• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1- Züleyha...........................................E
2- Lila...................................................E
3- Ayşe.20...........................................K
4- Mihri................................................K
5- Butterfly..........................................K
6- Eliznil...............................................K
7- Burcum24.......................................E
8- Sevsevil..........................................E
9- Achilias...........................................K
10- Tugen...........................................E................Normal
11- Pinkaya87....................................K...............Normal
12- Melekboz......................................K...............Normal
13- Zeynop..........................................E
14- Şekerpembe.................................K.................Normal
15- Srncr..............................................K
16- Yaren38.........................................E
17- Atk..................................................E
18- iipekk.............................................E
19- Dilek1971......................................K
20- Ceylan...........................................E
21- Mopsy...........................................K
22- Saltanat........................................K..................Normal
23- Nazarboncugum........................K...................Normal
24- Boden...........................................K
25- Bozo85.........................................K
26- Ayse_nev53.................................K
27- Gullesu.........................................K
28- Sevecen1.....................................E
29- Nevin.............................................K
30- Flam..............................................E
31- Gamzekelebek............................K
32- Hndcyln........................................K
33- Artemisiaa....................................K
34- Heroine.........................................K...................Normal
35- oslm82..........................................K
36- Angel53.........................................K
37- İngilizceci......................................K
38- Kısmet...........................................K
39- Cornelia35....................................K

40- Suray.............................................E
41- Mentos..........................................K
42- Aleyna_83....................................K
43- Mavi1000......................................E
44- Sevcan..........................................K
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

45- Babyboy.....................................K..........................8 Eylul
46- A&S.............................................E...........................8 Eylul
47- Sanal...........................................E........................10 Eylul
48- Setup...........................................E........................13 Eylul
49- Makcakara.................................K........................20 Eylul
50- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
51- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul

Öff yine gittim kuaföre..saaaap sarı oldum

bayram için birazdan şehir dışına çıkacaz eşimi bekliyorum
Kaynana.. kayınbaba geliyo :a015:senağlama

Dün kontrole gittik eşimle Dra ..
Eşim dr'umu çok sevdi sempatiksalakcinni
Arsız oğlum yine (3. kez) Testisini ve pipisini gösterdi :roflol:

2900 kg olmuş ama kilo önemli değil USG de kg hep hatalı çünkü

şuan problemimiz yok...Suyumuz güzel ...ama kireçleme devam ederse 20 eylulden sonra alınacak oğlum..
17sinde kontrolumuz var ozmn belli olacak

Kızlar herkese iyi bayramlar...
bayram sonu hayırlı haberlerle görüşürüz inş

Slm kızlar.Bende Ebru'mu 07.09.2010 saat 23.35 te kucağıma aldım.24 saat sancı çektikten sonra çok şükür normal bir şekilde doğdu kızım.3250 gr ve 50 cm...İkimizde çok iyiyiz.Bir tek emme sıkıntımız var...
Bekleyen tüm anne adaylarının rabbim yardımcısı olsun.Aklıma gelen herkese dua ettim.İnş kabul olmuştur.İnş en yakın zamanda da doğum hikayemi yazacağım.

kızlar cumartesi nst için doktora gitmiştik bebğin kalp atışlarını beğenmedi.12:30 da sezeryanla bebişimi kucağıma aldım.Darısı doğum yapmayanların başına..

bebeğime su vermemiştim.sütümde gelmedi.sarılık değeri çok yükselmiş.doktor içebildiği kadar su içsin dedi.aklınızda bulunsun kızlar dikkat edin.umarım atlatırız.

maşallah teker teker geliyor bebişler..Allah analı babalı büyütsün hepsini...bende sabırsıkla bekliyorum bayramda gelicek galiba..sevcan damı dogurdu biz aynı gündük onunla heyecan yaptım şimdii

yuse sacalrini duzelttimi kuaforun dun bende baktim 7 aydir biyamiyordum siyah ve kahve karisimi oldu iyice :)allahtan koyu dikkat cekmiyo acik renk olsa cok kotu olurdum..

kızlar cumartesi nst için doktora gitmiştik bebğin kalp atışlarını beğenmedi.12:30 da sezeryanla bebişimi kucağıma aldım.Darısı doğum yapmayanların başına..

bebeğime su vermemiştim.sütümde gelmedi.sarılık değeri çok yükselmiş.doktor içebildiği kadar su içsin dedi.aklınızda bulunsun kızlar dikkat edin.umarım atlatırız.
:nazar: allah analı babalı büyütsün darısı doğurmayanların başına a.s.

kızlar faceye yazdım buraya da yazayım jokerde chicco çift kılıflı mama sandalyesi indirimde. ben aldım, çok güzel bir ürün. tavsiye ederim...
şimdiden herkese iyi bayramlar, doğum yapmış arkadaşlaımıza hayırı olsun:nazar:
darısı başımıza hayırlısıyla inş...

