kızlar hergün 1 tane maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi
canım ne zararı faydası olurmuş aksine içmeye devam et sen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hergün 1 tane maden suyu içiyorum zararı olmaz dimi
Güllesucum,
Bana da dün doktor 2.düzey ultrasona girmiştin dimi?? Gözleri çok küçük geldi bana dedi....
Evet girmiştim dedim... İyi neyse o zaman dedi.. Ama benim kafama çakıldı kaldı... Gözlerinin küçük olması ne demek, niye küçük nasıl küçük dünden beri kurup duruyorum kafamda....
selam şekerler nasılsınız umarım herşey yolundadır..zelcancım benim mobilya geleli nerdeyse bir ay olucak hala havalanıyor artık başlıycam yerleştirmeye çıktı artık koku..ama sürekli silindi deterjanlı suyla..uyku setini falqan daha yeni yıkadım yarın yerleştiricem..bizraz bekel canım hemen yerleştirme
napsam bende cicilerimizi yıkayıp tekrar hurçlara mı koysam
iice ağırlaşmadan akşam serinliğinde yavaş yavaş ütülerim
baksana seninki 1 ayda anca çıkmış
bende yüzey temizleyicilerinle mi silsem
ben tek suyla silmeyi düşünüyorum ama öyle de hiç çıkmaz koku dimi
melek : geçmiş olsun sıvı alımına daha da dikkat et artık
kimi doktor ishal olunca haber ver diyormuş bilmiyorum seninki bilmek iser mi :)
saadet: canım kurduk zaten c.tesi de cicilerimizi ne zaman yerleştirsek içinde diye düşünüyorum
sende kur beşiğini
napıyorlarmış biliyormusun kediler vs alışsın içine girmenin yasak olduğunu bilsinler diye
balon şişirim 3-5 tane beşiğin içine koy
o zaman girmiyorlarmış
hem patlatırsa yanlışlıkla giripte bidaha korkup girmezmiş![]()
zelcan ya super fikir hic aklima gelmedi hemen aksama denicem dogru diyosun haha coks evdim bu isi hemen denicem cok sagol canim :)