Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu duyduklarım doğrumu ben inanamıyorum, saadet made her ikisinin haberide doğrumu
slm kızlar made içinçok üzüldüm.hepimizin içide olan bir korku bu.bende dün bi kaza geçirdim.yolda yokuş bir yerde kayıp düştüm.çok korktum.saatlerce ağladım.dizlerim kan revan içinde kaldı.bebeğim hareketliydi ama yinede çok korktuk eşimle.bizde içimiz rahatlasın diye acile gittik.nst çektiler.bebeğim çok iyiymiş sorunu yokmuş.20dk da 2sancım çıktı ama normalmiş.sancı seviyesi yüksek değilmiş.doğum yakın artık.kadın doğumservisine çıkınca bi garip hissettim ve heyecanlandım.neyse böle işte kızlar.sadaka vermem lazım..
slm kızlar made içinçok üzüldüm.hepimizin içide olan bir korku bu.bende dün bi kaza geçirdim.yolda yokuş bir yerde kayıp düştüm.çok korktum.saatlerce ağladım.dizlerim kan revan içinde kaldı.bebeğim hareketliydi ama yinede çok korktuk eşimle.bizde içimiz rahatlasın diye acile gittik.nst çektiler.bebeğim çok iyiymiş sorunu yokmuş.20dk da 2sancım çıktı ama normalmiş.sancı seviyesi yüksek değilmiş.doğum yakın artık.kadın doğumservisine çıkınca bi garip hissettim ve heyecanlandım.neyse böle işte kızlar.sadaka vermem lazım..
yok saadett sadece alıntı yapmış haber vermek için made bebeğini kaybetti diye:gitme:
melekle sabah konustum teleofnda sesi cok yorgun geliyordu dogum biraz zor olmus 6 saat sancic ekmis suni sanciyla dogum yapmis ama bebekte melekte cok iyi bebegimiz 3 kilo 200 gr dogmus melekte dinleniyo normal dogumdan biraz gozu korkmus bana normal dogurmakta kararlimisin diye sordu iyilerya yeter gecti gitti darisi baismiza insallah..
Sağlıkla kurtulmuşlar ya çok şükür.Saadet biz napacaz yaa.Normal doğumunda bu sancı işi zor işte..