• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar... nasılsınız??
berbat bir gece geçirdim mafoldumben
şimdiye kadarki en şiddetli sancılarım oldu. çoğunlukla belden girdi. eşim çok telaş yaptı hastaneye gidelim diye ama 5 dk ya düşmeden gitmeyelim dedim...
göğüslerimde bir gariplik hissettim ve birde ne göreyim akannehir sarı renkli koyu kıvamlı agız sütüm gelmeye başlamış... neden böyle oldu anlamadım... doktoruma sorarım bakalım cuma günü. ama geceden beri geçmeyen sürekli devam eden adet agrısı gibi ağrım var. hayırlısı bakalım. rabbim bu zor zamanlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

şimdiye kadarki en şiddetli sancılarım oldu. çoğunlukla belden girdi. eşim çok telaş yaptı hastaneye gidelim diye ama 5 dk ya düşmeden gitmeyelim dedim...
göğüslerimde bir gariplik hissettim ve birde ne göreyim akannehir sarı renkli koyu kıvamlı agız sütüm gelmeye başlamış... neden böyle oldu anlamadım... doktoruma sorarım bakalım cuma günü. ama geceden beri geçmeyen sürekli devam eden adet agrısı gibi ağrım var. hayırlısı bakalım. rabbim bu zor zamanlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Günaydınlar .. Kuzum geçmiş olsun epey kötü bir akşam geçirmişsin Sıcaklar artık daha fazla tetiklemeye başladı magnezyumunu içmiyormusun ??

geçmiş olsun..
yerinde olsam hemen doktora giderdim

öznurcum melekcim daha iyi olcam umarım, her akşam tahlil için dr gidiyoruz hayırlısı olsun diyorum artık.
melekcim geçmiş olsun ishal olmuşsun, pirinç lapası iyi geliyor eğer yiyebilirsen.

ya kızlar benımde kasıklarımda bır başlayan bır kaybolan bır sancı var... ama ben bunu başka bişeye yoruyorum..
2 gundur azda olsa bıraz egzesız yapıım dedım..egzersızde, bacakalrımı çevirdim - aşağı yukarı falan yaptımm.... toplasam 3 dk sürmedı o kadar hareketsız kalmışımki bununla bu sancılanma normal mı bılemıyourm..inş. bebeişim daha yerınde durur... daha raporumu actırmadım 24.ü ne kadar da calışacağım....hayırlısı

bu arada park yatağımızı kurduk, içine nevresim siparişi verdim, bebek şekerim kaldı onuda bu haftasonu halledicem hazırlamaya başlıcam eminim çok zevkli olacak

Günaydınlar .. Kuzum geçmiş olsun epey kötü bir akşam geçirmişsin Sıcaklar artık daha fazla tetiklemeye başladı magnezyumunu içmiyormusun ??

yok canım magnezyum kullanmıyorum. dr um vermedi. fayydaı varsa alayım bende dr uma danışıp?

geçmiş olsun..
yerinde olsam hemen doktora giderdim

teşekkürler tatlım. zaten az daha geçmezse gidicem...
ama bebşimin hareketleri halen çok aktif. bekleyip görcez bakalım...

tubılllos geçmiş olsun

saolasın bozocum... şu sayılı zaman da bir geçseydi bilmiyorumkismile

çikolatacım sanada geçmişolsun canım.....su neden gelmiş acaba...su gelince doğum olmuyormu peki beklemedemisin şuan

cikolata benim sekerlim postaya verildi geliyo ikinci para tarnferimde sonuca ulastim ama ilk para halen kayip :) olsun onemlid egil sekerler gelsinde benim 60 seker 400 tlyi buldu :P

çikolatam sen doğurmadın mı hala aman aman yavrumuz kalsın ne durumdasın seni herkes merak ediyor..

ayyy vaktinde doğsun tüm yavrular inş..
zaman da geçmiyor ya cidden Allahın gücüne gitmesin çok sıkılıyorum bazen. daha eşyaları yıkanacak, park yatağı kurcaz

Back
X