Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
benim de annem geliyor bugün ohhh
uzun süre olmıya bilrim kızlar temizlik olucak dip köşe daha eksikler var onlar tamamlanıcak bebeğin odası hafta sonu gelicek yerleştirilcek 14 gün kaldı baya koşuşturmalı geçicek doğuma yakın baya kişi gelicek
Canım şimdiden gözün aydın, anneler gelince rahatlık oluyor insanda. Ben de dün hasta olunca keşke çağırsaydım annemi dedim ama bikaç gün daha bekleyeceğim, hiç iş kalmadı çünkü. Doğum öncesi biraz dinlensin. Bu arada ben çok halsizim napsam bilmiyorum(
sağol canım beni de rahatlattın... ya hıçkırıyor ya böyle hani alıp kucağına canımmmmmmm deyip öpemiyorsun ya... hani biz hıçkırık tutunca çıldıracak gibi oluyoruz kırk tane yöntem deniyoruz ya.... o acı çekiyor sanıyorum üzülüyorum...
aynen bana da bebegim aci cekyomus gibi gelyodu cok uzulyordum niye bu kdr sik hickiryo bisey mi rahatsiz edyo diye.. megerse cikip gelince nefes almaya hazirlaniyorlarmis yavrucuklar ve hic bisekilde rahatsiz olmuyorlarmis.
mopsycim icimiz rahat olabilir :CüvCüv:
günaydın nasılsınız, mihri doğum yaptımı kızlar,
slm kızlar doğum yapanların hikaye sayfası açıldımı bebişlerin resimleri falan nerde.Lilanın bebeğini görmüş çoğu kişi nerden bakılıyor yardım edin.
slm kızlar doğum yapanların hikaye sayfası açıldımı bebişlerin resimleri falan nerde.Lilanın bebeğini görmüş çoğu kişi nerden bakılıyor yardım edin.
[
bide benim son zamanlardabebeğim hareket ettikçe alt kısımlarda lif kopuyor gibi hafif acılar hissetmeye başladım...heleki arabaya binince çok hareket ediyor ve baya alt kısımlar içten acıyor..eşim artık 20yle falan gidiyor ona rağmen en ufak yok eğimlerine bile dayanamıyorum...
bide dizleri, ayaklari ordan burdan cikyo ityo tekemeliyo falan.. acityo ama yine de cok tatlilar yaaa :asigim: