• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldim Bugün dr.a Gittim 6 Eylül olarak Eylül annesi olarak Tescillendim Arkadaşlar Sağlıkla gelsin urasım

ben eylül anneleri msn sine kayıt olmadım, msn de yazışmaları takip etmek ve iletişim daha zor olur diye. buradan alıntı yapıp cevap verme geçmişi görme imkanımız var..

***KK da bebeklerimizin durumlarını paylaşıyoruz
***Facebook ta özel resimlerimizi paylaşıyoruz..
***Msn de ennn özel sohbetlerimizi yapıyruz..

burda ve feyste soramadıklarımızı anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz...
bizden başkası okumadığından rahatız..geri dönüp bakma gibi bi durumda yok..kimse geçmişimi okuyamaz msn de KK gibi
Neyseki herkes amacına uygun paylaşıyo a.s.:enbuyukkk:
bide casus durumu varsa kötü tabii. kaydirigubbakcemile3

hem msn de muhabbet ettiğimizden KK geçmişi çoğalmıyo.... uzun süre giremeyen siteye geldiğinde sadece çok önemli durumları takip edebiliyo..bu açıdan iyi oldu lülülülülülü

Pembehera ben farklı bi isimle 2. feys açtım kimseler görmüyo hamilelik özelimi..
sende öle yap istersen
özelin ayrı olur..KK feysin ayrı olur..kafan rahat olur :1hug:

YARINDA BENİŞMBELLİ OLUYOR ARKADASLAR. BÜYÜK Bİ İHTİMAL EYLÜLÜN İLK ANNESİ BEN OLACAGIM 1 EYLÜL:) TABİ KOCAMIN PATRONU İZİN VERİRSE OGÜNE DOĞURMAMMA :>:> BİDAHA HAYATA GELİRSEM MEMUR ADAMLA EVELENECEĞİM :kızgın:
Süpersin...patronmu karar veriyo..dr dan önce kaydirigubbakcemile3

gözün aydın oslm
Seni eklemiyorum ..kesinleşince eklerim..

yuse küçük derken neyi kastetti dr kilosu mu düşük neden normal olmaz dedi kaç kilo senin bebiş

kilosu küçükmüş dedi esas drum
geriden geliyomuş o yüzden

dr okadar sakin ki bişi yok sanki
öteki acildeki drdan çıktık nasıl bağıra bağıra ağlıyom..eşim deli oldum...
buna geldim hiç sanki bişi olmamış

Drun tavrı önemliymiş gerçekten :lepi:

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E
10- Pinkaya87..........................K_________________________Kaç numara oluyo pinkaya karıştırdım
kimden sonra gelmiş oldu?

11- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
12- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
13- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
14- Atk.......................................E...................27 Agustos
15- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
16- Cornelia35.........................K....................6 Eylul
17- Ceylan................................E.....................6 Eylul
18- Gamzekelebek..................K....................6 Eylul.............ikiz bebişler :teytey:
19- Tubiloshh..........................K.....................9 Eylul
20- Setup....................................?...................15 Eylul
21- Artemisiaa.........................K.....................15 Eylul

:nazar:

İlk 10 belli oldu
Maalesef ZEYNOP giremedin ilk 10a.Kıl payı lülülülülülü

TUGEN ve PİNKAYA normal doğurmuş!!

sezeryan olanlar yaşadıklarınızı paylaşır mısınız.kafam çok karışık yaa.normali mi beklesem perşembe günü sezeryan mı olsam.sonuçta ikiside dikişli olacak.birinde alttan diğerinde üstten.ikisindede 1 hafta zorluk yaşanacak.o kadar sancıyı neden çekeyim diyorum bi yandan.allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.

sezeryan olanlar yaşadıklarınızı paylaşır mısınız.kafam çok karışık yaa.normali mi beklesem perşembe günü sezeryan mı olsam.sonuçta ikiside dikişli olacak.birinde alttan diğerinde üstten.ikisindede 1 hafta zorluk yaşanacak.o kadar sancıyı neden çekeyim diyorum bi yandan.allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.

canım ben 2009 kasım annesiyim ve sezeryan oldum ve dikiş yerlerim üşütünce hala sızlıyo kesinlikle ve problem olmadıgı sürece normal yap 7 saat sancı çektim ve üstüne sezeryana girdim bebek inmedi aşagıya mecburen sezeryan oldum normalde o gün zorlanırsın sonra yavaş yavaş düzelirsin ablam 6 sene oldu dogum yapalı sezeryanla hala sızlar arada diyo
ve bütün arkadaşlar kesinlikle normal dogurun....

