• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benim oğlum gece uyanmak istemiyor,uyansada 5 dakika emip uyuyor,beslenemiyor diye üzülüyorum....

evet ya benımkıde oyle canım uyuyor bende uyandırmıyorum valla daha dogrusu ben uyanamıyom kı onu uyandırayım ama gunduz cok yorucu oluyor.. gunduz yatana kadar sureklı emıyor masallah gelısımı de ıyı...

maşallah dolunay aşısını yaptırdın bügün

gece uyuması için napıyorsunuz kaçta yatırıyorsunuz mesela

kızlar çocuğunuzun gece uyuması ne güzel maşallah ,biz bütün geceyi ayakta uykusuz geçiriyoruz gazdan dolayı uyumak ne mümkün.Bugün 26 günlük ve gaz problemi geçene kadar uykusuz gecelere devam.

12 bucuk yada 1 gıbı dalıyor bızımkı sabaha kadar uyuyor 5 yada 6 gıbı kalkıyor masallah oglumaaaaa...valla bısey yapmıyoz ama gece yatırırken kollarını sarmasaya alıstırmıstım..gunduz sarmıyorum ama gece yatarken sarrıyorum 12 bucukta son kez emzıroyorym sonraaa uyuyoruz bakalım ...

evet su an uyuyor ama bu uykuları fazla uzun olmuyor..yarım saat kırk bes dakka falan bı gunduz uyuyor ıkı sasat onadan sonraları fazla derın olmuyor cooook sukur uyku yonumuz ıyı oğlumla...annesını fazla uzmuyor..

ellerini sıçrıyor diye mi sarıyorsun gece çünkü sıçrayınca uyanıyor

şuan ayağımda sallıyorum tek elle yazıyorum ve çığırıyor 5 dk uyuyor sonra uyanıyor

Back
X