• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saltanat sekerimmm nasilsinn brudamisin gerci ben msn deyimde ama kimsecikelr yok:=))

boden gunaydin canimm

figan gunaydin guzel pazarlarr

günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese

Burcucum çok şaşırdım canım. Sağlıklı sıhhatlı kucagına aldın ya canım olsun gerısıde gelır zaten.Allah analı babalı buyutsun canım benım a.s.

çok şükür canım çok sevindim.inş bi sorun çıkmadan kavuşursun bebişine

çok teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile3 içim biraz olsun rahatladı bu dr.baya herşeyi açık açık söyledi inş. herşey yolunda gider sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize opuyorumnanaktan

günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese

çok geçmiş olsun tansiyon yüzünden mi plasenta ayrılmış:1shok:Allah korumuş ama neyseki sağ salim bebişine kavuşmussun önemli olan o:ecrin_bebek:...darısı bizim başımıza artık sağlıklı sıhhatliopuyorumnanaktan

ayy mentoscum cok sevındım canım ıcının rahatladıgına:emir_bebek:

çok sağol canımopuyorumnanaktan bu dr.karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor a ma kilosunuda ben 2534 ölçtm şimdilik bir problem görülmüyor dedi 2 gün önce diğer dr karın çevresi 3 hafta geri deyince moralim çok bozulmuştu kilosuda 2315 demişti bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama inş.2.dr.söyledikleri doğrudur :Saruboceq:

çok sağol canımopuyorumnanaktan bu dr.karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor a ma kilosunuda ben 2534 ölçtm şimdilik bir problem görülmüyor dedi 2 gün önce diğer dr karın çevresi 3 hafta geri deyince moralim çok bozulmuştu kilosuda 2315 demişti bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama inş.2.dr.söyledikleri doğrudur :Saruboceq:

canım benım bebısımınde bas olcusu 2gun gerıden gelıyomus bakalım carsamba ne dıyecek ama ılk cok takıyodum sımdı takmıyorum o kadar

inş.herşey yolunda gider canım ama 2 gün hiç bişey değil içini rahat tut benim karın çevresi 2hafta diğerleri 1 hafta geri ona rağmen dr.bir problem görülmüyor dedi içini rahat tut canım hiç bişey yoktur inş.sağlıklı sıhhatli kavuşuruz meleklerimize önemli olan o:ecrin_bebek:

benimkinin karın çevresi ile bacak boyu 1 gün geride kafa çapı 1 hafta 10 gün ilerde çıktı. geçen ay karın çevresi büyük çıkmıştı gerilemiş kafası hep büyük çıkıyor bacak boyu da genelde satla aynı ya da birkaç gün küçük çıkıyor..bu hafta niye küçüldü ki karın çevresi beslenmesi mi yavaşlıyor son ay..

kızlar ben 18 kilo aldım dr çok kilo aldığın için bebeğin beslenmesi bozulmuş kilo almıyo olabilir dedi çok kilo almak bebeğe yarar değil zarar veriyomuşa.s

benimde gece pembe kan geldi sabah 10 gibide kırmızı kan geldi galiba kızım beklemicek artık gelecek bende ağustos annesi olacam bizim çakmalara katılacam sanırım :))))))
bekliyorum inş. devamı gelmez biraz daha bekler kızım

nişanın mı geldi Nevin? dr. a haber verdin mi kontrole gidecen mi? hadi hayırlısı bakalım..

Kızlar ben hala doğurmadım tekmil vermeye geldim. Ama kalça kemiklerim çok ağrıyor, artık doğsa diye dua ediyorum. Nevin doktora gittin mi, nişan mı geldi ki??

Canım Allah analı babalı büyütsün bebişini, senin de böyle olması gerekiyormuş demek, darısı bize. Bakalım bizim hikayelerimiz nasıl olacak...

Burcum geçmiş olsun canım.Bazen plan dışı olaylar yaşayabiliyor insan.Çok şükür ikinizde iyisiniz.Rabbim bebeğini hayırlı evlat eylesin.Tez zamanda kavuşursunuz inş

Back
X