• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. VAR BİŞEY BU ETLÜL ANNELERİNDE. AY SURDA 10 GÜN KALDI.BİDE KIZIN ADINI EYLÜL KOYACAGIM. AĞUSTOSMU OLSUN YANEEEhihoyyyt

canım benim müdürüm aktarılır dedi ama netteki herkes ve bütün yazılar aktarılamayacağını sölüyor benim de kafam karıştı açıkçası

HAYATIM NEDEMK AKTARILMIYOR ALLAH ALLAH. DOĞUM ÖNCESİ 3 HAFTAYA KADAR CALIŞMISIN. 5 HAFTANI HOPPPPP DOĞUM SONRASINA AKTARILIYOR. BEN ÇALIŞAMADIM 8 HAFTA ÖNCESİ AYRILDIM. İŞYERİM 2 SAAT UZUAKLIKTA VE OTOBÜSLE GİDİYORDUM. EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN.AMA ŞİMDİ NEOLACAK BİLMİYORUM. 4BLİYİM BEN SSKLIYIM. MAAŞIMI ALIYORUM. ŞİMDİ. AMA DOĞUMDAN SONRA ÖDE DERLERSE HAPI YUTTUM. NE APTAL SEYLER YA:sinifsinif:

ayyy kızlaaar harika bir duygu yaaa...
bian önce sizinde yaşamanızı diliyorum :)
yanımda uyuyor şimdi koydum ana kucağına mışıl mışıl uyuyor :)
hergün yeni bişeylerini keşvediyorum.gece uykuları berbat !çok az bir uykuyla duruyorum ama o herşeye değer.
insan bebeğinin yüzüne baktıkça şükürler ediyor.
anlatılamaz yaaa hamileyken bile insan anlamıyor anca kucağınıza alınca anlıycaksınız...
mükemmel bir duygu.hele emerken minicik elini göğsümün üstüne koyması,istem dışı gülümsemesi..
ya düşünün altını değiştirmesi bile keyifli :)

çok duygusallaştım sanırım:2:

mentos ikinicisi bu canım sabahı beklemedim bebeğe bişey olur diye dru aradık 4te nstye gittik neyseki bişey çıkmadı :)
ama serklajlı olduğum için tam olarak kestiremiyorum neyin ne olduğunu :))

ay en iyisini yapmışsın bak benim bile içim rahatladı dr.aradık deyince ne olur ne olmaz canım ya şurda sayılı günler kaldı derken Allahım korusun bak burcuda kontrol diye gitmiş ama bebeğin eşi ayrılmış farketmemiş demek ki kan da gelmedi içerden kanama varmış almışlar hemen Allah yardımcımız olsun şu son zamanlarımızda inş.sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucağımıza başka bişey istemiyorum hiç:Saruboceq:

nevin dr gittin herhalde bizide haberdar et merak ettim vallafisfisfis

HAYATIM NEDEMK AKTARILMIYOR ALLAH ALLAH. DOĞUM ÖNCESİ 3 HAFTAYA KADAR CALIŞMISIN. 5 HAFTANI HOPPPPP DOĞUM SONRASINA AKTARILIYOR. BEN ÇALIŞAMADIM 8 HAFTA ÖNCESİ AYRILDIM. İŞYERİM 2 SAAT UZUAKLIKTA VE OTOBÜSLE GİDİYORDUM. EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN.AMA ŞİMDİ NEOLACAK BİLMİYORUM. 4BLİYİM BEN SSKLIYIM. MAAŞIMI ALIYORUM. ŞİMDİ. AMA DOĞUMDAN SONRA ÖDE DERLERSE HAPI YUTTUM. NE APTAL SEYLER YA:sinifsinif:

öğretmen olanlarda aktarılmıyor diğer mesleklerde 3 hafta kalana kadar çalıştıysan aktarılır tabi.öğretmen zaten çalışmıyor yazın o yüzden doğum öncesi yaza geliyosa aktaramıyosun.

günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese
Gözün aydın...
Allah analı babalı büyütsün :emir_bebek:
Geçmiş olsun..allah korumuş!!Rabbim acısını göstermesin :Saruboceq:

kızlar dun kontrolum vardı catı muayenesı oldum maalesef catım darmıs cok zor olur dogum dedı sezeryana karar verdık eylulun ılk haftası olacak buyuk ıhtımalle normal olur dıye cok hazırlamıstım kendımı kısmet boyleymıs

ay benimde eylülün ilk haftası hatta 6 sı gibi dedi dr 14 gün kaldı heycanlandım bak şimdi delikafaduldenama tabi beklerse bebişim arada bi yokluyo sırnaşık şey

yusem canim aman ha dikkat ett,,masallahh gezmelerdeymissin ay iyi ediyorsun millet evde otur diyor da ben aldirmiyorum yaa ne kadar cok gezersek doguma o akdar cok rahat giderizzzz

Saol cnm
Bebiş gelince gezemiycem şimdi bolbol gezelim kaydirigubbakcemile5

kızlar mrb, giremiyorum siteye. ada hanımla ugrasıyoruz. gaz sorunu var. bir türlü gazını cıkartamıyoruz. yarın cocuk doktoruna gidecez. insallah gazı için biseyler verir.

yuse cim nasılsın..
ben ramazan sebebiyle bayadır giremedim...
kimler doğum yaptı?
benim bildiklerim lila ,züleyha ,ayşe, mihri

kızlar mrb, giremiyorum siteye. ada hanımla ugrasıyoruz. gaz sorunu var. bir türlü gazını cıkartamıyoruz. yarın cocuk doktoruna gidecez. insallah gazı için biseyler verir.

ayy canım bebeiş doğdumu yaaa..hayırlı uğurlu olsun..takip edemedim ne zamandır..darısı bize inşallah..çok şaşırdım.ne güzelll :)

Ay bak şuna Antep'e geldin de bana uğramadın ya aşkolsun. Göbüşlerimizi tokuştururduk. Hem moral olurdu ikimize de. Bak eğer hala burdaysan Face'den telimi al gel, bekliyorumguclubacismile
Evimize geldiiiik kaydirigubbakcemile5
Eşim vaktimiz yok dedi...Oruç olduğu için ısrar edemedimm...Aç olunca çekilmiyo bu erkekler...bidahaki sefere inş Melek..k.valide antepte...bebişlerimiz olunca görüşürüz inş :)

Son durum

1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
4- Butterfly............K
5- Eliznil................K
6-Sevsevil..............E Bugün doğuracak ama haber gelmedi

7- Achilias..............K....................21
8- Zeynop...............E....................24
9- Şekerpembe.....K....................25
10- Yaren38...................................26
11- Mopsy................K...................30