2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

anladım ayşecim yarın deniycem bakalım olucakmı..çok güzel şeyler aldım teyzesi bakalım beğenicekmisiniz..

yerim ben onları yaaa))))bende alcam bendehihoyyythihoyyyt
babam bile hayal kuruyo sanırım oda ilk kez dede olcak..puma ayakkabı alcakmış:roflol:min,k minik
daha sayıyor birsürü:roflol:babam benden hevesli ya allah ogünleri gösterir inşallah onada:Saruboceq:kucağına laır torununu:Saruboceq:

evet bayramlık olanı hahahhah gözüme çarptı gel beni illa al dedi dayanamadım alayım bari dedim

arkadaşım var gıcık bişey 7aylık bebeği var geçen eylülde doğum yaptı sürekli onla geziyoruz oben elbiseye baksam ne alıyorsun giydiremessin ,kışa geliyor, boşa alıyorsun , diyor herseferinde sinir oluyorum kendisi giydirmesini bilmiyor çocuk bakmaktan anladığı yok zaten beni sitrese sokuyor
bu elbiseyi aldım akşama kadar başımı ağrıttı herkese boşa aldı giydirecekmiş gibi hep elbiselere bakıyor diyor
eşimde diyor boşver onu takma diyor alsen diyorklava:

iyi yapmışsın moopsy kız vallaha aslında çok fazla ilerisi için almak iyi değil
bir iki tane hevesimiz gitsin diye elbse alabiliriz
hem onlar çok hediye geliyo hemde bebişlerimiz büyüdükçe alırız boylarına kiloarına göre

ben de bu hastane çıkışını aldım sonra daha güzelini gördüm biraz pişman oldum bunu aldığıma dayanamayıp onu da alıcam galiba

Allahım ya pumaa ayakkabımı kim bilir nasıl gzel olur :)))
benim annem babamda ilk kez dede oluyolar
babamı bilmiyorum konuşmuyoruz bu mevzuları onunla bilmiyorumkismile
ama annem feci heveslii,bir sürü şeyimiz var hala gördükçe alıyo bişiyler
abimle kardeşlerimde çok hevesliler
ayy Allahım ne tatlı olcak yaa
dayı dayı diyip peşinden koşcaklar :))

Allahın izniyle

Son düzenleme:
ben de bu hastane çıkışını aldım sonra daha güzelini gördüm biraz pişman oldum bunu aldığıma dayanamayıp onu da alıcam galiba

olsun canım birdaha alacaksın nasıl olsa buda güzel niye öyle düşünüyorsunki zaten 1ay anca giyecekler bu hastane çıkışlarını üzülme tekrar alırsın bende 2 takım hastane çıkışı alacağım

ayy ne kıl yaa o nebiçim arkadaşmış kız ver sende ağzının payını delimi neklava:
sen al boşver milleti ya kıskanıyomu ne:ecrin_bebek:
yoo buda çok tatlı canım gerçekten ...hele puantieli battaniye süper...
yeni gördüğün nasıl birşeydi???

allahım nasibetsin inşallahhh canım çok güzel gerçekten.....

bende 1 tane daha alacağım..2 tane alın diyorlar zaten...çok kullanılıyormuş sanırım

aslında böyle ufak şeylere dünyanın parasını vermek istemiyorum çok çabuk büyüycekler küçülcek hemen bebek ne kadar eskite bilir ki kıyafetleri

bozooooo gerçekten çok tatlı bi takım almışsınnnnnnn ya kızlar seçimler süper

evet ya çok kıl kıskandığı şeylerde var ama sanene giydirmessem benim param gidecek boşa ona neyse
başka arkadaşım yok burda yabancıyım bir onla takkılıyorum kırmakta istemiyorum

atlet kilot takımı aldım hani koymuştum neden atlet kilot alıyormuşum çıt çıtlı badi alacakmışım onuda aldım atlett sırtına sığanırmışta negerek varmış ya kalın güzel geldi eşim aldı şimdiye kadar çıt çıtlı atletmi vardı sokarsın kilotunun içine sığanmaz sırtına salak yaaa
sonradan görme biraz para görünce insanlar değişiyor

diğer takımı battaniyeli almıycam 3 tane de annem almış 1 tane de ben 4 tane çok bile
yeni gördüğümün battaniyesi yok annem benden önce davranıp almazsa alıcam kaydirigubbakcemile3

kızlar hastane çıkışı 2 takım yeter ama onun dışında takım olmayan sadece alt üst olan takımlardanda alın annem diyoki bazen çiş geçiyor kusuyor fln sürekli değişiyosun yıka kurut diyene kadar çocuk ne giycek

diğer takımı battaniyeli almıycam 3 tane de annem almış 1 tane de ben 4 tane çok bile
yeni gördüğümün battaniyesi yok annem benden önce davranıp almazsa alıcam kaydirigubbakcemile3

daha ne istiyorsun şeker bisürü hastahane çıkışı akımın olmuş:lepi:

bende 1 tane daha alacağım..2 tane alın diyorlar zaten...çok kullanılıyormuş sanırım

evet canım birin,i ben büyük almak istiyorum birisinide küçüklerden içinde sargısı kıyafeti az olanlar varya onlarda
bana onlar hediye gelecek onun için almıyorum eşimin patronu verecek ayrı mazası var ordan bazı eşyaları gelecek nasip olursa

aslında böyle ufak şeylere dünyanın parasını vermek istemiyorum çok çabuk büyüycekler küçülcek hemen bebek ne kadar eskite bilir ki kıyafetleri

evet tatlım büyüyorlar 3günde bile değişirmiş bebek hemen allah giydirmek nasip etsin hepimize inşallah

kız boşver al gitsin yıkar yıkar giydirrsin bebişine değişik değişik

evet almayı düşünüyorum ah para çok olsa neler alacağım
eşim diyor mazayı alsan doymıyacaksın hepsi çok güzel diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…