38 de doğdu benim oğlumkızlar niye doğurmamızı bekliyorsunuz yahu!?!? biz şimdiden çooook merak ediyoruz. zaten pek anlatan yok normal doğumu, kaçıncı hafta,günde oldu, nasıl başladı, vs...boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 de doğdu benim oğlumkızlar niye doğurmamızı bekliyorsunuz yahu!?!? biz şimdiden çooook merak ediyoruz. zaten pek anlatan yok normal doğumu, kaçıncı hafta,günde oldu, nasıl başladı, vs...boshayallersmile
yuse: canım sende olmasın kimse ağzını açmıyor
aslında normal doğum yapanlar anlatsa bişeyler bizde nelere dikkat etmeliyiz biliriz
doğurduktan sonra geçmiş olsun :umursamaz:
gerçekten anlamıyorum neden kimse anlatmıyor sonuçta normal doğumun ağrılı sancılı bişey olduğu gizli bişey değilki eğer bundan çekiniyorlarsa
burda hep birbirimize yardımcı oluyorduk ama niye millet bi bekleme moduna geçti anlamıyorum
ben misal epidüral yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsızım
arkadaşlar tecrübelerini paylaşmış olsa belki bu bana yol gösterecek bi fikir edeniceğim...
canım yaşadıkları kotu anları bıze anlatıpta bızımde moralımızı bozmak ıstemıyorlar sanırım:umursamaz: tabıkı normal doğumun zor olduğunu hepımız bılıyoruz onlarda anlatıp bızım gözumuzu korkutmak yada şevkımızı kırıp yanlış yönlendırme yapmak ıstemıyorlar çunku herkesın yapısı ve ağrı eşıgı çıoookk farklı kımı acı çekerken kımı çekmeyebılır..
senın demek ıstedığını çokk ıyı anlıjyorum bende normal doğumu beklıyorum ve buradan bı kaç kısının anlattığı gıbı nışan gelmesı su gelmesı belden sancı gelmesı gıbı şeylerle başlıyo dopğum kı zaten drlarımız bunu anlatıyorlar bıze.. facetekı grupta saltanat ve melekçım anlattılar zorlu doğumlarını okudunmu bılmıyorum...onlarda bız etkılenırız dıye anlatmıyorlar...normal doğum yapan arkadaşlar acı sancı bunları bılıyoruz ama en azından tecrubelı olarak bıze şunu yapsanız rahatlarsınız ya da ışte su anda şoyle nefes almalısınız gıbı şeylerı yazın en azından bızde bılgılı olalım acı kısmını yazmasanızda olurrrkafamçokkarıştı
bu arada benım bebek 38+2 de geldı.. 13 gun erken oldu...
selam kızlar...
bir süredir gelemedim.
ben 17 eylül saat 15.30 da minnişimi kucagıma aldım...
dünyanın en güzel duygusuymuş. rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah...
bebişim 3.760 gr ve 54 cm doğdu
mecburi sezeryanla doğum yaptım. 4 saat suni sancı takılı kaldı ama sancım gelmedi.
nst de dk da 1 çıkan sancıları ben hissetmedim. çünki bebişim kanala kafasını düz sokmamış ve bana baskı yapmıyordu. doğum hikayemi yakında yazarım. şimdi minnişim acıktı. öpüyoruz siziiii :asigim:
selam kızlar...
bir süredir gelemedim.
ben 17 eylül saat 15.30 da minnişimi kucagıma aldım...
dünyanın en güzel duygusuymuş. rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah...
bebişim 3.760 gr ve 54 cm doğdu
mecburi sezeryanla doğum yaptım. 4 saat suni sancı takılı kaldı ama sancım gelmedi.
