• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SELAMLAR kIZLAR
30 AĞUSTOS TA SAAT 17:35 TE 3330 GR 51 CM ÖLÇÜLERİNDE BİR MELEK VERDİLER KUCAĞIMA.
detayları sonra anlatırım.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.

Ohh gözün aydın, benim kızımla ayynı ölçülerde doğmuş. Kokla benim için kuzuyu...

ya kızlar bişey sorcam hani sezeryana girerken serum takıyolar ya onu kolamı takıyolar yoksa elin üstünden mi yani kola takıyolarsa nasıl emzircez peki bebişimizi tutamayız ki

Canım takılan şey iğne değil ki yumuşak bi plastik, o kadar bükmeden bişey olmuyor benim kolumdaydı serum. Elimin üstünde değildi. Emzirmek sorun olmadı.

mopsy ay cok heyecanlandım ben yaaa ..genel anestezı ıstıyordum ben de korkudan sen cok guzel anlatmıssın ıstek geldı bana da epıdrulle dogum ıcın....saglıkla kucagına almıssın ne guzel darısıd bızım basımızıa ..bısey dıcem agrın oldumu sonrasında
canım gerçekten arım olmadı..yani ben yaptıysam herkez yapar..doğuma girmeden önceki fotolarıma baktımda şimdi gülmekten öldüm kendime..ağladım ağlayacak gibiyim bütün fotolarda..okadar kurbanlık koyun gibiyim ki allahım çk komik şimdi...
zaten bütün korkularım epidural iğnem yapılana kadarmış canım..epidural yapıldı vücudum bi anda ısındı sıcacık oldum bi karıncalanma falan sersem gibi oldum korkum falan kalmadı...sonrası çok rahattı..birtek bebek çıkarken biraz panikledim..çok baskılardan dolayı sallanıyorum falan noluyor böyle diye korktum...korkma bebeğin geliyr bak saçları var çok az kaldı dediler..sallanmaya devam ediyorum zaten sonrası bi mucizeydi bebeim çıktı ben hepten sersemledim:)çok güzeldi allahım herkeze nasibetsin...
odama çıktıımda zaten epidural takılı kalıyor ..epidural iğnesinden omuzana gelen bişey var omuzuna bantlıyorlar..ordan uyuşturucu vermeye devam ettiler ilk gün.oyüzden hiç ağrım olmadı...gece onda ayaa kalktım birkaç adım attım yine yattım o gece uyumuşum bile..ağrım olsa uyuyamazdım canım...ben yinede gece yarısı anneme falan dedim gelsinler ağrı kesici vursunlar ..geceleri ağrı artar ya genelde ondan önlem aldım yani:)
ertesi sabah kalktım kolidorda yarım saat yürüdüm gazım çıksın diye..sonra doktorum geldi 9 gibi..baktı ben koltukta oturmuşum bebişi emziriyorum...çocuk doktoru geldi bebişe baktı biz iyiyiz..12 gibi çıktık..normalde bir gece daha kalacaktık ama ağrı sızı çok yok..sadece oturo kalkarken dikiş yerlerine acayip bi baskı oluyor şimdilik okadar...hiç korkma bence epiduralle o mucize ana tanık ol...bebişide hemen emzir..benimkisi aç doğmuş yavrum odaya giydirmeye getirmişler parmağı azında emiyormuş..ben geldim kucağımda yanağıma yapıştı cak cuk sesler çıkarıyor..genel olupta baygın olsam belki öyle bekleyecekti yavrum...epiduralden korkulacak bişey yokmuş gerçekten hiç korkma derim...

çok gzl geçmiş doğum anın cnım darısı bizlere inşallah
kokla minik kuzunu benim yerime annesi
darısı başınıza canım...
doğuma girerkende çıkarkende dua ettim herkeze ...inş çok güzel geçer herkezin doğumu...
Kızım sen beni yalancı çıkartmak için mi geldin...
Bi süre giremem nete demiştin... Doğurur doğurmaz soluğu burada almışsın....

