• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün ibrahim saraçoğlu süt yapan yiycekleri söyledi
taze beyaz üzüm, dere otu, kuru incir(8-9 taneyi 4 bardak sda kaynatıp içilcek), günde 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu...
bunlar hepsi aynı zaman yemeyin hafta da 1 tanesini uygulayın dedi

eskiden bu saatlerde bi sürü kişi olur sayfalara yetişemezdim, şimdi kimse yok :( tabi herkes bebişlerine kavuştu artık, dünyanın en güzel meşguliyetleriyle uğraşıyolar.biz doğurmayanlar bugün mü yarın mı diye beklemedeyiz.ama sanırım bu da güzel bi heyecan.doğurunca sanki karnımdaki hareketlerini özleyecekmişim gibi hissediyorum :)

merhaba kızlar.. doğum yapan bütün anneleri tebrik ederim.. ben de 16 eylülde normal doğumla aldım kızımı kucağıma.. doğumu bekleyenlere de Allah kolaylıklar versin inş.. kendinize bebişlerinize iyi bakın.. :)

canım benim çok gecmiş olsun. türkiye işte insan sağlığının önemi neki. allah snei yavruna bagıslasın annesiolumunekankayizsmile

evet canım türkiye işte sağlığa önem yok allaha şükürler olsun hayattayım eşimin bebeğimin yanındayım şükürler olsun

Nagişim geçmiş olsun.İnş sıkıntılarını çabucak atlatırsın canım

inşallah canım atlatmaya çalışıyorum eşimin desteğiyle inşallah

nagihan çok geçmiş olsun, sonuçta bebeğini kucağına almışsın ve sende geçte olsa iyisin.Allah sağlıkla bebeğini büyütmeyi nasip etsin

amiiiiin canım cümlemizin inşallah bebeğini bağışlasın büyütmek nasip etsin

nagihancım zor günler geçirmişsin geçmiş olsun.allah yavruna sağlık sana da güç versin.kaynananı umursama arkadaşların dediği gibi sütün gitmesin dikkat et.o kadın allahından bulacaktır allahın adaletine inanıyorum.umarım annen gelir rahatlarsın.

sağl canım amin hepimizin yavrusuna sağlık versin allah
annemde bende allaha havala ediyoruz dayan kızım diyor düşünme onu dedi geldi annem yanıma acil kan vermeye geldilerdi hastaneye gördü hareketlerini abimde çok sinir oldu dayan kardeşim dedi
dayanıyorum annem köydeki işlerini bitirse hemen gelecek köyde bahçesi var halledip gelecek inşallah bu gidecek :teytey:

kızlar bbişlere emzik verdiniz mi:ecrin_bebek:

evet canım verdim hastanede başladık atıyor ama biraz ağzında beklettirince alıyor bide bişiği sallayınca hoşuna gidiyor zillinin
ilerde o emziğin çok faydası olacak bizlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ablam bana verme diye kızıyodu emziği bende verim bari benim çok hoşuma gidiyo emzik ablamda damak yapısını bozar diyo ben chicconunkini aldım biraz büyük geliyo ağzına bugun verdim biraz emdi kızdı süt gelmiyo diye:roflol: sonra attı ama avunuyo onunla bende vermeyi düşünüyorum:1rolleyes:

kızlar şu saç-fırça bakım setini almayı unutmuşum.ne marka alayım hangisi kullanışlı.siz ne aldınız?

kızlar benim kız sürekli emmek istiyo memede uyuyo tam yatırıyorum basıyo çığlığı öğlenden beri böle şimdi kucağımda sızdı bırakmaya korkuyom basıcak gene çığlığısempatiksalakcinni

kızlar benim kız sürekli emmek istiyo memede uyuyo tam yatırıyorum basıyo çığlığı öğlenden beri böle şimdi kucağımda sızdı bırakmaya korkuyom basıcak gene çığlığısempatiksalakcinni

aynen benmde öyle valla kollarım ağrıyo artık 2-3 saat

selam kızlar nasılsınız

bizim bugün 7.günümüz doldu çok şükür. bebeğim sarılık olmuş çarşamba günü değeri 12 olmuştu. doktorumuz çok yüksek değil dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. ilk günler süt sorunumuz çok oldu. sütüm yeni gelmeye başladı ama bebeğim yine de tam doymuyor. mecburen mama takviyesi yapıyorum. ama içim yanıyo tabi mama verirken.

