• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslinda hastanenin para istememesi gerekir resmen universite hastanesi oldugu icin istemisler dir belki gerci develt hast.bana aldirmislardi fazla frazla sonra elidmen alip doktor satmisti sistem bozuk sikayet etsen ne olcuakki turkiyede sikayet edilmis arastirmaya alinmis sonuc cikan ismi var benim annemin sezeryanda damarini kestiler kaidn 40 gun 4 ameliyat rezil oldu biz onu sikayet edemedik etsekte sonuc almak 5 sene sonucta cikmazdi :)

Allah yardımcın olsun mentoscum hiçbi sorun olmadan sağlıklı bi şekilde seni ve yavrunu kurtarsın.

ben senin yerinde olsam bi dakka bile düşünmeden bunların yaptıkları densizlikleri şikayet ederdim.bu ne cüret nasıl alabilir bu parayı senden zaten devletten alıyo onlar aylıklarını ayrıca malzemeler içinde devlet onlara para ödüyo.bunlar resmen soygunculuğa çıkmış.bende devlet hastanesinde yapıcam cnm ama benden hiç bişey istemediler.haklarıda yok zaten.Allah yardımcım olsun son dakikada attıkları kazığa bak.okadar para ver ilgi görme bide bebeğine beşik bile vermsinler.:1no2::1no2:

turkiye sikayet edilen sonuc alinan develt universite kurumu varmi? lutfen bana bir tane gosterin ozur diliyim arastirmaya alinir o arastirma 5 sene surer sonra emek harcadihginiz yaniniza kalir heleki boyle bir seyde gulerler sikayet etsek ben deidmya nenmin sezreyanda doktor hatasindan kaidn oluyodu 4 ameliyat gecirdi biz onu edemedik :)

kızlar buarda acayip derecede sağ kasığım ağrıyo benm hele ayağa kalktığımda sağ tarafa kuvvet verince resmen topallıyorum basamıyorum.sizdede oluyomu böyle sadce sağım ağrıyo

turkiye sikayet edilen sonuc alinan develt universite kurumu varmi? lutfen bana bir tane gosterin ozur diliyim arastirmaya alinir o arastirma 5 sene surer sonra emek harcadihginiz yaniniza kalir heleki boyle bir seyde gulerler sikayet etsek ben deidmya nenmin sezreyanda doktor hatasindan kaidn oluyodu 4 ameliyat gecirdi biz onu edemedik :)

hayır cnm hiç okadarda boş değil ortalık bana göre.her ilin bağlı bulunduğu sağlık bakanlığının binaları var oaralar şikayet ediceksin.sonuç almak demek illa doktorun işine son verilmesi demek değil.ama uyarı alıyo şikayet edilen doktor.yapılan uyarılarda onların sicillerine işliyo ve bu onlar içinde hiç iyi olmuyo yani.

ins cnm sorun cekmezsin ama bebegin ayak ucunda yatmasi cok ilginc hicmi yokmus bir sey ya daha once doktorlara giden tanidikalrin var dimi iyi iyi derken onalrda yamuk cikmasin ..

hastanede hiç yokmuş canım ya koca hast.daha beşik ihalesi yapılcakmış seneye doğuraacaklara yetişir mi bilmem ana kucağına yatır diyolar bide sanki ana kucağı havada duruyo mecburen ayak ucunda olucak mihride bebek arabası varsa onu götür dedi aklıma yattı aslında ama 2 gün boyunca küçücük bebiş orda yatabilir mi yaaa:umursamaz:

yok canım ya işe yaramaz şikayet onlar hazırlamışlardır kılıfını ihalesi yapılmadı öyle böyle derler yine yırtarlarboshayallersmile

Allah yardımcın olsun mentoscum hiçbi sorun olmadan sağlıklı bi şekilde seni ve yavrunu kurtarsın.

ay amin amin inşşş.ah kızlay ya bi sağlıklı sıhhatli kavuşsak bebişlerimize başka bişey istemiyom ya kızlar bebek arabası götürsem sürekli onda yatabilir mi ki yada ana kucağımı alsam hangisi rahat olur ki bebişim için

ay amin amin inşşş.ah kızlay ya bi sağlıklı sıhhatli kavuşsak bebişlerimize başka bişey istemiyom ya kızlar bebek arabası götürsem sürekli onda yatabilir mi ki yada ana kucağımı alsam hangisi rahat olur ki bebişim için

canım anakucağı (hani şu araba koltuğu olarak da geçenler) 2 saat den fazla içinde yatırmayım diyorlar
resmi sitesinde de bence arabada yatır dümdüz yaparsın orda daha rahat eder yavrum
yoksa 2 büklüm yavrucak kambur olur

