bide dizleri, ayaklari ordan burdan cikyo ityo tekemeliyo falan.. acityo ama yine de cok tatlilar yaaa :asigim:
hemde nasıllll tatlılar....gün yaklaştıkça merak artıyorr bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide dizleri, ayaklari ordan burdan cikyo ityo tekemeliyo falan.. acityo ama yine de cok tatlilar yaaa :asigim:
Yaa benim facem yok ama burayada koysalar yaa.Diğer annelerin hep var bebek resimleri doğum hikayeleri.Bende görmek istiyorum eyvahedigeldismile
günaydın kızlar... nasılsınız??
berbat bir gece geçirdim mafoldumben
şimdiye kadarki en şiddetli sancılarım oldu. çoğunlukla belden girdi. eşim çok telaş yaptı hastaneye gidelim diye ama 5 dk ya düşmeden gitmeyelim dedim...
göğüslerimde bir gariplik hissettim ve birde ne göreyim akannehir sarı renkli koyu kıvamlı agız sütüm gelmeye başlamış... neden böyle oldu anlamadım... doktoruma sorarım bakalım cuma günü. ama geceden beri geçmeyen sürekli devam eden adet agrısı gibi ağrım var. hayırlısı bakalım. rabbim bu zor zamanlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
günaydın kızlar... nasılsınız??
berbat bir gece geçirdim mafoldumben
şimdiye kadarki en şiddetli sancılarım oldu. çoğunlukla belden girdi. eşim çok telaş yaptı hastaneye gidelim diye ama 5 dk ya düşmeden gitmeyelim dedim...
göğüslerimde bir gariplik hissettim ve birde ne göreyim akannehir sarı renkli koyu kıvamlı agız sütüm gelmeye başlamış... neden böyle oldu anlamadım... doktoruma sorarım bakalım cuma günü. ama geceden beri geçmeyen sürekli devam eden adet agrısı gibi ağrım var. hayırlısı bakalım. rabbim bu zor zamanlarda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
gunaydın bende senı merak etmıştım..nerdesın dıye....
biraz rahatsızlandım canım, az açılma var su geliyo bi yandan, türlü türlü şey işte, bide ishal olmuştum vücut su kaybetti diye 1 gece hastanede kaldım serumda yedim, genel itibariyle iyiyim, sen nasılsın canım
Günaydınlar .. Kuzum geçmiş olsun epey kötü bir akşam geçirmişsin Sıcaklar artık daha fazla tetiklemeye başladı magnezyumunu içmiyormusun ??
geçmiş olsun..
yerinde olsam hemen doktora giderdim
tubılllos geçmiş olsun
geçmiş olsun. çalışıyor musun şuan? dinlenmene bak..