Maşallah eylül bebeklerine çoğu doğdu sanırım :) Bizde ekim başı bekliyorduk ama büyük ihtimal eylül de gelecek kuzum.Zaman zaman sizin sayfalarıda takip ediyorum bu yüzden..

Birde hepsiburada sitesinde Beko biberon ısıtıcılarında büyük indirim var arkadaşlar 13.45 TL ye kargo ücretide yok son 23 ürün kalmış..Almayı düşünen varsa kaçırmasın derim bu indirimi..

oyunbekobkk2051.jpg

Hepsiburada.com : Beko Baby Time Biberon Isıtıcısı | Anne / Bebek / Çocuk

Maşallah eylül bebeklerine çoğu doğdu sanırım :) Bizde ekim başı bekliyorduk ama büyük ihtimal eylül de gelecek kuzum.Zaman zaman sizin sayfalarıda takip ediyorum bu yüzden..

Birde hepsiburada sitesinde Beko biberon ısıtıcılarında büyük indirim var arkadaşlar 13.45 TL ye kargo ücretide yok son 23 ürün kalmış..Almayı düşünen varsa kaçırmasın derim bu indirimi..

oyunbekobkk2051.jpg

satımız aynı seninle sanırım nevyas, çok büyük bir ihtimalle eylülde gelecekler..
sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inş.
paylaşımın için de tşk:1hug:

oyunbekobkk2051.jpg

ayy cok guzelmis ben turkiyede olsam kacirmazdim cokta ucuzmus :)
kizlar aklinizda olsun ama hepsi buradadan urun alirsaniz bazne gecikebiliyor daha ocne baisma gelmisti 1.5 ayda temin ettim musteri hizmetleride devap vermez ama urun keisnlikle guvenle gelir akliniza boyle bir sye gelirse yanlis bir sey gelmesin guvenli bir site belkide sadece bana denk gelmisti o zaman bir iki kisiden daha duydum boyle sorun yasayan ama urun sapa saglam gec gelsede geliyo yani bilginiz olsun..

ya bu ısıtıcıdan bende aldım şimdi.ilk girdiğimde 17 ürün kaldı yazıyodu ben aldım hala 17 ürün yazıyo.beceremedimmi acaba almayı.

günaydın kızlar............. Allahım Allahım nasıl bir duygudur ki bu ifadesi olmayan......zorlu yollardan geçerek 3 eylül 2010 cuma günü 13:50 da güzel kızım dünyaya gözlerini açtı...çarşamba gündüz beklenen nişan gelmişti Annemleri aradım hemen gelmelerini istedim 12 saatlik yoldan belki de hiç yetişemeyebilirlerdi ;beklenen doğum tarihi 9 eylül diye henüz gelmemişlerdi.o günü sancısız ağrısız geçirdim perşembe günü gittikçe şiddetlenen bir bel ağrısı ,kasıklarıma vuran bir sancı kıvrandırıp durmaya başladı.Bir yandan ağlıyorum annem yanımda yok onsuz gidicem hastaneye diye diğer yandan sancıların verdiği endişeyle neler yapabileceğimi düşünüyorum...2 eylül perşembe gecesi sahur vakti kalktım ,karnım nasıl aç...ama sancıdan oturamıyorum kiii...eşime dedim üst komşulara haber ver hastaneye gidelim sancılarım 10 dkya düştü dedim..kalktı o sırada zil çaldı AMAN ALLAHIM GELENLER ANNEMLERDİİİ...tüm sancım adeta yok olmuştu ....sabah 8 e kadar zor dayandım ve sonunda hastanenin yolunu tuttuk..Nstye girdim muayene oldum ve beklenen an gelmişti ..Doğum başladı...........3 cm açılma ile yatışı yaptık Normal doğum yaparsın diye tutturan doktorum suni sancı verdi nasıl berbat bişey o... 3 saat o sancıyı çektim ama ancak 5 cm açılmam olmuştu ve muayeneden sonra bebeğin kanala inmediğini belirlediler(((nasıl sinir oldummm)))) o sancılardan sonra sezeryan oldum genel anestezi ile... 13:50 da meleğim doğdu 3010 gr 49 cm :) minik şeker şimdi mışıl mışıl uyuyor :) zorlu yolardan geçtik ama inanın herşeye değdi

cnmm allah analı babalı büyütsün.. darısı inş. bize 1haftamız kaldı inş. artık gelir bizimkide :) henüz yaşamadık ama yazıları okurken bile duygulanıyorum gözlerim doluyo.. şimdiden hissedebiliyorum az da olsa nasıl muhteşem bi duygu olduğunu.. gözünüz aydın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Back
X