M

Merhaba nagihancim cati muanesi oldun demek ben hic olmadim olmakda istemiyorum.benimde oglum ayin 7 sine kadar dogmazsa suni sanci vericekler onunlada dogmazsa ameliyat ama benn normal dogum. Istiyorum insallah 7 sine kadar dogar

canım korkulacak bişey yok çatı muanesinde neden olmak istemiyorsunki
bende suni sancı istemiyorum korkuyorum kendi ağrımı bekliyecem banada ayın 7 de gel dedi ama ben gitmiyecem bekliyecem ağrılarımı

bende aman ünv.hast.daha iyidir daha kapsamlı bişey olduğunda müdahale ederler dedim ama onların yaptığına bak bebişim ayak ucumda yatacak mecburen...:a015:tek iyi tarafı anestezi uzm.ve ameliyatı yapacak dr. işinin ehli diyolar inş.ordan bari yüzüm güler:Saruboceq:

canım neden başka hastane bakmıyosun sonuçta ödediğin para az bu bişey değil bir de üstüne rezillik çektiricekler:olmaz: bu parayı verdikten sonra her hastane doğumunu yaptırabilir. bebeğinde de sorun yoksa bence bu şerefsizlerin elinde oyuncak olma. bir bilemedin iki günde bulursun doğumunu yaptırıcak bi doktor..

canım anakucağı (hani şu araba koltuğu olarak da geçenler) 2 saat den fazla içinde yatırmayım diyorlar
resmi sitesinde de bence arabada yatır dümdüz yaparsın orda daha rahat eder yavrum
yoksa 2 büklüm yavrucak kambur olur

saol canım paylaşımın için en iyisi bebek arabası sanırım napalım sağ salim doğsunda bebişim bi iki gün katlacaz artıkboshayallersmile

canım neden başka hastane bakmıyosun sonuçta ödediğin para az bu bişey değil bir de üstüne rezillik çektiricekler:olmaz: bu parayı verdikten sonra her hastane doğumunu yaptırabilir. bebeğinde de sorun yoksa bence bu şerefsizlerin elinde oyuncak olma. bir bilemedin iki günde bulursun doğumunu yaptırıcak bi doktor..

doğru diyosun aslında izmirde araştırdım bi kaç hastane özel hastane bunlar pek fiyat farkıda yok yani ama küvez ve yenidoğan yok hiç birinde bişey olduğunda sevk etceklermiş küvez ve yenidoğan olan özel hast. 5000 istiyo akannehireşimde nolur nolmaz burası en azından üniv.hast.daha kapsamlı diyo bilmiyom artık hakkımızda hayırlısıbilmiyorumkismile

bu gun hazallada o konuyu konustuk bir hastaneyi sikayet etsek ne olur avukat agziyla kime ediceksin doktora doktor doktoru satarmi dedi keske yanlis olsam her sye degissede biz hakli olmasak ..

yok canım ya işe yaramaz şikayet onlar hazırlamışlardır kılıfını ihalesi yapılmadı öyle böyle derler yine yırtarlarboshayallersmile

canim allah hepimizi saglikla kurtarsin bosver artik yolun sonuna geldin ins bir an ocne ataltiriz saglikla takma kafana cok fazla uzme kendini ..

canim allah hepimizi saglikla kurtarsin bosver artik yolun sonuna geldin ins bir an ocne ataltiriz saglikla takma kafana cok fazla uzme kendini ..

amin canım ya inşş.sağ salim kavuşalımda bende umursamıyom artık 2 gün nasılsa öyle yada böyle geçer yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin dimiopuyorumnanaktan

amin canım ya inşş.sağ salim kavuşalımda bende umursamıyom artık 2 gün nasılsa öyle yada böyle geçer yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin dimiopuyorumnanaktan

Canım yaa,yazdıklarını okudumda çok sinirlendim gerçekten.
Ama yapacak bir şey yoksa sıkacaksın dişini :(
İnşallah sağsalim kavuşursun yavruna çektiğin sıkıntılar nasıl olsa geride kalır boşver.
Naapalım burası TÜRKÜYE...

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur.Sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın.Bir dahakine daha dikkatli oluruz artık

Canım yaa,yazdıklarını okudumda çok sinirlendim gerçekten.
Ama yapacak bir şey yoksa sıkacaksın dişini :(
İnşallah sağsalim kavuşursun yavruna çektiğin sıkıntılar nasıl olsa geride kalır boşver.
Naapalım burası TÜRKÜYE...

TÜRKİYE yazacaktım onu bile yanlış yazmışım sinirden :))

Back
X