Hadi gözün aydın, kavuşmuşsun meleğine... Alah analı babalı büyütsün, bize de tez zamanda göstersin inşallahhhh... amiiiin....
)))evt kuzum hemen geldim aklım burda kaldı.size haber vermeyi bi görev bildim resmen..)))
allahım tez zamanda hayırlı doumlar sizin olsun şekerr....çok mutluyum gerçekten harika bir şey bu minik:)
mopsy canım gözün aydın olsun ne güzel kavuşmuşsun meleğine, ama ben okurken bile elim ayağım uyuştu epidurale hiç dayanamıyorum :(

ceylana dua ediyorum inş küvezden çıkar bir an önce minişi

çikolatacım sağol canım...nasıl rahat edeceksen onu tercih et derim.ama bana kalsa genel olacaktım biliyorsun..şimdi şükrediyorum gerçekten iyikide epidural olmuşum..çok rahattı herşey:lepi:

Son düzenleme:
SELAMLAR kIZLAR
30 AĞUSTOS TA SAAT 17:35 TE 3330 GR 51 CM ÖLÇÜLERİNDE BİR MELEK VERDİLER KUCAĞIMA.
detayları sonra anlatırım.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.

canım hayırlı olsun..Allah analı babalı buyutsun....çok guzel doğmuş bebiş.darısı bızım başımıza...

canım gerçekten arım olmadı..yani ben yaptıysam herkez yapar..doğuma girmeden önceki fotolarıma baktımda şimdi gülmekten öldüm kendime..ağladım ağlayacak gibiyim bütün fotolarda..okadar kurbanlık koyun gibiyim ki allahım çk komik şimdi...
zaten bütün korkularım epidural iğnem yapılana kadarmış canım..epidural yapıldı vücudum bi anda ısındı sıcacık oldum bi karıncalanma falan sersem gibi oldum korkum falan kalmadı...sonrası çok rahattı..birtek bebek çıkarken biraz panikledim..çok baskılardan dolayı sallanıyorum falan noluyor böyle diye korktum...korkma bebeğin geliyr bak saçları var çok az kaldı dediler..sallanmaya devam ediyorum zaten sonrası bi mucizeydi bebeim çıktı ben hepten sersemledim:)çok güzeldi allahım herkeze nasibetsin...
odama çıktıımda zaten epidural takılı kalıyor ..epidural iğnesinden omuzana gelen bişey var omuzuna bantlıyorlar..ordan uyuşturucu vermeye devam ettiler ilk gün.oyüzden hiç ağrım olmadı...gece onda ayaa kalktım birkaç adım attım yine yattım o gece uyumuşum bile..ağrım olsa uyuyamazdım canım...ben yinede gece yarısı anneme falan dedim gelsinler ağrı kesici vursunlar ..geceleri ağrı artar ya genelde ondan önlem aldım yani:)
ertesi sabah kalktım kolidorda yarım saat yürüdüm gazım çıksın diye..sonra doktorum geldi 9 gibi..baktı ben koltukta oturmuşum bebişi emziriyorum...çocuk doktoru geldi bebişe baktı biz iyiyiz..12 gibi çıktık..normalde bir gece daha kalacaktık ama ağrı sızı çok yok..sadece oturo kalkarken dikiş yerlerine acayip bi baskı oluyor şimdilik okadar...hiç korkma bence epiduralle o mucize ana tanık ol...bebişide hemen emzir..benimkisi aç doğmuş yavrum odaya giydirmeye getirmişler parmağı azında emiyormuş..ben geldim kucağımda yanağıma yapıştı cak cuk sesler çıkarıyor..genel olupta baygın olsam belki öyle bekleyecekti yavrum...epiduralden korkulacak bişey yokmuş gerçekten hiç korkma derim...

darısı başınıza canım...
doğuma girerkende çıkarkende dua ettim herkeze ...inş çok güzel geçer herkezin doğumu...

