• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1- Züleyha..................................E
2- Lil@ ........................................E
3- Mihri.......................................K
4- Butterfly.................................K
5- Eliznil.....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias.................................K

9- Zeynop..................................E....................24 Ağustos
10- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
11- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
12- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
13- Setup....................................?....................15 Eylul
:nazar:

eyvahedigeldismile Yoksa 9 numara benmi olacağım!!! :1shok:

Günaydınlar bu arada ilk günaydın bbenden....
Doğum izniin ilk günü... Gene erkenciyim, eşimi işe gönderdim, ben de bilgisayarın başına geçtim....

Gunaydin kizlar!!
Yuse gecmis olsun canim! bugun nasilsin? ben de dun sanci cektim gece 3e kadar uyuyamadim. ama sonra gecti az kalsin ben de acile gidecektim.. kocisi panige sokmim diye beklerken gecti..

son dokuz gün diyor civcivim.benim kızın gelmeye niyeti yok gibi.akşama doktora gidicez.bakalım ne diyecek.ölüyorum meraktan.

saltanat,melekboz hadi ama sıra bizde. bizimkiler azcık tembel mi ne?ya da keyifleri yerinde herhalde.rahatlarına düşkün olacaklar sıpalar.
sağlıcakla gelsinler bakalım.bu kadar zaman bekledik.biraz daha bekleriz kuzuları.

evet boden hadi normal dogum sirasini baslatalim artik.. benim oglan cikmak icin elinden geleni yapiyor ama bi turlu kapiyi acamiyor sanirim :1rolleyes:

gunaydın kızlar.... bende bugun raporumu açtırdım resmen raporluyum ama daha 2 gun daha çalışacağım... neyse bebeiş artık istediği zaman doğabılır...

günaydın kızlar
yuse geçmiş olsun
odamız sonunda yerleşti bugün diğer eşyaları ütüliycem yerleştircez

Son düzenleme:
Slm kızlar..
İftardan geldik saat 12 de... Yatmadan önce regl sancım vardı..
1,5 saat uyumuşum.....Sancım var biraz ... dayanamaz olunca kalktım..duşa girdim..Abdestimi aldım

Hızlı düşünmeye çalışıyorum..Eşim yarın oruç tutamayacak kadar yoğun bi gün geçirecek
5de uyanacak..kıyamıyorum
bende biraz daha bekleyeyim diyorum...yanlış alarmsa uykusundan etmeyim..

ay yuse merak ettim bak şimdi daha erkenmiş seninde ama eylül bebişleri aceleci inş.sağlıkla zamanında gelir bebişinkaydirigubbakcemile3 daha dur senin sırana çok var senden önce daha ben doğurcam:1:

günaydın kızlar BENDE ARTIK DOĞURDUM cuma gecesi saat 3 te gittim cumartesi saat 1 de normal doğumla oğluşuma kavuştum 50 cm 3030 gr dünde hastaneden çıktık annemdeyim 36+6 da doğdu erkencikten geldi

günaydın ve iyi haftalar herkese,
kızlar doğum yapanların listesi neredeydi , en son lila doğurmuştu. 1 haftadır giremedim. bir bakayım kimler doğurdu diye :)

günaydın kızlar BENDE ARTIK DOĞURDUM cuma gecesi saat 3 te gittim cumartesi saat 1 de normal doğumla oğluşuma kavuştum 50 cm 3030 gr dünde hastaneden çıktık annemdeyim 36+6 da doğdu erkencikten geldi

vereliniortak tugen adına mutlu oldum sen de kurtuldun... allah analı babalı; sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin bebeğimizin.. Kilosunun da boyunun da maşallahı var... Maşallah kuzumuza:nazar:

Back
X