• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay günaydın demeyi unutmuşum günaydın kızlar;
Yuse 12 ye kadar gelmezse telefonunu bilen birisi arasın bari okuyunca heyecan yaptım valla...

günaydın kızlar BENDE ARTIK DOĞURDUM cuma gecesi saat 3 te gittim cumartesi saat 1 de normal doğumla oğluşuma kavuştum 50 cm 3030 gr dünde hastaneden çıktık annemdeyim 36+6 da doğdu erkencikten geldi

gözünaydın tugen allah analı babalı büyütsün ilk normal doğum yapan sensin sanırım negüzel :)nasıl geçti doğum?

evet galiba ilk normal doğum yapan benim ee biraz sancılı geçti bekleyişimiz 10 saat sonra geldi bebişim ama doğar doğmaz ayaklandım yürüdüm gezdim sonrası kesinlikle çok rahatmış başta çekiyosun sonrası rahat

merhaba eylül anneleri,nasılsınız?

Vakit daraldıkça heyecanda artıyor tabi ne güzel. allahım sağ sağim bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah. İnanın içerde olmaları ayrı güzel dışarda olmaları ayrı güzel. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bir ağustos annesi olarak. Bu arada bende 19 eylül çocuğuyum. Bakalım bu tarihte kimler doğum yapacak?

evet galiba ilk normal doğum yapan benim ee biraz sancılı geçti bekleyişimiz 10 saat sonra geldi bebişim ama doğar doğmaz ayaklandım yürüdüm gezdim sonrası kesinlikle çok rahatmış başta çekiyosun sonrası rahat

tebrik ederim canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. ne güzel bekletmemiş seninki :)
ya anlatsana ilk normal yapan sensin
belirtilerin nelerdi, neler yaşadın doğumda, kasılmaların nasıl başladı...
benim gibi normal bekleyenlerin merakını azaltmış olursun :))

anaaaa delikafadulden ilk normal dogum sirasi benimkiydi sen mi kaptiiiin kaydirigubbakcemile3 masallah Allah bagislasin, anali babalili buyutsun, hayirli ve saglikli evlat olsuuuun!! butun iyi dileklerim sizinleeee!! :lepi: ee dogum hikayeni paylasmican mi? ben de normal bekledigim icin cok merak ediyorum delikafadulden tekrar tebrik ederim!!!

Tebrik ederim tugen,Normal doğumun erken olmuş biraz sanki bende 39dan önce normal doğum başlamaz diye biliyordum şaşırdım.BElirtileri anlatırsan çok seviniriz.Benimde ağrılarım oluyor ama nasıl ayırt edicem bilmiorum.Bide bebeğin 3 kilo doğmuş maşallah.Enson ultrasyonda kaç görünüyordu boyu kilosu

günaydın kızlar BENDE ARTIK DOĞURDUM cuma gecesi saat 3 te gittim cumartesi saat 1 de normal doğumla oğluşuma kavuştum 50 cm 3030 gr dünde hastaneden çıktık annemdeyim 36+6 da doğdu erkencikten geldi

Günaydınlar canım ..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:
Sende aceleci anneler kervanına hoşgeldin :hooray:

günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese

Burcum24 allahım korumuş bebeğinle seni... ama o kadar sıkıntıdan sonra vuslata ermişsin tebrik ediyorum canım çok mutlu ettin bizleri belki bugün bebeğini eve getireceksin... Ne mutlu sana maşallah... allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler diliyorum ailece size...:nazar:

1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
...4- Butterfly............K
5- Eliznil..............- K
6-Sevsevil..............E Bugün doğuracak ama haber gelmedi
10- Zeynop...............E....................24
11- Şekerpembe.......K....................25
12- Yaren38....................................26
13- Mopsy................K.....................30
14- Setup.......................................15 Eylul

1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
...4- Butterfly............K
5- Eliznil..............- K
6-Sevsevil..............E Bugün doğuracak ama haber gelmedi
10- Zeynop...............E....................24
11- Şekerpembe.......K....................25
12- Yaren38....................................26
13- Mopsy................K.....................30
14- Setup.......................................15 Eylul

:):):) burda en geç gelen benmişim gibi görünüyor... hayırlısı inşallah:):):emir_bebek:

Allah analı babalı buyutsun tugen sağlıkla gelmiş bebeğin ne güzel kilosuda çok güzel maşallah normal doğum için erken olmasına rağmen sağlıkla büyüt bebişini darısı bizim başımıza artık bizde bi sağlıkla alsaydık bebişlerimizi:Saruboceq:sende ağustos annesi oldun:1::1: sanırım eylül girmeden hepimiz doğurucaz:1::1: ay şaka bi yana sağlıkla gelsinlerde başka bişey istemeyiz dimi amaopuyorumnanaktan

tugen ve burcucum tebrik ediyorum ikinizede sağlıkla kavuştunuz bebişlerinize darısı başımıza....

günaydın kızlar bu arada

setup bende senden önce doğurcam galiba:1: şimdilik tarih 6 eylül sağlıkla gelsinler inş.senin normal doğum herhalde dimi

yok canım benimki sezeryan olacak son kontrol 2 eylülde, drumuz bayrama doğru ben burda olmayacağım bayramdan sonra alalım dedi ama ya 15 eylülden erken gelirse diye düşünüyorum ne yapacaksam bilmiyorum... içimden bir his diyorki bu bebek bayramda gelecek bize bayram şekeri olacak,,,, fakat drum burda olmayacak:(:((: inşallah 2 eylülde gittiğimde hadi alalım der de ben de bayrama bebeğimle girerim...

allah senin de yardımcın olsun inşallah sen de bayrama bebeğinle girersin inşallah...:nazar:

yok canım benimki sezeryan olacak son kontrol 2 eylülde, drumuz bayrama doğru ben burda olmayacağım bayramdan sonra alalım dedi ama ya 15 eylülden erken gelirse diye düşünüyorum ne yapacaksam bilmiyorum... içimden bir his diyorki bu bebek bayramda gelecek bize bayram şekeri olacak,,,, fakat drum burda olmayacak:(:((: inşallah 2 eylülde gittiğimde hadi alalım der de ben de bayrama bebeğimle girerim...

allah senin de yardımcın olsun inşallah sen de bayrama bebeğinle girersin inşallah...:nazar:

inş.canım çok tşk güzel dileklerin içinkaydirigubbakcemile3 benimde sata göre 16 eylül ama 15 çok geç değilmi sezeryan için canım ya 40 haftalık olucaksın niye o kadar bekletiyo ki :uhm: benim bebeğimin kilosu düşük olmasına rağmen bana 2 eylülle 6 eylül arası olabilir dedibilmiyorumkismile

valla hiç belirti falan olmadı sadece o gün bacaklarımın arası çok ağrıyodu gece en son 1:30 da saadetle konuşmuştum günlerimiz aynıydı yattım gece 3 de wc ye kalkdım baktım az bi suyum geldi sonra tekrar gelmeye başladı birden boşalmadı yani gittik acile doğumhaneye aldılar gittiğimde hiç sancım falan yoktu açılmam da yoktu 1 de de doğurdum 10 saat diye gözünüze fazla gelmesin o 10 saat 2 saat gibi geçti sancılarınla uğraşmaktan bu arada sadece belim ve popom çok ağrıdı kasıklarım hiçağrımadı

inş.canım çok tşk güzel dileklerin içinkaydirigubbakcemile3 benimde sata göre 16 eylül ama 15 çok geç değilmi sezeryan için canım ya 40 haftalık olucaksın niye o kadar bekletiyo ki :uhm: benim bebeğimin kilosu düşük olmasına rağmen bana 2 eylülle 6 eylül arası olabilir dedibilmiyorumkismile

evet canım ya ben de hesaplıyorum hesaplıyorum 40 haftalık oluyor ozaman... ya drum hesabı karıştırıyor ya da ben kafam allak bullak oldu belki 2 eylülde son kontrolde tarih değişebilir... ona da daha 9 gün var nasıl sabredeceksem... cuma günü gittiğimde nst süper çıktı,bebek 3 kilo 50 cm. e ayın 2 sine kadar biraz da kilo alır o zaman da zaten 38. hafta olmuş oluyor... 2sinden sonra neden 2 hafta daha bekliyorum anlamadım...

Back
X