group1355119@ groupsim . com (aralarda boşluk olmayacak...boşlukları ben koydum site mail adresini göstermez diye)
yazıyorsunuz....
![]()
Foto koydumki dikkat çeksin...
eşim işten gelsin o halleder artık bende katılim msn olayına ama doğumdan 10 sonra görüşürüz çünkü annemlerde net yok kız kardeşim yüzünde üniversiteye hazırlanacak yasaklandık ailece o yüzden kendi evime gelince görüşürüz gene ben gelene keder fazla yazmayn geçmişi okuması zor oluyor opuyorumnanaktanMsn adresine arkadaş ekler gibi grup adresini ekliyosun..
tüm EYLUL analarıyla anında konuşuyosun
Sen fazla girmediğinden msn olayını kaçırdın sanıyodum...
Ama istersen uyduruk bi isimle feys aç özellerimizide orda paylaşıyoz biz..
burda herkes girip ulaşır... orda sadece eylul anaları görüyo
yuse kos kos keske bende gelebilsem ufff ya![]()
tamam olur inönü parkının orsını diyorsun dimi ama ben eşimle buluşacam biraz erken çıkim öyleyse buluşalım saat kaçta olsunMihri teknosa - SSk migros durağında in..bekle bende geliyorum ..
bende çamaşır alacam
Beni hemen tanırsın..koca bi göbeğim var lülülülülülü
Mihri ciddimisin?tamam olur inönü parkının orsını diyorsun dimi ama ben eşimle buluşacam biraz erken çıkim öyleyse buluşalım saat kaçta olsun
cidiyim tabi bebk mağzasınada gidecem birlikte giderz saat 5 gibi orada olalımmı çünkü ben 6 dan sonra eşimle buluşacağız çarşıda o arada görüşürüzMihri ciddimisin?
Eğer ciddiysen ben hazırlanim çıkarken yazarım :)
cidiyim tabi bebk mağzasınada gidecem birlikte giderz saat 5 gibi orada olalımmı çünkü ben 6 dan sonra eşimle buluşacağız çarşıda o arada görüşürüz
şuanda atamam 2 gündür telefonsuzum telfonum bozuldu ama 4,5 gibi migrosun orada ol muhakkak bulurum seni bende hazırlanimOk mihri ben çıkıyorum dedin diye hemen hazırlandım :)))
Üstüme beyaz bi elbise giydim..üstünde pembe yeşil çiçekler...
Bide bolero var beyaz üstümde
ben çıkim foto fundaya uğrıycam...ssknın orda kotçu minürün yanındaki
işimi halledim orda..sen bana çağrı atarmısın gelmeden 10 dk önce?
özelden cebimi atayım