Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar:))
ben mihrinin kızkardeşiyim.şu an durumu çok iyi, doğum gerçekleşti, sezeryanla oldu, gayet sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu, darısı sizlere olsunzemuszemus
yalnız size biraz küs sanırım yüzünü göstermek istemedidelikafadulden
![]()
zor ikna ettik:))
![]()
hoşçakalın .hastane sonrası kendisi devam edecektir
çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor, dr. a gidecem de çatı muayenesi yapar diye korkumdan gitmesem mi diyorum, çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyebiliyormuş..daha 3 haftam var..sizce 37. haftada yapar mı yoksa son 1 hafta kala mı yapar?
mihrinin bebeği çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşalalh rüzgar bebeği göremedim facede olmadığım için eminim çok tatlıdır bakalım sıradaki kim benimde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya başladı bikaç gündür bebekte iyice aşağıya indi hissediyorum heran bende olabilrim sıradaki:) hayırlısı bakalım allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor, dr. a gidecem de çatı muayenesi yapar diye korkumdan gitmesem mi diyorum, çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyebiliyormuş..daha 3 haftam var..sizce 37. haftada yapar mı yoksa son 1 hafta kala mı yapar?
tubişim benimde bebiş 2 gündür acayip kıpırdamaya başladı böyle çok hareketli eğil tuhaf hareket ediyor büyüdüğünden galiba yeri daralıyorya dönemiyor galiba ahhahaha tuhaf hareketleri var
Nst normal dışı bir durum yoksa 37. 38. haftadan sonra başlıyor diye biliyorum.