• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mihrinin bebeğine maaşallah, Butterfly de doğum yapacakmış herhalde, Allah yardımcısı olsun..Bebişlerimizin gelişi hızlandı, artık haberler art arda geliyor..

bense daha hangi hastanede doğum yapacağıma bile karar veremedim..Sizi hergün takip ediyorum; ama ara sıra yazıyorum..Kısmet ne oldu onu göremedim merak ettim doğum falan yaptı mı?

:nazar:
selam arkadaşlar:))
ben mihrinin kızkardeşiyim.şu an durumu çok iyi, doğum gerçekleşti, sezeryanla oldu, gayet sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu, darısı sizlere olsunzemuszemus

yalnız size biraz küs sanırım yüzünü göstermek istemedidelikafadulden
17082010022.jpg

zor ikna ettik:))

17082010021.jpg

hoşçakalın .hastane sonrası kendisi devam edecektir

allahım bu neyaaaaaaaaa maşallah :nazar:maaşallah:nazar: allah nazarlardan saklasın
allah sağlık uzun ömür versin inşallah:nazar::nazar::nazar:

mihrinin bebeği çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşalalh rüzgar bebeği göremedim facede olmadığım için eminim çok tatlıdır bakalım sıradaki kim benimde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya başladı bikaç gündür bebekte iyice aşağıya indi hissediyorum heran bende olabilrim sıradaki:) hayırlısı bakalım allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

maşallah bebişe. çok şeker. bu bebeği tutmak kaldırmak,giydirmek çıkarmak da kolay. kaç kilo doğdu acaba? Allah analı babalı büyütsün. acısını göstermesin inşallah.

günaydın kızlarr...
yada tünaydın mı demeliyim bilmiyorumkismile

mihricim maşallah kuzuna rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı başımıza...

bende gece boyunca diş agrısı çektim. ne bu yaa iyice acıların kadını oldum. heryerim ağrıyor mafoldumben
dişetim iltihap yapmış. ağzımda şeker var gibi dolaşıyorum ortalıkta :)
yanağım şişti...
antibiyotik verdi dr. ama ne zaman geçer aceba :( bu şişlik bana aynaya bakma isteği bilem bırakmio.
bu arada 2 gündür bebişim daha az hareket eder oldu. yarın saat 13 te randevum var. bakalım dr umuz ne dicek...

bizden haberler bukadaarr... sizde ne var ne yok bakalım=?

çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor, dr. a gidecem de çatı muayenesi yapar diye korkumdan gitmesem mi diyorum, çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyebiliyormuş..daha 3 haftam var..sizce 37. haftada yapar mı yoksa son 1 hafta kala mı yapar?

çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor, dr. a gidecem de çatı muayenesi yapar diye korkumdan gitmesem mi diyorum, çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyebiliyormuş..daha 3 haftam var..sizce 37. haftada yapar mı yoksa son 1 hafta kala mı yapar?

canım genelde 34 ile 38 haftalar arasında yapılırmış...
ben yarın dr uma sorucam muayene edermisiniz diye.
normalmi olucak sezeryanmi biliyim erkenden...
sezeryan olucaksa boşu boşuna sancı çekip beklemenin anlamı yok.
inşallah çatım dar değildir de normal doğum olur. :Saruboceq:
ama nekadar kendini kasarsan okadar zor olur. ağrı tabiiki olur ama dayanılmaz bişey de değildir diye düşünüyorum...
ben 30. haftamda sancıdan dolayı dr a gitmiştim alttan parmakla muayene etmişti. inan canım hiiiç yanmadı. demek önemli olan rahat olmak. kendini sıkarsan ağrı olur...

maşallah mihrinin kızı ne güzel
gözlerim doldu :2: nasıl duygulandım
Allahım herkeze hayırlı doğumlar versin Rabbim

mihrinin bebeği çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşalalh rüzgar bebeği göremedim facede olmadığım için eminim çok tatlıdır bakalım sıradaki kim benimde adet ağrısı gibi kasıklarım ağrımaya başladı bikaç gündür bebekte iyice aşağıya indi hissediyorum heran bende olabilrim sıradaki:) hayırlısı bakalım allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

var canım ben şimdi baktım fecbukta elinde rüzgar bebeğimiz lili nin bende resimlere bakıyordum maaaşallah rüzgar bebeğimize

bende merak ediyorum canım ya bende pazartesi gideceğim 37 haftalık oluyorum ama bişey demedi bana belki bu gittiğimde söyler ama 38 haftada galiba çatı muanesi tam bilmiyorum ama artık ben doğmasını istiyorum bebeişimin hayırlısıyla gelsinler inşallah

tubişim benimde bebiş 2 gündür acayip kıpırdamaya başladı böyle çok hareketli eğil tuhaf hareket ediyor büyüdüğünden galiba yeri daralıyorya dönemiyor galiba ahhahaha tuhaf hareketleri var

Slm nasılsınız.Dün hastaneye gittik.Nstde hafif sancılar yine vardı.Gecesinde çok kötüydüm 4 e kadar uyuyamadım.İlacı tamamen bıraktık.Bebiş 2900 olmuş.Artık doğarsa problem olmaz dedi.Tansiyonum evde düşük hastanede yüksek çıktı.Tahlil falan yaptık.İnş bişey çıkmaz.Hala hafif sancılar devam ediyor.Hayırlısı artık...

tubişim benimde bebiş 2 gündür acayip kıpırdamaya başladı böyle çok hareketli eğil tuhaf hareket ediyor büyüdüğünden galiba yeri daralıyorya dönemiyor galiba ahhahaha tuhaf hareketleri var

aynen canım ya... böyle kayyor sanki.
göbüşümü açıp baktıgımda bişey ordan oraya kayyor. artık dizimi ayağımı bilemiyorum kaydirigubbakcemile3
çok tatlı oluyor izlemesi ama bazen öyle bir geriyor ki kendisini, alttan kafasının baskı yaptıgı çok belli oluyor.o şekilde 6-7 defa sancım oldu. keskin. ama şükür bugün bişey yok. bakalım yarın doktorumuz ne dicek... yeri oldukça daralmış olucakki göbüşüm eskisi gibi değil. yani biyerlerden bebişin biyerleri mutlaka belli oluyor. :asigim:

tubişim bende sabah kolunu farkettimbükmük kolunu bende tuttum sonra kaçtı çok ttlıydı şükür bende ağrı yok ama gece uyuyamadım herzaman ki gibi yere uzanayım dedim halının üzerine ama uzanamadım nasıl ağrı saplandı neden olduysa öyle can yakıcı ağrılarım yok şükür

Back
X