• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bebeğimi hasta ettim sonunda, nazarım değdi galiba. Çok kusuyordu ve sancısı vardı. Uykusunda bile ıh ıh sürekli rahatsız sesler çıkarıyordu, bugün gittik, çok gazı var dedi doktor. Nurse Harvey verdi, Geldik daha babası şurubu getirmeden ağlamaktan uyudu kaldı kuzum. Bebeklerin hastalığı çok zormuş. Ben de ağlıyorum o ağlayınca :( Bi de 2 gündür kabız...

kızlar size kısaca doğum hikayemi yazayım

doğumdan 2 gün önce hastaneye gittim başka özel hastaneye eşim illa gidelim bebek neden olmuyor bişey olmasın dedi gittik 2 santim açılman var dedi ama utrosyonda bakmadı nst girdim malum sonra perşembe gününe yatış verdi suni sancı verelim dedi normal çok istiyorum dedim belirttim sonra eve geldim saat 3.5 ta ağrı girdi bana ve ben anladım doğum sancısı olduğunu ve ogün sabaha kadar hiç uyumadan ağrı çektim eşim sabah hadi gidiyoruz yeter artık dedi ama korkuda vardı sonra arkadaşını çağırdık arabasıyla geldi adam bizim kafamızı kurcaladı ssk götürdü orda işkence üstüne işkence bakmıyorklar kıvranıyorum kan alıyorlar dr alttan baktı nasıl birden baktıysa içim yandı neyse sonra 2 santim dedi hala ilgi yok eve gönderiyor ama nst istedi başında kuyruk sinirlendim çıkarın kolumdakini ben gidiyorum dedim kağıt imzalatıyorlar sanki ilgileniyorlarmış gibi tamam verin şimzalıyalım dedim
neyse ordan çıktık neeye gitsekki diye yolda konuşuyoruz kendi dr sezeryancı gitmek istemiyorum eşim dr takipteydi gidelim ama sen bilirsin yoksa şifayamı gidelim dedi neyse bana soruyor tamam dedim kendi dr mu gideyim gittik 3 santim açılman var dedi o arada kan gelmiş benden doğum başlıyor dedi acil yatış verdi bana sancı odasına çıkarttı hazırlandım suni sancı takacaklardı dr geldi
anlatmaya başladı bebeğin kafası küçük kolları gövdesi iri dedi normal doğum yaparken bebeğin kolu içerde kalır boyun damarları zedelenir dedi kafamızı iyice kurcaladı sezeryana ikna etti bizi sonra sezeryana aldılar
çıktım ama kendime gelemiiyorum ertesi gün dr utrosyonla odaya geldi karnıma baıyor iç kanama geçiriyormuşum bana söylemiyor akşma yakın bütün hastanenin dr ları hemşireleri odamda iç kanama geçiriyormuşum bana söylediler dr biri hemen ameliyata alalım diyor öteki tomogrofi çekelim diyor ben ağlamaktan kafayı yiyecem bri nabzımı ölçüyor dr acil alalım ameliyata diyor tekrardan
neyse sonra başhekim tomografiye gönderelimdedi gönderdiler sıvı biraz azalıyor dediler acil annemler geldi abim kan verdi 4 ünite kan verdiler kollarım iğne deliğinden yer yok mosmor heryeri bide damarlar inceymiş bulamıyorlar tomoğrafiden geldim bebeğim burnumda tütüyor hemen yatağıma yatınca bebeğime nasıl sarılıyorum ağlıyorum ayağımdan kan taktılar yer bulamadılar ayağın hareket etmesin çıkarsa iğne yer yok takacak boynundan girecez dediler
gece odama anestezi uzmanları geldi kollarımdan yer bulmaya geldiler bulamıyorlar adamar ter içinde kaldılar neyse zorla buldular kolumdan bunu iyi koruyalımdediler
kanlarım takıldı çok şükür uyum sağladı ve şuan kan sayımı için kan veriyorum hala yükselsin diye
çok şükür şuan iyiyim bebeğim yanımda sağlığım düzene giriyor
inşallah birdaha böyle acı yaşamam ölümden döndüm allahım herkese sağlık versin

arkadaşalr kısaca anlatayım dedima ama kusura bakmayın

nagihancım çok geşmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın çok şey atlatmışsın neyse şimdi iyisiniz ya şükret

