inş.bişey olmaz canım ya
kötü bişey olmayacak sen rahat ol:)olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.bişey olmaz canım ya
sorma canım benimde 2. gittiğim doktor beni rahatlatmıştı sadece 1 haftalık bir gerilik var demişti ama burası çapa tıp olunca nihayetinde burası daha profesyonel bakar gibi geldi bana bakalaım inşallah çarşamba günü kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar
kötü bişey olmayacak sen rahat ol:)olumunekankayizsmile
Sancı için değil..eşim sancılandı!!! yaptı yaramazlığı
zaten ben daha 35 haftadayım
Saolsun eşim kendinden çok bizi düşünür..
Doğum kolay olsun diye yapıyomuşşşş!!!!!!
1 kişi normal oldu sadece
onuda listemizde belirttim
insan yaşamadan bilemiyomuş
seni okuyodum bukadar kötü değildir evham yapıyordur diyodum..başa gelince öyle olmuyomuş!
sempatiksalakcinni bizimki hiç durdumu sence?
Saolun kızlar...Allah razı olsun hepinizden
Herkese Zamanlı doğum nasip etsin..Acısını göstermesin.. 2 hafta daha durması için iğne falan verdi dr..
gece 11de gidip yaptırcam
ayın 6sında randevum var
bayramda gelmesin sonra gelsin oğluşşum..öncelikle sağlıkla!!! :Saruboceq:
Saolasın çiko ..Senin bebiş akıllı sanırım her gece gidiyordun riskliydi..yusecim çokkk geçmiş olsun
Saolun kızlar...öff gerçekten yaşayınca zormuş..allah başınıza vermesinyusem geçmişolsun canım.bi telaş yaşamışsın galiba.şimdi iyimisiniz ?
Amin..rabbim yavrularımızı korusunay valla bende şaşırdım napcamı bir sonraki kontrole kadar beklicez mecburen Allah bebişlerimizi bize bağışlasın tüm anneleriiinnn inş..:Saruboceq:
Celestone ilacın adıYusecim çok geçmiş olsun.İnş sıkıntı yaşamazsın.Aklım hep sendeydi.Sana yaptıkları iğnenin adını biliyormusun.Bana da aynı şekilde vurdular ama ciğer geliştiriciydi
Dr yasaklamadıselam şekerler
yusecim geçmi olsun aman dikkat et ..zaten artık ilişki yasak olması lazım bişey demedimi doktor?
evet eşim gelince de hiç rahatlatmıycamyuseciğim hala gerginliği atamamışsın elektriğin geliyor buraya kadar:):):) eşin de bi alemmiş yani:):):) allah bebişini zamanında kucağına almayı nasip etsin... bu arada sakin olmaya çalış bebeğimizi üzme... ona karşı sorumluyuz...
Saolun kızlar...öff gerçekten yaşayınca zormuş..allah başınıza vermesin
Amin..rabbim yavrularımızı korusun
Celestone ilacın adı
4 kutu yazdı.2sini 11 de vuruldum... diğer 2sini gece 11de vurduracam
Dr yasaklamadı
Ama benim esas drum..hemen sordu yaramazlıkmı yaptınız diye
evet eşim gelince de hiç rahatlatmıycam
Üzülsün biraz.
içlerinde hissetmiyolar tamam ama bukadar duygusuz olunmaz..
işi herşeyden kıymetli
işi yetiştirmem lazım diye beni götürmeyecekti nerdeyse
Bende uykusunu alsın diye sabaha kadar bekledim..sofrasını hazırladım..
Dr panikletti bizi...saçma sapan konuştu ama iyi de etti..başka türlüsünden anlamazmış erkek kısmı
serbest meslek sahibi sanırım eşin... evet iş önemli de senin zor durumunda da sarfedilmemesi gereken şeyleri söylemiş.... üstelik senin durumunun bir sebebi de o... sana sakin ol dedim ama işine herşeyden fazla önem verdiğini, yetiştiremeyeceğini ve neredeyse seni götürmeyeceğini okuyunca sinirlendim....Saolun kızlar...öff gerçekten yaşayınca zormuş..allah başınıza vermesin
Amin..rabbim yavrularımızı korusun
Celestone ilacın adı
4 kutu yazdı.2sini 11 de vuruldum... diğer 2sini gece 11de vurduracam
Dr yasaklamadı
Ama benim esas drum..hemen sordu yaramazlıkmı yaptınız diye
evet eşim gelince de hiç rahatlatmıycam
Üzülsün biraz.
içlerinde hissetmiyolar tamam ama bukadar duygusuz olunmaz..
işi herşeyden kıymetli
işi yetiştirmem lazım diye beni götürmeyecekti nerdeyse
Bende uykusunu alsın diye sabaha kadar bekledim..sofrasını hazırladım..
Dr panikletti bizi...saçma sapan konuştu ama iyi de etti..başka türlüsünden anlamazmış erkek kısmı
Ayy evet heroinecim... Sen hizmete gidiyordun, hatırladım şimdi...
Or-Ahayime giden kim vardı... Suray ve Pınar5 i hatırlıyorum.. Ama bir süredir denk gelmiyorum hiç onlara....