)))evt kuzum hemen geldim aklım burda kaldı.size haber vermeyi bi görev bildim resmen..)))
allahım tez zamanda hayırlı doumlar sizin olsun şekerr....çok mutluyum gerçekten harika bir şey bu minik:)

çikolatacım sağol canım...nasıl rahat edeceksen onu tercih et derim.ama bana kalsa genel olacaktım biliyorsun..şimdi şükrediyorum gerçekten iyikide epidural olmuşum..çok rahattı herşey:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallah ne güzel geçmiş doğumun darısı başımıza bebeğinin kilosu kaç mopsy ultrasonla uyunlumuydu fark çıktımı senindebilmiyorumkismile

kızlar merhabalar ben bozonun arkadaşıyım size bilgi vermemi istedi.Sezeryanı güzel geçmiş bebekte uyuyomuş gayet sağlıklı imiş şükürler olsun :emir_bebek: emiyomu dedim açmıyoki gözünü dedi oy kuzucukk rabbim sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin
bozocumda kavuşmuş kızına çok sevindim..sağlıkla uzun ömürler sizin olsun bozocum:)
mopsy gözün aydın bakk korktuğun gibi değilmiş dimii :))

bozocum allah analı babalı büyütsünn..ohh bebişindee yanında ne güzell..darısı başımıza inşallahh..

özge ve tebessümle konuştum slmları var kızlar...
evt cnm.korktuğum gibi yokmuş....ama çookkk heycanlı gerçekten:)
Maaşallah..Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi
saol yusecim
canımm allahım bebeğine sana sağlık versin kızınla güzel günler geçiririsin inşallah darısı bizim başımıza
darısı başınıza nagişim.güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

kızlar bızımde bugun kontrolumuz vardı..tahlıl nst falan yapıldı hersey ıyı cıktı benım kanımın düşüklüğü hariç bi yukseltemedık hamılelık boyunca hayırlısı...bu arada bayramda olur bebek buyuk ıhtımal yoksa ayın 13 de gel dedı.... yanı 12 gunum kaldı ya... gelsın artık bebişim...

YUSE siz beni tanımıyorsunuz ama sizi ve kk uzun zamandır takip ediyorum sat seninle aynıve seninle aynı dönemde NİDİLAT almaya başladım ve bir hafta içtim sadece günde bir kere.seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım doktor bana hemen bıraktırdı sen de bırak çünkü artık doğsa da bi şey olmaz korkma bu ilaç bırakınca hemen doğmuyo zaten.çok kullanmak doğum için iyi değil

YUSE bırakınca da bol bol dinlen ve günde 4 litre su iç zaten artık erken doğum tehtidini atlattık.Ama biraz daha duracaktır emin ol sıkma canını rahatla.inş.bebeğini zamanında ve sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına

kızlar!! Normal dogurun.kızım 3kg 49 cm ablası 52cmdi.cok tatlı darısı sıradakilere.urasımızada acil sıfalar.

merhaba arkadaşlar 2 gündür takip edemiyorum doğum yapan arkadaşlar varsa kutluyorum allah analı büyütsün bugün doktora gittim kızım 3200 kilo olmuş boyunu sormayı unuttum doktor kendiside söylemedi sağlıklı olsunda önemli değil zaten buarada ayın 7 sinde bende sezeryanla doğuma giriyorum çok heyecanlıyım korku ve sevinç karışık duygular içerisindeyim umarım kolay bir doğum olur yuse benide listeye eklersen sevinirim

ayyyyy kızlar bozo nun bebişi gördünüzmü çok güzel maşallah.. bakmaktan kendimi alamadım yani 1günlük bebek ya minicik bişeyyy :1: 1gün önce annesinin karnındaydı şimdi kollarında ne güzel bi duygu ya hadi bizde yaşayalım inş..

ayyyyy kızlar bozo nun bebişi gördünüzmü çok güzel maşallah.. bakmaktan kendimi alamadım yani 1günlük bebek ya minicik bişeyyy :1: 1gün önce annesinin karnındaydı şimdi kollarında ne güzel bi duygu ya hadi bizde yaşayalım inş..

e nerde ben görmedim facede mi

Back
X