• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar made içinçok üzüldüm.hepimizin içide olan bir korku bu.bende dün bi kaza geçirdim.yolda yokuş bir yerde kayıp düştüm.çok korktum.saatlerce ağladım.dizlerim kan revan içinde kaldı.bebeğim hareketliydi ama yinede çok korktuk eşimle.bizde içimiz rahatlasın diye acile gittik.nst çektiler.bebeğim çok iyiymiş sorunu yokmuş.20dk da 2sancım çıktı ama normalmiş.sancı seviyesi yüksek değilmiş.doğum yakın artık.kadın doğumservisine çıkınca bi garip hissettim ve heyecanlandım.neyse böle işte kızlar.sadaka vermem lazım..

kizlar ben geldim kendime gelemedim bir turlu uff ya allahim madeye bol bol sabir versin cikolatam ben a;linti yaptm bende sorun yok allah hepimizi korusun arkadaslar ..

slm kızlar made içinçok üzüldüm.hepimizin içide olan bir korku bu.bende dün bi kaza geçirdim.yolda yokuş bir yerde kayıp düştüm.çok korktum.saatlerce ağladım.dizlerim kan revan içinde kaldı.bebeğim hareketliydi ama yinede çok korktuk eşimle.bizde içimiz rahatlasın diye acile gittik.nst çektiler.bebeğim çok iyiymiş sorunu yokmuş.20dk da 2sancım çıktı ama normalmiş.sancı seviyesi yüksek değilmiş.doğum yakın artık.kadın doğumservisine çıkınca bi garip hissettim ve heyecanlandım.neyse böle işte kızlar.sadaka vermem lazım..

geçmiş olsun Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın ben bir düşük yaşadım ve hamileliğim boyunca hep bir korku vardı içimde bişey olur mu diye Allah bizi bebeklerimizden ayırmasın made arkadaşımızada Allah sabırlar versin çok çok üzüldüm:gitme:

melekle sabah konustum teleofnda sesi cok yorgun geliyordu dogum biraz zor olmus 6 saat sancic ekmis suni sanciyla dogum yapmis ama bebekte melekte cok iyi bebegimiz 3 kilo 200 gr dogmus melekte dinleniyo normal dogumdan biraz gozu korkmus bana normal dogurmakta kararlimisin diye sordu iyilerya yeter gecti gitti darisi baismiza insallah..

canim cok ama cok gecmis olsun allah yardimcimiz olsun saglikla bebekelrimizi kucakalrimiza alalim insallah bebegine cok sevindim iyi olmasina cok gecmis olsun..

made bebeğini mi kaybetmiş çok üzüldüm nasıl oldu acaba Allah sabır versin çok zor bir durum hepimizin en büyük korkusu Allahım sen koru ya Rabbim..

melekle sabah konustum teleofnda sesi cok yorgun geliyordu dogum biraz zor olmus 6 saat sancic ekmis suni sanciyla dogum yapmis ama bebekte melekte cok iyi bebegimiz 3 kilo 200 gr dogmus melekte dinleniyo normal dogumdan biraz gozu korkmus bana normal dogurmakta kararlimisin diye sordu iyilerya yeter gecti gitti darisi baismiza insallah..

Sağlıkla kurtulmuşlar ya çok şükür.Saadet biz napacaz yaa.Normal doğumunda bu sancı işi zor işte..

made için allahtan sabır diliyorum :(
inanın şok oldum mafoldumben
ard arda defalarca okudum ama okudugum doğruymuş. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. çok zor cidden. rabbim yardımcısı olsun. aceba sebep neydi CADIARZU
doğumu 25 eylül olarak görünüyordu. birde her dr a gittiğinde nst ye bağladıklarını söylüyordu...
herşeyde bir hayır var...

cikolatam ben iyiyim merak etme cok sagol canim sadece cok uzuldum madeye :( hala kendime gelemedim ben veriyim yinede bulunsun sende bir istegin arzun olursa ararsin canim gruptada yaziyor ..
00353871411847

Sağlıkla kurtulmuşlar ya çok şükür.Saadet biz napacaz yaa.Normal doğumunda bu sancı işi zor işte..

canim vallahi saglikli gelsinlerde ben artik dusunmuyorum dogumu falan 8 aydir sabrediyorum her aciya bir gecede fazladan katlanirim allah saglikla yardime tsinde bizedusunme aci bunyeden bunyeye degisiyo..

mavicim geçmiş olsun tatlım... aman dikkat et kendine. vücudun dengesi değişiyor haliyle. daha kolay düşebiliyoruz. yürürken mutlaka eşinin koluna gir. ben öyle yapıyorum. ama rahat 15-20 defa düşme tehlikesi geçirdim. allahtan eşimin koluna giriyorum yürürken. saolsun sayesinde içim rahat yürüyorum :)

Back
X