• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bal bebeklere 1 yaşına kadar zararlı diye biliyorum reçele batır bala batırcağına

bende okadar alıştırmaya çalıştım ama nafile şu emziği tutturabilenin elini öpücem valla artık.zor bela öğüre öğüre tutuyo bazen ama bidaha sefere yine aynı.her emziği vermemde sanki ilk defa veriyo gibi uğraşıyorum ama sonuç yine aynı.ev emzik dükkanı gibi ama hiçbirini istemiyo.tutturmayı başaran arkadaşlar yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr.

bende heveslendim emzik aldım ama benimkininde midesi bulanıyor
dün zinco yağ damlası aldım gazına iyi geliyormuş inşallah benimkinede iyigelir kuzucuğum rahatça gazını çıkarsa zemuszemus

bende heveslendim emzik aldım ama benimkininde midesi bulanıyor
dün zinco yağ damlası aldım gazına iyi geliyormuş inşallah benimkinede iyigelir kuzucuğum rahatça gazını çıkarsa zemuszemus

mihri senide çağırdı mı dr.dikişler için bana belki ultrasonlada bakarız dedi size baktı mı vajinal ultrasonla mı bakar kibilmiyorumkismile

mrb arkadaslar moralim sıfır eşim grip oldu kızıma bulaştırdı. miniğim nefes alamıyor burnu ful tıklaı. serum fizyolojik damlatmaktan burnu kıpkırmızı oldu. ama zor cıkıyor yeşil yeşil.uykuda bile nefes alamayınca basıyo çığlıgı. bu arada gaz için kullandıgım ilaçların hepsini bıraktım ve kızımın gazı yok. olsada pırt pırt cıkarıyor. dr 7 cesit nerdeyse ilaç vermişti. zinco nurse haveyse . sab,laktamisin.rezene. hepsini kestim. sadece d vit veriyorum

arkadaşlar benim bebeğimin gövde kısmında kırmızı lekeler oluşmuş.daha 12 günlük kızamıkcık çıkarıyor olabilirmi.sizde de böyle bişey oldumu.

kızlar meraba benimde size bir sorum olucak. gerçiben eylül annesi olamadım ekim annesi oldum:)bizde bugün 1 haftalık olduk.... doğum yapan arkadaşlar yanınızda kimse kalıyomu yoksa tekmisiniz... ben yanlızımda annem sürekli arayıp duruyo... tekken daha iyiyim ama. siz ne durumdasınız

mihri senide çağırdı mı dr.dikişler için bana belki ultrasonlada bakarız dedi size baktı mı vajinal ultrasonla mı bakar kibilmiyorumkismile
canım benide çağırdı spral takalım dedi ama benim çatal fobim var o çatala çıkınca her defasında tansiyonum çıkıyor kaç defa fenalaştım kendimi sıkmaktan ter içinde kalıyorum
dr bayan olmasına rağmen ohaoldumsmile
40 çıktı çıkalı hergün diyorum yarın gidecem diye bir türlü gidemedim kuzenimle konuştum hastaneye çok geliyormuş doğum yapıp hemen hamile kalan o yüzden hemen taktırmak istiyorum eyvahedigeldismile

arkadaşlar sürekli zırlayan gece saatlerce uyumayan benide uyutmayan anca kucakta duran hatta kucakta bile durmayan...10 dakka dolmadan emen çok emmekten kusan bir bebeğim vardı 2 gün öncesine kadar :)
annem geldi 2 gün önce yine benim kız zırıl zırıl ben ayakta bir sağa bir sola..neyse aldı elimden önce aayağına bir yastık koydu ve bebeği yan yatırdı..sakinleşene kadar salladı..emziğinide verdi ağzına..normalde emzikten kusuyordu sürekli.. battanniyenin altındanda ovdu karnını..neyse ıklıya pıklıya uyudu bebeğim.. adaçayı yaptırdı sonra iki çay kaşığı verdi..susamış birazda su içti bibberonla..
sonra su kaynatıp şişeye koydum havluyla sardım..ayak ucuna koyduk...sabaha kadar mışıl mışıl uyudu..ertesi gün yine uyandı sadece emzirmek için aldım kucağıma sevdim konuştum o emerken..yatırdım yerine uyanıkken..emziğini verdim..sıcak su ayaklarda durmaya devam...kendi kendine emzikle oyalandı uyudu.. ve 2 gündür bu şekilde devam ediyoruz...uyanıkken ağlamıyor emzikle oyalanıyor kucak istemiyor...sanırım üşütüyordu ve karnı ağrıyordu bende anlamıyordum nedenini... ne kadar giydirsemde ayaklarını üşümüş demek... sıcak su torbası alıcam şimdi sürekli yatağında ayak ucuna koyucam battaniyesinin altında durucak şekilde... inanın günlerdir gözüme uyku girmiyordu ne gece ne gündüz.. şuan yanımda yatıyor..ayaklar sıcak ağzımızda emzik bakıyoruz etrafa..sadece emzik düşünce başlıyor kıpırdanmaya... umarım benim derdime çare olan yöntem sizdede işe yarar..huzurlu ve sağlıklı günler :)
aynen benim kızında seninki gibi bende emzik denedim fakat almıyor midesi bulanıyor sıcak su torbasını bende deneyim yarın bugün mesaimiz bitti
zinco damla aldım sadece 1 saat işe yaradı herzaman saat 9 başlardı ağlamaya busefer 10 da başladı şuana kadar devam etti emmek bile istemiyor sadece bağrıyor
bu durum ne zamana kadar devam eder bilmiyorum ama ben bittim akannehir

