alkisalkisalkiscanım benımkıde normal doğum onuda ekle.... çatır catır doğurduk boşa gıtmesın dımı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkiscanım benımkıde normal doğum onuda ekle.... çatır catır doğurduk boşa gıtmesın dımı?
Maaşallah teyzesi..gözünüz aydınselam arkadaşlar benim kardeşimde doğurdu bugün (07.09.2010) da yani sizlere haber vermek istedim
sevcanın ablasıyım ben
kızlar cumartesi nst için doktora gitmiştik bebğin kalp atışlarını beğenmedi.12:30 da sezeryanla bebişimi kucağıma aldım.Darısı doğum yapmayanların başına..
bebeğime su vermemiştim.sütümde gelmedi.sarılık değeri çok yükselmiş.doktor içebildiği kadar su içsin dedi.aklınızda bulunsun kızlar dikkat edin.umarım atlatırız.
helal olsun sana at havanı biz doğuramadıkcanım benımkıde normal doğum onuda ekle.... çatır catır doğurduk boşa gıtmesın dımı?
Maşallah eylül bebeklerine çoğu doğdu sanırım :) Bizde ekim başı bekliyorduk ama büyük ihtimal eylül de gelecek kuzum.Zaman zaman sizin sayfalarıda takip ediyorum bu yüzden..
Birde hepsiburada sitesinde Beko biberon ısıtıcılarında büyük indirim var arkadaşlar 13.45 TL ye kargo ücretide yok son 23 ürün kalmış..Almayı düşünen varsa kaçırmasın derim bu indirimi..
![]()
Hepsiburada.com : Beko Baby Time Biberon Isıtıcısı | Anne / Bebek / Çocuk
Maşallah eylül bebeklerine çoğu doğdu sanırım :) Bizde ekim başı bekliyorduk ama büyük ihtimal eylül de gelecek kuzum.Zaman zaman sizin sayfalarıda takip ediyorum bu yüzden..
Birde hepsiburada sitesinde Beko biberon ısıtıcılarında büyük indirim var arkadaşlar 13.45 TL ye kargo ücretide yok son 23 ürün kalmış..Almayı düşünen varsa kaçırmasın derim bu indirimi..
![]()
Hepsiburada.com : Beko Baby Time Biberon Isıtıcısı | Anne / Bebek / Çocuk
günaydın kızlar............. Allahım Allahım nasıl bir duygudur ki bu ifadesi olmayan......zorlu yollardan geçerek 3 eylül 2010 cuma günü 13:50 da güzel kızım dünyaya gözlerini açtı...çarşamba gündüz beklenen nişan gelmişti Annemleri aradım hemen gelmelerini istedim 12 saatlik yoldan belki de hiç yetişemeyebilirlerdi ;beklenen doğum tarihi 9 eylül diye henüz gelmemişlerdi.o günü sancısız ağrısız geçirdim perşembe günü gittikçe şiddetlenen bir bel ağrısı ,kasıklarıma vuran bir sancı kıvrandırıp durmaya başladı.Bir yandan ağlıyorum annem yanımda yok onsuz gidicem hastaneye diye diğer yandan sancıların verdiği endişeyle neler yapabileceğimi düşünüyorum...2 eylül perşembe gecesi sahur vakti kalktım ,karnım nasıl aç...ama sancıdan oturamıyorum kiii...eşime dedim üst komşulara haber ver hastaneye gidelim sancılarım 10 dkya düştü dedim..kalktı o sırada zil çaldı AMAN ALLAHIM GELENLER ANNEMLERDİİİ...tüm sancım adeta yok olmuştu ....sabah 8 e kadar zor dayandım ve sonunda hastanenin yolunu tuttuk..Nstye girdim muayene oldum ve beklenen an gelmişti ..Doğum başladı...........3 cm açılma ile yatışı yaptık Normal doğum yaparsın diye tutturan doktorum suni sancı verdi nasıl berbat bişey o... 3 saat o sancıyı çektim ama ancak 5 cm açılmam olmuştu ve muayeneden sonra bebeğin kanala inmediğini belirlediler(((nasıl sinir oldummm)))) o sancılardan sonra sezeryan oldum genel anestezi ile... 13:50 da meleğim doğdu 3010 gr 49 cm :) minik şeker şimdi mışıl mışıl uyuyor :) zorlu yolardan geçtik ama inanın herşeye değdi