nst de dk da 1 çıkan sancıları ben hissetmedim. çünki bebişim kanala kafasını düz sokmamış ve bana baskı yapmıyordu. doğum hikayemi yakında yazarım. şimdi minnişim acıktı. öpüyoruz siziiii :asigim:
hay ALLAH RAZI OLSUN
bizlerinde istediği bu bak ne güzel yazmışsın
sen epidüralsiz yapmışsın sanırım
ebeler nasıl nefes alamanı söylüyor dimi
şimdi ıkın, şimdi nefesini tut, ıkınma filan diye onlar yönlendiriyorlardır
bizim 6 gün kaldı hayırlısıyla ee tabi eteklerimiz de tutuştu kaydirigubbakcemile3
evet epiduralsız yaptım canım..
bu tercıhe bağlı ..doktorum pek önermedı..ağrı cok hissetmedğin için ıkınmakta problem yaşarsın..bebek kanalda çok kalabilir falan dedı... zaten 4 cm olana kadar takmıyolar o sancıları hissedıyorsun.... ondan sonrası daha cabuk gecıyor ..hiç konuşmaya bile fırsatım olmadı..sancılar sıklaşıyor biraz zorlanıyorsun..ama bol bol dua edın..
Tarık suresi var Kuran da 7 kere onu okutun birine doğuma gireerken doğumu kolaylaştırırmış...
korkmayın ..... ve kendınıze guvenın....çatın falan musaıtse cok rahat doğurursun...
heroıne canım çok saol..umarım bızde sağlıklı bı şekılde alırız yavrularımızı kucağımıza.bılgılerın ıçın tekrar saol tatlım...
bu arada çantalar hazır tabııı çoktaaaannnn :) ama kafama takılan ve sureklı fıkır değıtırdığım bı konu var. bebışın ılk gıyeceğı yanı doğumhaneye verılen hastane çıkışına sız alt ust takımımı verdınız ılk gıydırılmesı ıcın yoksa zıbın ustune tulum mu gıydırttınız ??
artık havalar serınledı bebısımın belı falan açılmasın dıye ben tulumu koyuyorum zıbının ustuune gıydırılsın dıyee usutmesını ııstemıyorum...tercrubelı annışler sız ne verdınız ılk gıydırılmesı ıcın ???
heroıne canım çok saol..umarım bızde sağlıklı bı şekılde alırız yavrularımızı kucağımıza.bılgılerın ıçın tekrar saol tatlım...
bu arada çantalar hazır tabııı çoktaaaannnn :) ama kafama takılan ve sureklı fıkır değıtırdığım bı konu var. bebışın ılk gıyeceğı yanı doğumhaneye verılen hastane çıkışına sız alt ust takımımı verdınız ılk gıydırılmesı ıcın yoksa zıbın ustune tulum mu gıydırttınız ??
artık havalar serınledı bebısımın belı falan açılmasın dıye ben tulumu koyuyorum zıbının ustuune gıydırılsın dıyee usutmesını ııstemıyorum...tercrubelı annışler sız ne verdınız ılk gıydırılmesı ıcın ???
canım güzel geçer inşallah kontrölünüz
maşallah sütünde gelmeye başlamış
sağlıcakla aldın ya kızını kucağına dedğin gibi herşeye değer
valla 4 değil 44 gözle bekliyorum şöyle detaylıca doğum hikayeni delikafadulden
bizde dün gittik
hafifff açılma var ama 1hafta -10gün de sürebilir dedi
normal doğuma müsaitsin dedi çatı muayenemi yaptı
epidüral sordum kesinlikle öneririm dedi bilmiyorum artık
senin hikayenide bi dinleyeyim de belki kararımı etkiler
canim benim 10 .gunum gogosleirm arada tas gibi oluyo ama acisi azaldi iyice ilk gunelr icinde miyon gibi bir kutle bile olusmustu hemsire sicak dus alirken yukardan asagi masaj yap dedi bir kac sefer yaptim o kutleler gitti acisida emzirdikce azaldi hala var ama cok rahatsiz edicek boyutta degil sanada gecmis olsun..
Kızlar bebekleriniz için ALÇI aldınızmı?
yıllar sonra e..ek kadar olunca
<bak yavrum senin elin..ayağın doğduğunda bu kadardı> deyip
18. yaş gününde hediye olarak vermek için mesela...
ne hikaye yazdım bee lülülülülülü