süt arttırmak için tüm yolları deniyorum. bu arada iki gündür de bi göğsümü alamıyo ucu diğerine göre daha küçük.

kızlar pompa kullansam işe yararmı acaba sütü arttırmak için?? bir de nasıl bi pompa kullansam herkes bişey diyo çok kafam karıştı??

ablam bana verme diye kızıyodu emziği bende verim bari benim çok hoşuma gidiyo emzik ablamda damak yapısını bozar diyo ben chicconunkini aldım biraz büyük geliyo ağzına bugun verdim biraz emdi kızdı süt gelmiyo diye:roflol: sonra attı ama avunuyo onunla bende vermeyi düşünüyorum:1rolleyes:

ben de chicco aldım atıyor sevmedi
2li satılanlardan mı aldın sen de?

bende chico aldım kiraz mıdır nedir yok almıyor. tabi çocuk bakıyor annesinin memesi eşşek gibi. yani 80 beden sütyen giyipte basparmağım kadar meme ucu olan tek benim herhalde. yavrum alıştı büyük meme ucuna biberonu bile köküne kadar agzına sokuyor. emzikler ise fayda etmiyo özel yaptıracagım yada mememin ucunu kesip bunun agzına yapıştıracagım :>:>

selam kızlar nasılsınız

bizim bugün 7.günümüz doldu çok şükür. bebeğim sarılık olmuş çarşamba günü değeri 12 olmuştu. doktorumuz çok yüksek değil dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. ilk günler süt sorunumuz çok oldu. sütüm yeni gelmeye başladı ama bebeğim yine de tam doymuyor. mecburen mama takviyesi yapıyorum. ama içim yanıyo tabi mama verirken.

süt arttırmak için tüm yolları deniyorum. bu arada iki gündür de bi göğsümü alamıyo ucu diğerine göre daha küçük.

kızlar pompa kullansam işe yararmı acaba sütü arttırmak için?? bir de nasıl bi pompa kullansam herkes bişey diyo çok kafam karıştı??

hayatım medela var. en iyisi o .ilk basta biraz sızlıyor gögsün ama 2 3 güne geciyor. fiyatıda geliş fiyatı 119 tl. ama çok işe yarıyor. benimki emerken cok yoruluyor .oyuüzden sagıyorum 100 ml falan veriyorum. oda 3 saat idare ediyor bizimkini

aynen
gece 12-sabah 6 arası bana yapışık.
emzirme yastığı aldım. çok işme yaradı tavsiye ederim herkese.

selam kızlar nasılsınız

ben de aynı durumdayım sütüm az. bulgur yedim geldi ama bebeğe ve bana gaz yaptı. ben sorun değil de bebeğe gaz yapınca çok sanclandı.
size yapmaz belki bir dene istersen. humana still tea içiyorum, heşva yiyorum bir de rezene çayı içiyorum. biraz biraz geliyor şimdi ama mama da ver,yorum. ben de üzülüyorum ama napalım. doktor dda ver dedi. sarılığı daha çavuk atsın diye. bizimki en son 15,1 di çünkü. bebek kalori alsın kaka yapsın sarılığı atsın dedi. onun için üzülme sen de :)

ya bende şu emzik meselesi için girmiştim kızlar napıyo diye.bende tutturamıyorum bi türlü ya hep memede uyumak istiyo yerine koyduğum gibi basıyo feryatı ama o ne biçim ağlamak öyle mahalle bizi kovcak yakında sanki kolunu bacağını koparmışın.herkeste sakın memeye alıştırma çok zor olur işini gücünü yapamzsın diyolar ama napıyım o feryadı duymaktansa herşeyi yaparım.bi şekilde emziğe alıştırmam lazım bi kaç kere ucuna tatlı sürüp verdim ozaman aldı.ama bunuda yapmak istemiyorum zarar verir belki diye.napcam bilmiyorum.emziğe alıştıran arkadaşlar yardım etsin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende chico aldım kiraz mıdır nedir yok almıyor. tabi çocuk bakıyor annesinin memesi eşşek gibi. yani 80 beden sütyen giyipte basparmağım kadar meme ucu olan tek benim herhalde. yavrum alıştı büyük meme ucuna biberonu bile köküne kadar agzına sokuyor. emzikler ise fayda etmiyo özel yaptıracagım yada mememin ucunu kesip bunun agzına yapıştıracagım :>:>

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X