çok şükür mihricim iyiyim 3 sene bebek düşünme diyor ve 3 bebek hayati tehliken olur dedi beni dr maffetti işte
aklıma geldikçe ağlıyorum kendimi tutamıyorum şuan bile ağlıyorum eşime kızıma baktıkaca içim yanıyor ya göremeseydim onlar bişey olsaydı diye

arkadaşlar rahmime sancı giriyor sizlerde de oluyormu hala karnım içi acıyor benim yan yatamıyorum uzanamıyorum

kaynanamda ilgelenmiyor annem gelsede güzelce baksa bana elimden tutp kaldırmıyor hiç allaha havale ettim onu

Kızlar bebeğimi hasta ettim sonunda, nazarım değdi galiba. Çok kusuyordu ve sancısı vardı. Uykusunda bile ıh ıh sürekli rahatsız sesler çıkarıyordu, bugün gittik, çok gazı var dedi doktor. Nurse Harvey verdi, Geldik daha babası şurubu getirmeden ağlamaktan uyudu kaldı kuzum. Bebeklerin hastalığı çok zormuş. Ben de ağlıyorum o ağlayınca :( Bi de 2 gündür kabız...
benim kızımda çok gazlı benimkiside kakasını 3 güne bir hatta geçenlerde 5 gün yapmamıştı dr anne sütü alan bebeklerde olabiliyor dedi yediklerine dikkat et dedi
gazını çıkaramadığı zaman yüz üstü yatır biraz kendisi hareket etsin faydası oluyor birde ben karnına kantron yağı ile masaj yapıyorum zeytin yağıda olabilir kafasını göğsüne getirip karnına doğru ellerinle hafif bastırıncada çıkarıyor allah yardımcımız olsun gazıydı kakasıydı isilikleriydi rabbim başka dert vermesin

çok şükür mihricim iyiyim 3 sene bebek düşünme diyor ve 3 bebek hayati tehliken olur dedi beni dr maffetti işte
aklıma geldikçe ağlıyorum kendimi tutamıyorum şuan bile ağlıyorum eşime kızıma baktıkaca içim yanıyor ya göremeseydim onlar bişey olsaydı diye

nagıhancım canım bak ne guzel sen ve yavrun sağlıklısınız dua et..çok zor gunler geçırmışsın allahım bır daha yaşatmasın ınşallahh kımseye.. sakın moralını bozma şımdı şükretme zamanı bence...kendıne ve o guzel yavruna ıyı bak opüyorum sızı tatllım...

ne yapacan 3 senede çocuk yapma sende kendini anca toplarsın sen iyi olda
hem o zaman kendine daha iyi bir hastane ayrlarsın

nagihan canım ÇOKKK geçmiş olsunnnn
sağ salim kavuşmuşsun ya yavruna zaten 3 sene çocuk filan düşüneceğini sanmıyorum
yaşadıklarından sonra

nagihan çok geçmiş olsun zor günler geçirmişsin ama bebeğinde sende sağlıklısın önemli olan bu Allah başka keder vermesin sonuçta sende evlat sevgisini tadıyosun Allah evlatlarımızdan ayırmasın bizi inşş.

Çok geçmiş olsun Nagihancım, canını sıkma demek fayda etmez ama sütünün de bol olması için aklına çok takmamaya çalış. Zamanı geri döndüremeyiz, sen şimdi sadece yavrucuğunu düşün, öp, kokla. Rabbim de bol bol süt versin inşallah...

geçen komşu nalatıyordu akrabasının 4 aylık bebeğine ondan sıkmışlar burnuna birden fazla kaçırmışlar bebeğin genzine kaçırmışlar bebek nefes alamayınca acil hastaneye götürmüşler dikat edelim sıkarken zaten hatırladığım kadarıyla şeffaf bir tüpün içinde nasıl yapmışlarda kaçmış bebeğin genzine anlamadım :uhm:

ohaoldumsmile nasıl yaa, ben de çok şaşırdım, hiç kullanmadım şimdiye kadar ama hep bunun kullanıldığını okumuştum. Uyarın için saol aklımda tutarım kullanmam gerekirse

canım gecmış olsun...benımde doğumda bı çok problem cıktı ..aynı senın gıbı uzuldum kızdım ama sonra düşündüm ki Allah bunu nasip kısmet etmiş..Allahtan gelene hamd olsun dedım....sende bebeğinde ıyısın çok şükür...yaşadıkların zor ve sancılı bır süreç olmuş....ama artık düşünme ..yoksa sütün azalır...benımkı doğru düzgün gelmedı bıle ....
sıkıntılı doğumlarda olabılıyor bu durum... doktor hataları da oluyor maalesef... tekrar gecmış olsun canım

