• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende çıkayım biraz uzanayım sonra yemek yapacağım malum karı gene tv başında kumandayı eline yapişmış yatıyor eline ufoyla yaıştıracağım kumandayı gece de onla yatsın yazık acıyorum gece kumandasız yatıyor
hiç neyiyecez demiyor ben hazırlayacağım ama demiyecem bakalım ne pişirecek merak ediyom

kızlar bende çıkayım biraz uzanayım sonra yemek yapacağım malum karı gene tv başında kumandayı eline yapişmış yatıyor eline ufoyla yaıştıracağım kumandayı gece de onla yatsın yazık acıyorum gece kumandasız yatıyor
hiç neyiyecez demiyor ben hazırlayacağım ama demiyecem bakalım ne pişirecek merak ediyom

:)

iyi dinlenmeler Allah kolaylık versin sana ..

Aman kızlar surdakalmış bi kaç günümüz kaynana stresi yapomayın. Umursamayın. Farklı seyler düşünün mesafenizi koruyun. Benim eşim bana kaçtı desem yalan olmaz. Ailesi olmadan evlendik. Ne küfürler yedim peeeee.eşim doğulu. Anneye banbaya karsı gelinmez onlar ne derse desin sen takma diyenlerden ama olmuyor.bende cok stres yaptım. Halada boşanma eşiğine geldik. 9 yıllık sevgili dönemimiz var. 2 yıllık evlilik.bazen hala boşanmayı düşünüyorum. Kızımı onların arasına sokmaktansa boşansam dahamı iyi olur diyorum.allah yardımcımız olsun.

Setup,Nagihan,Ulufuk Allah yardımcınız olsun.Valla okudukça içim şişti.Zor günler geçiriyorsunuz ama üzmeyin kendinizi.Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz merak etmeyin

öğretmen arkadaşlar 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldınız mı??
alanlar varsa aktarabiliyor muyuz tatilden sonrasına haberiniz var mı?

ben aldım.37.haftra 7 eylüle geliyo benim.ama 1inde işgöremez raporu alıcam.aktarmada tatile geldiği için yapılmayacak deniyor ama bakalım belki bi ihtimal.

dilek benimde bildigim eger bir kere sezeryan olursan ikincisindede teklikeye atmak istemiyorlar yani dikis ti rahimdi derken bende duydum onu canim gecmis olsun..
burdada 4 kg ustu bebekleri sezeryanla aliyorlar eger sorun yoksa sezerayn yasa disi keyfi yapamiyo ama 4 kg ustu kolay dogrulmaz yani ,

Demek İngiltere'de de öyle.Benim annem Almanya'da yaşıyor,orada sezaryen sonrası normal doğum yaygın. Benim ilk bebeğim 38.inci haftaya girer girmez alınmıştı,4 kg 60 grdı.Doktor 40 haftayı devirirse 4500 grı aşar demişti.Genetik sanırım,ben de 3950 gr doğmuşum,yine 38 de.Eşim 4700 grmış,kızkardeşi 4200 gr,benim kardeşim 4000 gr, annem 5000 gr,eşimin babası 5500 gr ve bunların hepsi normal doğum.Ama riskli tabii,hem bebek hem anne için.Bu bebeğim çok kilolu olmayacak herhalde,10 gün önce 3100 grdı.

kızlar topikte doğum yapanların hepsi sezeryan dimi.üff normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan için gün alsammı:uhm:

ben aldım.37.haftra 7 eylüle geliyo benim.ama 1inde işgöremez raporu alıcam.aktarmada tatile geldiği için yapılmayacak deniyor ama bakalım belki bi ihtimal.

canım benim müdürüm aktarılır dedi ama netteki herkes ve bütün yazılar aktarılamayacağını sölüyor benim de kafam karıştı açıkçası

merhaba arkadaşlar başka bir dr gitmiştim ya bunda da karın çevresi 2 hafta geri çıktı ama bir problem gözükmüyor dedi 2 gün önce diğer dr. kilosu 2315 di şimdi bunda 2534 çıktıdelikafadulden ama tabi hangisine inanacağımı bilemedim suyumu falan ölçtü kireçlenme var dedi çok güzel anlattı herşeyi şimdilik bir problem gözükmüyor dedi çok kilo aldığın için bebeğin kilo alması beslenmesi bozulmuş olabilir dedi aman dikkat edin kızlar fazla kilo almamak lazım mış birde plasentadaki kireçlenmelerde etkilemiş olabilir dedi ama bana göre şuan bir problem çıkacak gibi görünmüyor dedi bu kadar ayrıntılı anlatması çok hoşuma gitti çok şükür biraz rahatladım yaahihoyyyt

mentos kilolar pek uymuyo canım.
benim bebeğim ultrasonda 2200 görünürken 1900 doğdu..
yani fazla kilolara takılma tutmuyo.
ha benim kilosunun düşük olma sebebi erken doğum (34+1 de doğdu)

mentos kilolar pek uymuyo canım.
benim bebeğim ultrasonda 2200 görünürken 1900 doğdu..
yani fazla kilolara takılma tutmuyo.
ha benim kilosunun düşük olma sebebi erken doğum (34+1 de doğdu)

evet canım ya ana 2 gün önce başka dr karın çevresi 3 hafta geri dedi moralim çok bozulmuştu o yüzden bugun başka bir dr gittim gerçi ultrasondan ultrasona değişiyomuş ama yine iyi bişeyler duymak moralimi biraz düzeltti umarım bu son gittiğim dr söyledikleri doğrudur..senin rüzgarın meleğin nasıl çok güzel ya artık kollarında Allah bizede sağlıkla kucaklamak nasip etsin şansı bo olsun bebeğinin:Saruboceq:

lila annelik nasıl güzelim yaa emzirmek falan,gece uykuları..insan adapte olabiliyor mu hemen.evliliğiniz nasıl değişti bebişle.

LiL@'mmmmmm hoşgeldin annelerin en güzeli nasılmış rüzgarımız nasıl adapte olmuşsunki rüzgarımız hızla kilo alıyor oyy yerim ben onu :nazar:

Back
X