• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar Butterfly allah yardımcın olsun... dualarımız seninle... bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah... darısı başımıza..

Günaydın kızlar.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum,dünden beri karnım ve belim ağrıyor adet olacakmışım gibi bir ağrı.
Birde uyandığımdan beridir midemde acayip bir yanma ve bulantı var ooff çok kötüyüm yaaa.

Günaydın kızlar.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum,dünden beri karnım ve belim ağrıyor adet olacakmışım gibi bir ağrı.
Birde uyandığımdan beridir midemde acayip bir yanma ve bulantı var ooff çok kötüyüm yaaa.

ya ben de mide yanması ve belimden çok rahatsız oluyorum yorgun uyanmaktan bıktım...

Butterfly canım Allah yardımcın olsun,inşallah sağlıklı sıhatli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına
İyi haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle.

günaydın arkadaşlar anlaşılan herkesin yakınmaları aynı benimde ara ara midem bulanıyo son zamanlarda olacağı iç aklıma gelmezdi gece kalktığımda bendede baskı hissi ve belde ağrı oluyo insan acayip korkuyo yoksa doğuruyomuyum diye yani ben korktum:1:

selam arkadaşlar:))
ben mihrinin kızkardeşiyim.şu an durumu çok iyi, doğum gerçekleşti, sezeryanla oldu, gayet sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu, darısı sizlere olsunzemuszemus

yalnız size biraz küs sanırım yüzünü göstermek istemedidelikafadulden
17082010022.jpg

zor ikna ettik:))

17082010021.jpg

hoşçakalın .hastane sonrası kendisi devam edecektir

günaydın....

saltanat burda cnm resim

ayyy maşallahhhh Mihrinin bebişeee kaç kilo doğmuş acaba ? Maşallah toplu görünüyor bebişimiz Allahım sağlık sıhhat versin

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coook tatliiii masallah!!!!! :nazar: sagol ulkufuk canim benim!!!
ayyy inanmiyorum yaaaa simdi gobusumde bunun tombul tombul bebis mi yatyoooo delikafadulden cok heyecanlandim yaaaa

selam arkadaşlar:))
ben mihrinin kızkardeşiyim.şu an durumu çok iyi, doğum gerçekleşti, sezeryanla oldu, gayet sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu, darısı sizlere olsunzemuszemus

yalnız size biraz küs sanırım yüzünü göstermek istemedidelikafadulden
17082010022.jpg

zor ikna ettik:))

17082010021.jpg

hoşçakalın .hastane sonrası kendisi devam edecektir

:D Maşallah bu şirine, tombiş bu ya :D Yüzlerini anne karnında da hep saklıyolar zaten yavrucaklar :) Mihricim allah analı babalı büyütsün!:nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coook tatliiii masallah!!!!! :nazar: sagol ulkufuk canim benim!!!
ayyy inanmiyorum yaaaa simdi gobusumde bunun tombul tombul bebis mi yatyoooo delikafadulden cok heyecanlandim yaaaa[/QUOTE

evet cnm insanın inanası geliyor..nasıl bişey,kime benziyor,saglıklı mı bir sürü şey düşündürüyor

Back
X