Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada da ultrosonda en son doktor 3100 gr demişti 3030 gr doğdu
valla hiç belirti falan olmadı sadece o gün bacaklarımın arası çok ağrıyodu gece en son 1:30 da saadetle konuşmuştum günlerimiz aynıydı yattım gece 3 de wc ye kalkdım baktım az bi suyum geldi sonra tekrar gelmeye başladı birden boşalmadı yani gittik acile doğumhaneye aldılar gittiğimde hiç sancım falan yoktu açılmam da yoktu 1 de de doğurdum 10 saat diye gözünüze fazla gelmesin o 10 saat 2 saat gibi geçti sancılarınla uğraşmaktan bu arada sadece belim ve popom çok ağrıdı kasıklarım hiçağrımadı
evet canım ya ben de hesaplıyorum hesaplıyorum 40 haftalık oluyor ozaman... ya drum hesabı karıştırıyor ya da ben kafam allak bullak oldu belki 2 eylülde son kontrolde tarih değişebilir... ona da daha 9 gün var nasıl sabredeceksem... cuma günü gittiğimde nst süper çıktı,bebek 3 kilo 50 cm. e ayın 2 sine kadar biraz da kilo alır o zaman da zaten 38. hafta olmuş oluyor... 2sinden sonra neden 2 hafta daha bekliyorum anlamadım...
CANIM hayırlı olsun ne guzell bebişini kucağına almışsın..ayrıaca normal doğum yaptığın içinde senı çoook tebrık ederım..hatta önunde eğilebilirim.... malum bu devırde normal yapacak bayan bulmak zor buna bende dahıl korkup kaçabılırım...
şimdi senın bızı motıve etmenı beklıyoruz....
tekrar hayırlı uğurlu olsun ....
maşallah bebişine kilosu çok güzelbenimki 35+6 da 2300 dedi dr 36+2 başka dr gittim 2534 dedi karın çevresi 3 hafta dedi ilk dr 2 hafta gerilik ölçtüm ben dedi 2.dr benimki biraz karışık yani ama sağlıklı olsunlarda bişey istemiyom başka:Saruboceq:
birde ilk gittiğim dr benim sat tarihimi yanlış ölçmüş bide hayır öyle değil diyorum bide bizimki daha kesin dedi sonra bir daha hesapladı benim dediğim doğru çıktı seninde böyle hesaplamış olmasın dr.:bbo:birde ben bu dr doğum yapcam içerde makas bıçak unutmasa bari:1shok::1shok:
valla normal doğum yaptığım için ben bile kendimle gurur duyuyorum hep normal diodum ama kaçamak kaçamak sezaryana göz kırpıyodum 10 saat bekle normal doğum yap deseler asla doğurmazdım herhalde ama başlayınca sonuda gelio hiç korkmayın ki sancınız başlayınca korku falan kalmıcak biraz önce açılsada doğursam diyeceksiniz açıldıktan sonra inanın bana gerisi çok kolay bide eben ii olursa sana herşeyi doğru düzgün anlatıp motive ederse doğum ççookk kooolaay hiç korkmayın sadece açılmayı beklemek zor normal doğum yapacaklar inş. hemen açılır hemen doğum yaparsınız ben sancılarımı doğumhanede yatakta bekledim son ana kadar çatala çıkarmadı ebe yataktada biraz ıkındım ne zaman kafası göründü o zaman çatala çıkardı 5 daakka içindede doğum oldu bütün ağrılar sancılar bitti bebeğim o kadar güzel ağladıkı teyzeleri müthiş bişeydi
valla normal doğum yaptığım için ben bile kendimle gurur duyuyorum hep normal diodum ama kaçamak kaçamak sezaryana göz kırpıyodum 10 saat bekle normal doğum yap deseler asla doğurmazdım herhalde ama başlayınca sonuda gelio hiç korkmayın ki sancınız başlayınca korku falan kalmıcak biraz önce açılsada doğursam diyeceksiniz açıldıktan sonra inanın bana gerisi çok kolay bide eben ii olursa sana herşeyi doğru düzgün anlatıp motive ederse doğum ççookk kooolaay hiç korkmayın sadece açılmayı beklemek zor normal doğum yapacaklar inş. hemen açılır hemen doğum yaparsınız ben sancılarımı doğumhanede yatakta bekledim son ana kadar çatala çıkarmadı ebe yataktada biraz ıkındım ne zaman kafası göründü o zaman çatala çıkardı 5 daakka içindede doğum oldu bütün ağrılar sancılar bitti bebeğim o kadar güzel ağladıkı teyzeleri müthiş bişeydi
maşallahhh maşallahhh bebeğimize..çok guzel anlatmışsın hemen doğurasım geldı..doğsada sevsekkk..koynumuzda uyutsak yawrularımızı inş.sağlıkla...
:roflol:valla alanında uzman bir dr aslında drum çok iyi.... memnun olmayan yok. belki de o gün kafası dalgın ya da yoğundu... nasılolsa 2 sinde tam tarih veririm ya da geldiğinde alırım demiştir belki bana sürpriz yapacaktır... hehhehe....
kıs dur allah korusun bebek çıkacak makas bıçak mı taşıyacaz karnımızda:):):):):)
allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi....
:roflol::roflol::roflol: allahım gülmekten krize soktun beniii... kramplar girdi karnıma... malları kıymetliymiş hahhahah:roflol::roflol::roflol::roflol: olur mu olur valla :roflol: benim dr üniversitede doçent:roflol::roflol: ama bunlara yinede belli olmuyo bak bazen o kadar dalgın oluyolr ki satı bile yanlış hesaplayabiliyo Allahtan asistanlar falan girer ameliyata makas bıçak unutursa onlar uyarırlar herhalde ay bide onların malları da kıymetlidir ünv. hastanesi ya unutmazlar herhalde:roflol::roflol:
yuse yok ya kimsede telefon numarası yok mu birisi arasa güzel annemizi de haber verse buraya...yuse canim nasilsin ordamisin?
:roflol::roflol::roflol: allahım gülmekten krize soktun beniii... kramplar girdi karnıma... malları kıymetliymiş hahhahah:roflol::roflol:
ayyy.... buraya ne zaman giriş yapıyor olsam diyorum acaba kim doğum yaptı? nasıl oldu? Yeni doğan bebişlerimize Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..Anneciklerine de kolaylık versin.Onlar için yeni bir dönem başlıyor Hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz inşallah...
Bir kaç gündür çok sancım oluyor aralıklarla giriyor doğru dürüst bişey yapamıyorum çarşamba kontrolum var bakalım çatı muayenesini de olacağız ne diyecek doktorumuz ?_