canım onların hepsi bir valizin içinde annemlerde yüksek bir dolapta duruyor senağlama
biirgün anneme indirttiricem ve kızımın cicilerini çekicem inşallah
ayakkabı dediğime bakma bende o bez olanlardan bahsediyorum zaten
normal ayakkabı almadım hiç
ancak yürümeye başlayınc artık minnacık converselerden alıcam kızıma :)
bayramlık olanımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok ciciiii yaaa..gördüm biraz önce...:lepi:
elbise almakistiyorum ben hiç denk getiremedim..bide ben 3-6 aylıkları alıyorum genelde..9 aylık hiç amadım yaza geleceği için boyuna kilosuna göre alırım diye düşündüm...iyi yapmışmıım
yerim ben onları yaaa))))bende alcam bendehihoyyythihoyyyt
babam bile hayal kuruyo sanırım oda ilk kez dede olcak..puma ayakkabı alcakmış:roflol:min,k minik
daha sayıyor birsürü:roflol:babam benden hevesli ya allah ogünleri gösterir inşallah onada:Saruboceq:kucağına laır torununu:Saruboceq:
ben de bu hastane çıkışını aldım sonra daha güzelini gördüm biraz pişman oldum bunu aldığıma dayanamayıp onu da alıcam galiba
ayy ne kıl yaa o nebiçim arkadaşmış kız ver sende ağzının payını delimi neevet bayramlık olanı hahahhah gözüme çarptı gel beni illa al dedi dayanamadım alayım bari dedim
arkadaşım var gıcık bişey 7aylık bebeği var geçen eylülde doğum yaptı sürekli onla geziyoruz oben elbiseye baksam ne alıyorsun giydiremessin ,kışa geliyor, boşa alıyorsun , diyor herseferinde sinir oluyorum kendisi giydirmesini bilmiyor çocuk bakmaktan anladığı yok zaten beni sitrese sokuyor
bu elbiseyi aldım akşama kadar başımı ağrıttı herkese boşa aldı giydirecekmiş gibi hep elbiselere bakıyor diyor
eşimde diyor boşver onu takma diyor alsen diyorklava:
yoo buda çok tatlı canım gerçekten ...hele puantieli battaniye süper...ben de bu hastane çıkışını aldım sonra daha güzelini gördüm biraz pişman oldum bunu aldığıma dayanamayıp onu da alıcam galiba
Allahım ya pumaa ayakkabımı im bilir nasıl gzel olur :)))
benim annem babamda ilk kez dede oluyolar
babamı bilmiyorum konuşmuyoruz bu mevzuları onunla bilmiyorumkismile
ama annem feci heveslii,bir sürü şeyimiz var hala gördükçe alıyo bişiyler
abimle kardeşlerimde çok hevesliler
ayy Allahım ne tatlı olcak yaa
dayı dayı diyip peşinden koşcaklar :))
Allahın izniyle
olsun canım birdaha alacaksın nasıl olsa buda güzel niye öyle düşünüyorsunki zaten 1ay anca giyecekler bu hastane çıkışlarını üzülme tekrar alırsın bende 2 takım hastane çıkışı alacağım
olsun canım birdaha alacaksın nasıl olsa buda güzel niye öyle düşünüyorsunki zaten 1ay anca giyecekler bu hastane çıkışlarını üzülme tekrar alırsın bende 2 takım hastane çıkışı alacağım
ayy ne kıl yaa o nebiçim arkadaşmış kız ver sende ağzının payını delimi neklava:
sen al boşver milleti ya kıskanıyomu ne:ecrin_bebek:
yoo buda çok tatlı canım gerçekten ...hele puantieli battaniye süper...
yeni gördüğün nasıl birşeydi???
allahım nasibetsin inşallahhh canım çok güzel gerçekten.....
bozooooo gerçekten çok tatlı bi takım almışsınnnnnnn ya kızlar seçimler süper
diğer takımı battaniyeli almıycam 3 tane de annem almış 1 tane de ben 4 tane çok bile
yeni gördüğümün battaniyesi yok annem benden önce davranıp almazsa alıcam kaydirigubbakcemile3
bende 1 tane daha alacağım..2 tane alın diyorlar zaten...çok kullanılıyormuş sanırım
aslında böyle ufak şeylere dünyanın parasını vermek istemiyorum çok çabuk büyüycekler küçülcek hemen bebek ne kadar eskite bilir ki kıyafetleri
diğer takımı battaniyeli almıycam 3 tane de annem almış 1 tane de ben 4 tane çok bile
yeni gördüğümün battaniyesi yok annem benden önce davranıp almazsa alıcam kaydirigubbakcemile3
kızlar hastane çıkışı 2 takım yeter ama onun dışında takım olmayan sadece alt üst olan takımlardanda alın annem diyoki bazen çiş geçiyor kusuyor fln sürekli değişiyosun yıka kurut diyene kadar çocuk ne giycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?