• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğum öncesi izne çıkan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz raporunuzu nereye verdininiz? paranızı ne zaman alacaksınız? Yardımcı olursanız sevinirim.

yuseeee....hemşerim benimopuyorumnanaktan...günüm belli oldu,8 Eylül...beni de listeye eklesene....

hello kızlar.msne karısmadım valla:) hastanedeyim sıkıldım beklıyom saatimi:)

selam nevin,Allah bi avazda sağlıcakla kurtarsın inşallah:Saruboceq:son dakika haberi izler gibiyimkaydirigubbakcemile3

dkkalar gecmiyo napim:) aslinda olabilir dr keserken sizd yazarım :)

sancım yoktu son kontroldü:)))))))))))))

biz geldik evdeyiz kızlar
kızım emmiyor dünden beri2-3 kez emdi hep uyuyor çok üzülüyorum
mama verdik gece
sezeryan iyiydi sadece oturup kalkarken dikişlerim acıyor
benden şimdilik bu kadar
oyy maaşallah
E annesi dış dünyaya alışacak zamanla
Sağlıklı olsun yeter...1 kaç güne düzelirsiniz inş...

EEeee hani fotolar?:kızgın:

dkkalar gecmiyo napim:) aslinda olabilir dr keserken sizd yazarım :)

nevıncım Allah senı hayırlısıyla kurtaıyor...darısı başımıza...dakıkalrı sayma rahat ol...inş. bugun bebişini alıcan kucağına ..öpücen sevıcennn..ayyyy ne guzel... bak özendım sana...

normal doğum bekliyen arkadaşlar ağrıların başlamasına işaret olarak miğde bulantıları olurmuş nekadar doğru bilmiyorum gıcık kaynanam söylüyor bende de bulantılar var kaç gündür ama ağrı yok

bide arkadaşlar ben miğde yanmasından mafoldum artık sürafa gibi boynumu uzatmaktan boynum kopacak çok canımı yakıyor

he aklımdayken jkızlar benim göbeğimin alt kısmı sallanıtyor yumuşacık sizinde öylemi bi tuhaf duruyor aynada bakınca

bence dr ara yuse belki ilacı falan değiştirir yada gel falan der ne bileyim boşuna ağrı çekme
benim dr havalı biraz..
kzkardeşimde cebi var...işinden dolayı o da
ben ulaşamam ama ona
adamdan randevuyu 15 gün sonraya alabiliyoz okadar yoğun..
Kardeşimin dr ark çok... onlara sordum.. ağrı kesici yaradı gibi

hiç sevmiyom bende ilacı...hele hamileyken

evde 1oda nerdeyse ilaç dolu
gelene hediye niyetine dağıtıyoz artık kafamçokkarıştı

bende işte bebeğimi görünce aklım tepemden gidiyor keşke sorsaydım tühhhhhh aman geçti artık kaldı şurda hesaplarına göre 5 günüm ne olacaksa olur allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize
yanlız değilmişim delikafadulden
bende o yatağa uzanınca leyla oluyom
aklım gidiyo bebişimi görünce

Back
X