iyi geceler kuzucuk uyumuşken bende uyusam iyi olur boshayallersmile

Bizim mesai de yeni bitti.Her gece 18 den itibaren gece 2ye kadar emme kucak.Kucakta da durmuyor ki,sürekli hareket halinde,bıraksam yürüyüp gidecek.Ikınıyor,kasılıyor,şu gaza tıp neden çare bulamaz ki?Emziği de aldıramadım,ben de bittim vallahi.Benimkinin gündüz de sıkıntısı var.Gündüz taş çatlasa 2 saat uyuyor,1 saatte uyutuyorum.Gece kalkınca da tekrar uyuması 2 saati buluyor.Ne yapalım,Allah sıhhat versin bebeklerimize de bu günleri ileride gülerek anarız.

mrb arkadaşlar cok şükür bnde kuzuma kavuştum 20 eylülde epd.sezeryanla doğdu kızım
birbirimize alıştık cok şükür ......
tek problem gazımız doktor kontürolümüz haftaya ama telde görüştüm doktorla şimdi gaz için bişi weremem erken dedi ama geçmişi okudumda siz bişiler kullanıyounuz galiba
siz ne zaman kullanmaya başladınız ve neler kullanıyosunuz gaz için ??????

selam kızlar
azra sonunda cuk cuk emzik emiyor tam uyuycağı zaman verdim ağzına uyudu şimdi uyandı hala emiyor
hatta ağzından almaya çalıştım vermedi:))

ahh ah bende alıstrmıyorum emzıge
en son dun ınatla vereyım dedım en sonunda ne ıctıyse hepsını uzerıme kustu agladı dahada vermeyecegım dedım :(

kızlar 1 ayı geçtik saçımızı boyatabilirmiyiz zararı varmı ki akşam boyamayı düşünüyorum ne dersiniz

arkadaşlar sütüm yeterli olmadığı için vede bebeğim düşük kilolu doğduğu için doktorum mama vermemi şart koştu.ben yinede hem sağıp veriyorum sütümü hemde mama aptamil 1 veriyorum.size sormak istediğim mamayı hazırlıyorum bazen 60 cc içiyor bazende 80 cc felan,e kalan mamayı ne yapmam gerekiyor,hastanede demişlerdiki 4 saat dolunca mamayı döküyoruz diye ama bugün nette okuduğum kadarıyla 1 saat sonra dökün diyorlar.ben bu işi anlayamadım ne yapayım,mamayı hazırladım kalan mamayı buzdolabına koyup içeceği zamanda ısıtmam mı gerekiyor,eğer ısıtırsam bu işlemi en fazla bir kere mi yapmam gerekiyor,hani olduya belki o mamadanda artacak onuda buzdolabına tekrar mı koymam gerekecek ne olur bilgisi olanlar yardım etsin.bebeğimin gazı çok fazla acaba mama kalıyordu ama ben buzdolabına koymuyordum bundan dolayıda gazı çok oluyor olabilir mi,ama hastanede öle dedikleri için ben buzdolabına koymadım hiç.birde gazı için yapmadığımız şey kalmadı kayınvaldeyle ama olmuyor,doktor zinco verdi,zironox kullandık olmadı,zinco olmadı,muskat cevizi kullandık olmadı,acı elma yağını hem ayaklarına hemde karnına masaj yaptık olmadı,rezene içtim olmadı,sürekli ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyoruz ama bu gaz geçmiyor.üstelik bebişim gazını kendi kendine alttan süreklide çıkarıyor ama iki büklüm oluyor,birden çıklık atarak ağlıyor,ne yapacağımızı şaşırdık,ne gündüz doğru dürüst uyuyor nede gece.doktora kontrole götürdüğümüzde hep söylüyoruz olacak erkek çocuklarında olur yapacak bşe yok karnı şiş gazı var diyor.o kadar zor bir durum ki saatlerce susmadığını biliyorum.yarın bir ayımız doluyor,40 çıkınca düzelir diyenler var hep ama 3-4 ay sürer diyenlerde var,düşündükçe kahroluyorum valla

Back
X