• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde gece pembe kan geldi sabah 10 gibide kırmızı kan geldi galiba kızım beklemicek artık gelecek bende ağustos annesi olacam bizim çakmalara katılacam sanırım :))))))
bekliyorum inş. devamı gelmez biraz daha bekler kızım

nevıncım bı danıs druna,:Saruboceq: en azından haberı olsun canım .Allah kolaylık versın

benimde gece pembe kan geldi sabah 10 gibide kırmızı kan geldi galiba kızım beklemicek artık gelecek bende ağustos annesi olacam bizim çakmalara katılacam sanırım :))))))
bekliyorum inş. devamı gelmez biraz daha bekler kızım

ben olsam hemen panik olur ne yapcamı şaşırırdım herhalde sen bide sabahı beklemişsin çok mu pimpiriklimiyim ben yaa:uhm: ilk bebeğin mi seninde nevin

nişanmı değilmi bilemiyorum ki yatıyorum
drum il dışında akşama gelecekmiş sancın olursa nstye git ebeler beni arar dedi bekliyorum
ama ayağı kalkınca wcye gidince geliyo gene kırmızı kan beklicez artık
magnesiumu ikiye çıkar dedi

mentos ikinicisi bu canım sabahı beklemedim bebeğe bişey olur diye dru aradık 4te nstye gittik neyseki bişey çıkmadı :)
ama serklajlı olduğum için tam olarak kestiremiyorum neyin ne olduğunu :))

Son düzenleme:
slm kızlar benımde bı arkadasım vardı oda benle bırlıkte eylul annesı olcaktı ama dun aradı eşi dogum yaptı dıye sok oldum kendısıyle daha görüşemedım ama ...ya ne guzeloda aldı bebişini kucagına darısı basımıza saglıkla ve vaktınde inş...

kızlar dun kontrolum vardı catı muayenesı oldum maalesef catım darmıs cok zor olur dogum dedı sezeryana karar verdık eylulun ılk haftası olacak buyuk ıhtımalle normal olur dıye cok hazırlamıstım kendımı kısmet boyleymıs

kızlar dun kontrolum vardı catı muayenesı oldum maalesef catım darmıs cok zor olur dogum dedı sezeryana karar verdık eylulun ılk haftası olacak buyuk ıhtımalle normal olur dıye cok hazırlamıstım kendımı kısmet boyleymıs

canım bide aynı gün sezeryan oluyormuşuz bana 31 ağustos dedi son kontrolde tam karar vericek

hayırlısı olsun canım herişyte bir hayır vardır öyle düşün..

Hayırlısı olsun canım hakkında.Canını sıkma önemli olan senin ve bebişin sağlığıopuyorumnanaktan

benim de daha doğurasım falan yok tık yok bende..Zaten zamanından önce gelmesini hiç istemiyorum..

günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin MAşallah:nazar: Ne aceleci Eylül Anneleri Yok yok topiciğin isminden şüphem var artıkın kaydirigubbakcemile3

İngilizceci hakkında hayırlı olsun sağlıklı gelsinde
Nevinim ne alemdesin aklımdasın

Back
X