yaptırayım ozaman allah korusun sezeryan istemiyorum daha önce ameliyat geçirdim korkuyorum normal doğurmayı çok istiyorum allahım inşallah nasip eder normal doğururum
amin cnm inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırayım ozaman allah korusun sezeryan istemiyorum daha önce ameliyat geçirdim korkuyorum normal doğurmayı çok istiyorum allahım inşallah nasip eder normal doğururum
Kızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!
ben eylül anneleri msn sine kayıt olmadım, msn de yazışmaları takip etmek ve iletişim daha zor olur diye. buradan alıntı yapıp cevap verme geçmişi görme imkanımız var..
Süpersin...patronmu karar veriyo..dr dan önce kaydirigubbakcemile3YARINDA BENİŞMBELLİ OLUYOR ARKADASLAR. BÜYÜK Bİ İHTİMAL EYLÜLÜN İLK ANNESİ BEN OLACAGIM 1 EYLÜL:) TABİ KOCAMIN PATRONU İZİN VERİRSE OGÜNE DOĞURMAMMA :>:> BİDAHA HAYATA GELİRSEM MEMUR ADAMLA EVELENECEĞİM![]()
KESİN belli olan tüm tarihleri ekliyorum..daha erken diye sitem etmiyorum ama bi tane daha 15 eylül varmış, beni nie eklemiyosun kız Selinnnnn?? :):):):):):)
yuse küçük derken neyi kastetti dr kilosu mu düşük neden normal olmaz dedi kaç kilo senin bebiş
sezeryan olanlar yaşadıklarınızı paylaşır mısınız.kafam çok karışık yaa.normali mi beklesem perşembe günü sezeryan mı olsam.sonuçta ikiside dikişli olacak.birinde alttan diğerinde üstten.ikisindede 1 hafta zorluk yaşanacak.o kadar sancıyı neden çekeyim diyorum bi yandan.allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.
1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E
10- Pinkaya87..........................K_________________________Kaç numara oluyo pinkaya karıştırdım
kimden sonra gelmiş oldu?
11- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
12- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
13- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
14- Atk.......................................E...................27 Agustos
15- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
16- Cornelia35.........................K....................6 Eylul
17- Ceylan................................E.....................6 Eylul
18- Gamzekelebek..................K....................6 Eylul.............ikiz bebişler :teytey:
19- Tubiloshh..........................K.....................9 Eylul
20- Setup....................................?...................15 Eylul
21- Artemisiaa.........................K.....................15 Eylul
![]()
İlk 10 belli oldu
Maalesef ZEYNOP giremedin ilk 10a.Kıl payı lülülülülülü
TUGEN ve PİNKAYA normal doğurmuş!!
Ben geldim Bugün dr.a Gittim 6 Eylül olarak Eylül annesi olarak Tescillendim Arkadaşlar Sağlıkla gelsin urasım