• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba.bende bugün doktora gittim, haftaya c.tesi ayın 21 inde ben de doğum yapıyorum gün saymaya başladım,çok heyecanlıyım :)
canım hayırlı olsun :CüvCüv:ne guzel 21inde bırtane daha meleğimiz geliyor sırnaşık şey
Aylardır takip ediyorum bu forumu ama bir kez olsun mesaj yazmadım daha önce,nedenini bilmiyorum,kısmet şimdiyeymiş. Ben hepinizden büyüğüm sanırım, yaşım 39. Şu anda 36+3 haftalık hamileyim, bir kızım olacak hayırlısıyla. Bir de 8 yaşında bir kızım var. Ekonomistim ama kızım doğduğundan beri ev hanımı oldum,çalışmayı bıraktım. İlk kızımı 2002'de epidural sezaryanle dünyaya getirdim. Doktorum ilki sezaryan olunca bunun da öyle olması gerektiğinde ısrar etti. Son adet tarihime göre bebeğimin doğumu 9 Eylül. Kısmetse 31 Ağustos veya 1 Eylül'e alacağız sezaryan tarihini.
Ben çoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan, neredeyse her gün girdim bu foruma. Biraz geç kalmış olsam da beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Sevgiler
Hoşgeldın aramıza Dilek :CüvCüv:Artık sende gelişmelerden haberdar edersın tecrubeli annelerımızdensın asıl bızlerın senden öğrenecek çok şeyımız var Şeniz
2 günümüz kaldı şekerim hihoyyyt :icecream:

Süperrrrrrrr 4.meleğimiz geliyor yok yok şeker pembe bu gidişle giremez ilk 10a

canım hayırlı olsun :CüvCüv:ne guzel 21inde bırtane daha meleğimiz geliyor sırnaşık şey

Hoşgeldın aramıza Dilek :CüvCüv:Artık sende gelişmelerden haberdar edersın tecrubeli annelerımızdensın asıl bızlerın senden öğrenecek çok şeyımız var Şeniz

Süperrrrrrrr 4.meleğimiz geliyor yok yok şeker pembe bu gidişle giremez ilk 10a
Çok teşekkür ederim .Her zaman sorularınıza açığım, tecrübem yettiğince. Galiba sen de benim gibi sıcaktan yatamadın henüz.

kızlar merhaba.bende bugün doktora gittim, haftaya c.tesi ayın 21 inde ben de doğum yapıyorum gün saymaya başladım,çok heyecanlıyım :)

canım nasıl büyük heyecandır kim bilir. benimde salı günü belli olacak ne olacagı. bende 20-21 gibi dogurmak istyorum

Arkadaslar herkese selam. Bende iki gundur hastanede yatiyorum. Camasirimda islaklik farketmistim dra gittim amniyo sivisi sizdirmis :( Dr yatirdi Nst de sanci cikiyor, devamli kortizon serum antibiyotik veriyorlar bebek icin. Hicbir sikintim yokken birden erken dogum riskiyle karsi karsiya kaldim. Daha cok kucuk dua edin nolur bi aksilik olmasin.

Arkadaslar herkese selam. Bende iki gundur hastanede yatiyorum. Camasirimda islaklik farketmistim dra gittim amniyo sivisi sizdirmis :( Dr yatirdi Nst de sanci cikiyor, devamli kortizon serum antibiyotik veriyorlar bebek icin. Hicbir sikintim yokken birden erken dogum riskiyle karsi karsiya kaldim. Daha cok kucuk dua edin nolur bi aksilik olmasin.
ınsallah canım atlatırsın rıskı ama azda kalmıs zaten bebiş kaç kıloymus

kızlar kuaföre gidecem malum durum için yaptırimde kurtulim bari yoksa dr karşısına cee diye çıkmayalım :kedi:

Bu sıcaklar başladı ya sürekli ıslak geziyorum.Zaten hastalık derecesinde terleyen bir insanım. Ben de sıcaklardan doğru dürüst uyuyamıyorum,geceleri serin bir yer bulmak için oda oda geziyorum. Bir de hayatımda hiç ayaklarımın şiştiğini bilmem, ilk hamileliğimde bile hiç şişliğim olmamıştı.Birkaç gündür ayaklarım şişmeye başladı. Doktor şişmeyi azaltmak için tuzu azaltmamı söyledi,bunu zaten biliyoruz hepimiz. Ama mesela ben baharatlı yenmemesi gerektiğini bilmiyordum,öyleymiş bilginize.Baharatlar da arttırıyormuş şimeleri.Bir de günde bir taneden fazla maden suyu,sodyum içeriği sebebiyle,şişlikler için iyi değilmiş.

merhaba annecikler ve tatlı bebişleri,size bir kaç sorum olacak acil cevap verirseniz çok sevinirim.malum belki erken doğum olacak benimkisi o yüzden bugün bebişin çamaşırlarını yıkayacağım.dalinin sıvı deterjanını aldım,bunu normal deterjan gözüne koyacağım dimi,makinenin bebek programı var herhalde onda yıkayacağım,bide en önemlisi bebek çamaşırlarını hepsini aynı anda mı yıkayacağız yani renk verirler mi,ne bilim mavisi beyazı yeşili var,siz nasıl yıkadınız,battaniyeleriyle havlularını ayrı mı yıkadınız.

merhaba cnm ben renkleri karıştırmadım yeşilleri mavileri beyazları hepsini ayrı ayrı yıkadım kısa programa attım problem yok bence sende renkleri karıştırma öptm

sevsevil cok gecmiş olsun. ilac verdiler mi? insallah biraz daha bekler bebegin

yarın allah izin verirese 38 haftaya girecem canım :teytey:

güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Back
X