1- Züleyha...........................................E 2- Lila...................................................E
3- Ayşe.20...........................................K
4- Mihri................................................K
5- Butterfly..........................................K
6- Eliznil...............................................K
7- Burcum24.......................................E
8- Sevsevil..........................................E
9- Achilias...........................................K
10- Tugen...........................................E................Normal
11- Pinkaya87....................................K...............Normal
12- Melekboz......................................K...............Normal
13- Zeynop..........................................E
14- Şekerpembe.................................K.................Normal
15- Srncr..............................................K
16- Yaren38.........................................E
17- Atk..................................................E
18- iipekk.............................................E
19- Dilek1971......................................K
20- Ceylan...........................................E
21- Mopsy...........................................K
22- Saltanat........................................K..................Normal
23- Nazarboncugum........................K...................Normal
24- Boden...........................................K
25- Bozo85.........................................K
26- Ayse_nev53.................................K
27- Gullesu.........................................K
28- Sevecen1.....................................E
29- Nevin.............................................K
30- Flam..............................................E
31- Gamzekelebek............................K
32- Hndcyln........................................K
33- Artemisiaa....................................K
34- Heroine.........................................K...................Normal
35- oslm82..........................................K
36- Angel53.........................................K
37- İngilizceci......................................K
38- Kısmet...........................................K
39- Cornelia35....................................K
40- Suray.............................................E
41- Mentos..........................................K
42- Aleyna_83....................................K
43- Mavi1000......................................E
44- Sevcan..........................................K
45- Oslm82..........................................K..........3Eylul
46- Prenses_......................................E..........4Eylul
47- Pinar5............................................E..........7Eylul
48- Sabaa.............................................E..........7Eylul
49- Aleyna_83.....................................K..........7Eylul
50- ipekyol51.......................................K..........7Eylul
51- Babyboy........................................K..........8Eylul
52- A&S.................................................E..........8Eylul
53- Mavi1000.......................................E..........8Eylul
54- Dadlummm....................................E..........9Eylul
55- Melos97.........................................K.........10Eylul
56- Sanal..............................................E.........10Eylul
57- Saadet81.......................................K.........11Eylul
58- Emntncy.......................................K.........11Eylul
59- Peny..............................................E.........11Eylul
60- Gulbe_seker................................E.........12Eylul
61- Yuse..............................................E.........12Eylul...................Normal :emir_bebek:
62- Setup.............................................E.........13Eylul
63- Sleepy80......................................E.........14Eylul
64- Seda3458.....................................K.........15Eylul
65-Denizbaris.....................................E.........16Eylul
66- Ozlem147......................................E.........17Eylul
67- Aggelos.........................................K.........17Eylul
68- Tubiloshh.....................................E.........17Eylul
69- Makcakara ..................................K.........20Eylul
70- Cikolata86....................................E.........22Eylul
71- Demet_yaren...............................K.........22Eylul
72- Afilli................................................K.........23Eylul
73- Yarim01 ........................................K.........25Eylul

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
canimcim ellerine saglikkk!! ama benimki erkek, kiz degil..naniknanik ama bizimkiyi kiz olarak dusunen sen degilsin.. akrabamin yarisi bana kiz kiyafeti hediye etti. nerden kiz olarak duymussa da.. :uhm:

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşr ediyorum moral oluyorsunuz moralim çok bozuk yavrumla benim sağlığım yerinde şükürler olsun eşim çok destek oldu hala oluyor allah razı olsun
bebeğimizede beraber bakıyoruz gece gündüz bana çok yardımcı oluyor sağolsun kaynanam gene aynı bana hiç yardımcı olmuyor annem gelsede baksa bana ilgilense çok iyi olacak

allah bebeklerimize bizlere eşlerimize sağilık huzur mutluluk versin arkadaşlar amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

arkadaslar bu gaz sorunu beni çıldırtacak kızım uyuyacak ama gaz denen lanet sye yüzünden kıvrım kıvırım kıvranıyor. kıyamıyorum daha minnacık kuzum ya

kızlar benim göğüslerim daha sertleşti/solgunlaştı ve kaşınmaya başladı sanki
acaba süt fabrikası çalışmaya mı başladı :)
umarım doğumun yaklaştığına delalettir
Kaşınıyorsa yırtılmayamı başlıyor acaba zelcan??

Back
X