yarın gidince söylicem doktora bakalım azalma varmı..inş yoktur..senle bir gün varmış aramızda![]()
drlar bu haftalarda bakıyor zaten azalma oluyor mu dıye ama sen yınede hatırlat tabıı senın normal mı olacak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın gidince söylicem doktora bakalım azalma varmı..inş yoktur..senle bir gün varmış aramızda![]()
kişiye göre değişiyomuş canım kafana takmamaya bak,,eğer açılma varsa suni sancıyla hemen geliveriyomuş..dogumun herşeklinin kendine göre zorlukları var..sonunda saglıklı doğsunda dua et gerisini fazla düşünme
kafası doğum kanalına girmiştir o zaman hareketleri yavaşlıyormuş..ee bide büyüdü yeri daraldı yavrucugun napsınn :) ama ihmal etme doktoruna sor..hareketleri önemli
ya kızlar benimde bebiş az hareket ediyo birde madeyi duyunca dahada tedirgin oldum çünkü made hareketlerini hissetmedim gittim kalbinin durduğunu öğrendim yazmış artık hareket etsin diye dürtüyorum ama yinede eskisi gibi değil ay kızlar inş.bişey olma bebişlerimize..
ılk bebek bızımkısı
tup bebek oldugundan rıske gırmek ıstemıyoruz dr umda bende
nst de sancım cıktıgı ıcın cuma alınacak normalde haftaya kalacaktı
inşş.canım ya inşş:Saruboceq: içimi rahatlattın evet onu bende okudum internetten.. evet artık az kaldı sağlıkla alalım bebişlerimizi başka bişey istemiyom ben sezeryan olucam 6 eylül şimdilik tarih senin normal mi olucak ilk doğumun mu seninde
drlar bu haftalarda bakıyor zaten azalma oluyor mu dıye ama sen yınede hatırlat tabıı senın normal mı olacak ?
bende aynı tereddütü yaşıyorum canım....allaha emanett bebeklerimiz.
bizim günümüzün dolması 14 eylül, bi problem çıkmazsa inşallah normal düşünüyoruz.. ve ilk bebek evet. pek korkmuyorum şimdilik, bizim sülalede kiminle konussam kolay oluyormuş doğumları, hiç sezaryan yok, ben de illa ki onlara cekmişimdir inş. :)
mopsy benim bugun nst var dr izinde ama nst çekicekler yinede sende say hareketleri bir terslik fark edersen hemen git made face de hareket etmezse yok sola dön yat yok tatlı ye diyenlere bakmayın hemen dr gidin demiş kıyamam çok zor ya sende görüş istersen dr.Allah bebişlerimi bize bağışlasın
selam kızlar bende doktordan geldim mentoscum hani çapaya gidecektim ya hocalar bakacaktı işte bugün ultrasonda bakıldı 1 haftalık gerilik çıktı çok şükür rahatladım medical parkta 3 hafta demişlerdi kiilosuda 2330 gr dı zemuszemus doktor haftaya tekrar çağırdı içim rahatladı çok şükürü bakalım haftaya ne olucak bak bide benimde bebeğim 2 gündür yumuşak yumuşak vuruyo doktora sordum hareketlerinin azalması önemli dedi özellikle akşam yemeğinden sonra 2 saat içinde 10-15 kez hareket er-tmesi gerekiyormuş ona dikkat et
ay inş.canım Allah gönlüne göre versin ben çok korktuğum için sezeryan istedim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım meleklerimize
of içime kurt düştü inanki....
mopsy senin nasıl hareketler akşam yemeğinde sonra ki 2saatte 10-15 olması gerekiyomuş ay sanki benim o kadar etmiyo ya günde 10-15 ediyodur belki ama
amin canım amin inş...
kızlar hoşçakalın bana müsade.. kızımı besliyim biraz belki büyütürüm biraz :) görüşmek üzere..
benim yemekten sonra 3- 5kez hareket ediyordur canım...şimdide hareket ediyor ama okadar yavaş ki..içerden dokunuyor sadece karnım oynamıyor..seninde öylemi...
süt içicem şimdi hareket edermi ki