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E
10- Pinkaya87..........................K_________________________Kaç numara oluyo pinkaya karıştırdım
kimden sonra gelmiş oldu?

11- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
12- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
13- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
14- Atk.......................................E...................27 Agustos
15- Mopsy.................................K...................30 Ağustos
16- Cornelia35.........................K....................6 Eylul
17- Ceylan................................E.....................6 Eylul
18- Gamzekelebek..................K....................6 Eylul.............ikiz bebişler :teytey:
19- Tubiloshh..........................K.....................9 Eylul
20- Setup....................................?...................15 Eylul
21- Artemisiaa.........................K.....................15 Eylul

:nazar:

İlk 10 belli oldu
Maalesef ZEYNOP giremedin ilk 10a.Kıl payı lülülülülülü

TUGEN ve PİNKAYA normal doğurmuş!!

Aman Allahım ilk 20 deyım Süper :CüvCüv::lepi:Geçiçi olarakta görmek guzel 6 Eylüle kadar pörtleten nasılsa çok olacak ilk 50de kalabılsem bari :Saruboceq:sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar

zeynopcum Allah'ım yardımcın olsun canım. Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Bende yarın gidicem dra yarın verırırım kesın tarıhı 3 eylul dıyodu ama belkı değişiklik olabılır.

Yusecım cok geçmiş olsun.Gerçekten insan başına gelince anlıyor.Allah'Im yardımcımız olsun canım.

Mentoscum, herkesin bebeği farklı kafana o kadar takma lütfen 2 dr a gittin zaten bebeşin sağlıklı canım yaa iyi düşün iyi olsun lütfen.

Dün akşam ben sanki ilk 3 ayıma geri döndüm yaa afedersiniz ama çok kötü kustum ve ishal oldu bende bugün daha iyiyim ama .Acaba yediğim bişey mi dokundu .Sıcaklarda çok korkuyorum yemekler daha çabuk bozulduğu için benide etkileyecek diye .Kızım içinde cok dıkkat ediyorum.Benimde 3 haftadır acayip sancılar çekiyorum ama ilk kızımdada olduğu için o kadar paniklemiyorum benım ıcın onemlı olan suyun gelmesı

Günaydın kızlar bi kaç gündür giremiyordum herkes iyidir umarım.

Zeynop doğum yapmış galiba,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Dün doktora gittim,bebeğimin kilosu 2220 gr boyu 47 cm,kilosu biraz düşük gibi geldi bana:(
Asıl moral boucu olan şeyse,bebeğim ters dönmüş yaaa -böyle giderse sezeryan yapacaz-dedi dr.
Zaten miyomu bahane edip duruyordu birde bu çıktı başımıza.
Normal doğumu okadar çok istiyorum ki galiba kısmet olmayacak :(((

gunaydin kizlarrr guzel bir gun dilyiorum:=))
ben geceden beri hic uyuymadim hahaha son hafta uykusuzluk moduna girdim:=))

zeynop gozun aydin canim allah anali babali buuytmeyi nasip eylesinn,,

dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsunnn saglikla kucaklayin bebekelrinizi,,

kizilcik gunaydin canim,,aa uzulme saglikli olsunda ha sezeryan ha normal ne fark eder,,

kizlar bugunde benim randveum var saat 10.20de kahve iciyorum sacimi yapacam zaten micik sacim kaldi:=) kestirmistim baya kisa,,makyaj derken dr,,aa birde sevgili kocamla bulusuyorum hahahaa liseli ask lar gibi ,,,,,

ceylan sekerimm masallah ahdi hayirlisiii
saglikla kucakla uras imizi rabbim ikinizide korusun amin,,, vallahi cok sevindimm ,,,
benimde 24gunum kaldi:=))bakalim ne olacak:=))

kizlar bana musade msn deyim opuyorum sizleri kendinize iyi bakin,soyle bri topige ugrayim dediim,, sevgilerleee,,,

Back
X