• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aylardır takip ediyorum bu forumu ama bir kez olsun mesaj yazmadım daha önce,nedenini bilmiyorum,kısmet şimdiyeymiş. Ben hepinizden büyüğüm sanırım, yaşım 39. Şu anda 36+3 haftalık hamileyim, bir kızım olacak hayırlısıyla. Bir de 8 yaşında bir kızım var. Ekonomistim ama kızım doğduğundan beri ev hanımı oldum,çalışmayı bıraktım. İlk kızımı 2002'de epidural sezaryanle dünyaya getirdim. Doktorum ilki sezaryan olunca bunun da öyle olması gerektiğinde ısrar etti. Son adet tarihime göre bebeğimin doğumu 9 Eylül. Kısmetse 31 Ağustos veya 1 Eylül'e alacağız sezaryan tarihini.
Ben çoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan, neredeyse her gün girdim bu foruma. Biraz geç kalmış olsam da beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Sevgiler

hoşgeldin cnm ... Sata göre benim doğumda 9 eylül bekliyoruz bakalım... Hayırlısıyla alırsın inşallah sende bebişini..bizim eylül topik bebişleri pek beklemedi erkenci çıktılar yerimseniben

inşallah güzel olur bebişinin süsü doğurmadan yapda görelim
evet canım bebek arabamızı aldık birkaç yer gezmiştik biliyorsun gezdiğimiz fyatların çok altında aldık çalışan kız oruçtu tamda oruç saati geliyordu onun için ucuzamı verdi ne çok ucuza aldık bence alacağın zaman sende gidersin oraya kaydirigubbakcemile2

Ay ne güzel..
kızının kısmetindendir o mihri hihoyyyt
kısmetli olacak kızın inş

Ay bu gece aynı bedende son geceniz...
Yarın bebişin kucağında olacak..Allah uyardımcınız olsun..Sağlıkla gelsin yavrun..

kızlar günaydın
daha önce yazmıştım buralar malum biraz karışık eşim beni göndericek diye o zaman ikna etmiştim ama dün sonuçsuz kaldı
çarşamba günü aksaraya ablamın yanına gidiyorum ablam öğretmen sonra beraber izmire geçicez inş
artık sık sık giremem sanırım doktora gittik yolculuk için problem olurmu diye
herşey yolunda bi sorun yok dedi
100 lük yüklemede artık orda olacak çünkü eşimin yüzünü göremiyorum
aslında hem onu bırakmak istemiyorum hemde aklı bende kalsın istemiyorum ama bişey olursa korkudan oğlum etkilenir diye gidiyorum paşa paşa
bu arada benim paşam 35.5 cm ve yaklaşık 1 kg olmuş
kocaman bi burnu yusyuvarlak bi suratı var aynı babası

Kızlar kaçağın kim olduğunu buldum..İyiymiş neyse A&S

Kızlar meraba, mihri ne zaman doğum yapacak? Ellerim uyuşuk yazamıyorum ben de, yüzük parmağımla yazabiliyorum...

ah melekcim seni çok iyi anlıyorum.benimde ellerim tutmaz oldu.dr a gitsem egzersiz vercek hamilelikte ilaç veremicek.bende egzersiz yapıyorum napayım.inş.gebelikten sonra geçer.sana da geçmiş olsun.

slm herkese dünden beri çok belim ağrıyo
neyin nesi anlamadım ağrı aralıklarla giriyo çıkıyoo
bide karnım çok sertleşti benim
davul gibi resmen iyice gerildi

selam kızlar..dün bizde doktordaydık kontrol vardı..herşey yolunda yavaştan suı azalmaya başalamış normal dedi doktor artık az kaldı diye..bol bol su içmek gerekiyormuş..çatı muayenesi oldum..canım yandı biraz , kemik aşağıdaymış bakalım bebişim inebilirse normal olmadı sezeryan olucak..hayırlısı artık oğluşum yüzünü hiç göstermedi yine o kadar dürttü etti doktor yok inatçı açmadı..ilk defa nts ye girdim kalp atışlarını dinlemek süperdi..tahliller falan yapıldı onlar çıkmadı daha..15 günden sonra tehlikeli süreç başalar dedi yani doğum için bakalım bekliycez sabırla..

Son düzenleme:
merhaba annecikler ve tatlı bebişleri,size bir kaç sorum olacak acil cevap verirseniz çok sevinirim.malum belki erken doğum olacak benimkisi o yüzden bugün bebişin çamaşırlarını yıkayacağım.dalinin sıvı deterjanını aldım,bunu normal deterjan gözüne koyacağım dimi,makinenin bebek programı var herhalde onda yıkayacağım,bide en önemlisi bebek çamaşırlarını hepsini aynı anda mı yıkayacağız yani renk verirler mi,ne bilim mavisi beyazı yeşili var,siz nasıl yıkadınız,battaniyeleriyle havlularını ayrı mı yıkadınız.

ben hepsini birlikte attım 50 derecede yıkadım solma falan olmadı..

DİKKAT DİKKAT DİKKAT
Doğrumamış kızlar denemek isterseniz...

Biz 4 kız kardeşiz... annem en küçüğe hamileyken duymuş.. nolacak sanki bi deneyim demiş..
ve olmuş.......

Yemek yapıyomuş
Karabibere parmağını batırmış....
Sol yanağına koymuş karabiberi

unutmuş...saatler sonra orası kaşınınca aklına gelmiş....kaşırken elini çekmiş

Şimdi kız kardeşimin sol yanagında dudak kenarında bi tane ben var..

Denemek isterseniz görünmeyen bi yerinize yapın
Yada CİNDY CRAWFORD gibi dudak üstü beni yapın..daha sexy olur

cindy-crawfor1.jpg

Çocukken annem yanağındakinin adının ben olduğunu söylermiş kardeşime

o da bu ne diye soranlara
ANNEM dermiş kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ayva bebişi güzelleştirir derler....
ben cinsiyeti öğrendiğim gün (annemler denemek için) ayvayla gamze yaptım...
yapılıp unutulacakmışş

Bakalım oğluşum gamzelimi olacak..
ailede yok gamze falan

A&S
Nagihan..ı merak ediyordum....neyse geldiler kaydirigubbakcemile5

Çikolata bugün doğum olabilir diyordu
naptı acaba bilmiyorumkismile

Kızlar KIZILCIK nezamandır uğramıyordu...görüşen varmı mafoldumben

buraya uğramayıp arada feyste online olanlar var...eliznil mesela..o yüzden onları merak etmiyoruz...Kızılcıkın feyside yok

nolursa olsun yazın..aklımız kalmasın sizde eyvahedigeldismile

iyi pazarlar kızlar çikolata neden doğuracaktı..

çikolata da doguracak mı :uhm:
herkes teker teker gidiyor

Suyu sızıyordu biliyosunuz
Eğer devam ederse dr alırız demiş hafta sonu..
dün vardı sanırım
bugün girmedi

Ayşeyi aramıştım
sesi mutlu geliyordu..
evde olacaktı dün...

Berat ve Rüzgar beyefendide artık beşiğinde uyuyomuş

Sevsevil 'ım geçmiş olsun
Mihrim Hayırlı doğumlar Dliyorum bırımıze bari telini ver de senden haber alalım

ben geldim doktordaydım, çok şükür enfeksiyon çıkmadı her c.tesi gidicem ve aynı tahlil tekrarlanacak, suyum az az geldiği için dr enfeksiyon kapma ihtimalim olduğunu eğer öyle bir durum olursa bugün sezaryana alacağını söylemişti, bu sıcakta banyoyu yasakladı allahım yaa nasıl dayanılırki bilmiyorumkismile sabunlu bezle silincekmişim başımıda eğip yıkıcam artık napim
ben çıkıyorum kızlar akşama gelirim
çikonun dünkü msjı

slm herkese dünden beri çok belim ağrıyo
neyin nesi anlamadım ağrı aralıklarla giriyo çıkıyoo
bide karnım çok sertleşti benim
davul gibi resmen iyice gerildi

canım o karın sertleşmesi dediğin rahim kasılması, bele, kasıklara yada tün karna sancı şeklinde vurabilirmiş, çok sık olursa doktorunu ara

Back
X