2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

Evet canım ya şu an tam şeker zamanları her hali o kadar tatlı ki.Dün gece yüzümle oynayarak uyudu o kadar mutlu oldum ki anlatamam.

Benim 3 tane evde kullandığım var 1 tane de dışarı çıkarken kullandığım var.2 tane de kadife var.Aklıma gelmişken çıtçıtlı fermuarlı kadife battaniyelerden almıştım çok kullanışlı geldi bana.
2 battaniye de yeter aslında bebek gelince ihtiyaç duyarsan alırsın.

ben 2 tane almıştım ama hiç giydirmedim oğluma.Kadife ayaklı pijamaldan giydiriyorum üstüne de pantolonunu giydiriyorum.Bana giydir diyorlar ama erkeğime yakıştıramadım kilotlu çorabı.Bi de kadife daha sıcak tutar diye düşünüyorum.

heh canım hep güzel olan şeyleri söledin
ondanda almıştım ben :)
hem erkek hemde kız kullanabilir
dışarı çıkarken fermuarını kapatıp güzelca sarıp çıkıyosun dimi
üşütmesşn diyeee
ayyy yerşm ben onu yüzünlemi oynadı
agu gugu sesler çıkarıyormu

hımmm anladım canım
kızlara yakışırda erkek adama olmaz tabiiii :)
karizması çizilirr
şaka bi yana kadifede alıcam o ayaklı pijamalardan
biraz zaman geçsin cinsiyet belli olsunda
kız olursa herşey hazır zaten

Evet canım gerçekten kullanışlı oluyor ben o çanta gibi şeyleri sevmiyorum o nedenle almadım ve sürekli battaniyemize sardık aşkımı.

Yanaklarımı okşaya okşaya uyudu.Arada da gülümsüyordu.
agu abu memme diyor.Ama memme kızma sözcüğümüz sinirlenince memme memmemme diye bağırıyor.Ha bi de bol bol çığlık var tabi.O da sevinice atılıyor.

ay ozaman bende o çıtçıtlı tulumlardan alayım onlar benimde çok hoşuma gidiyor grçekten çok sevimli olyorlar...
hımm battaniyede alalım ozaman penye olanlardan..hiç aklıma bile gelmemişti...
ayşecim o çekmece kulpları satılıyor değiştiriverirsin olur biter...

kızlar dışarıya çıkarken battaniye yerine tulum gibi montlar var bebişler için robot gibi oluyorlar tulum şeklinde..ben onları daha çok beğeniyorum...neden battaniyeye sarıyosunuz dışarda...
öyle montlar olmuyormu???

canım ben o çanta takımındanda almıştım
ama sanırım ilk 2 ay kullanılıyor
sonra battaniyeye sararım
aldık bi defa ama banada öyle içerde çocuk kapalı kalıyor gibi oluyo
memmeee bile diyo he maşallahh

evet canım bende öyle düşündüm
arabalı ayıcıklı falan güzel olur dimi
bide nevresimi değişirse ohh maşallah güzel olur kısmetse

senin o dediğin şu uyku tulumu diyolar omu benim bildiğim daha ileriki aylarda kullanılıyor o ama robot gibi benzetmeside hoşuma gitti :))

evt ayşecim ya hallolur yani koca yatak atılmaz..bisürü aksesuarlar falan car arabalı uçaklı bişiler yaparsın için rahat etsin yani...neler var artık dimi..herşey bulunuyor

senin o dediğin şu uyku tulumu diyolar omu benim bildiğim daha ileriki aylarda kullanılıyor o ama robot gibi benzetmeside hoşuma gitti :))

ay gerçekten benim okadar çok şey almam gerekiyor ki anlatamammm....
birazn önmcede başlamak istiyorum..daha tam başlamadım almaya..cinsiyet belli olsunda her ay birşeyler alsam azar azar anca alırız doğana kadar...birkerede birsürü alışveriş ağır gelmesin sonra..her ay birşeyler alacağım ozaman anlamadan tamamlanacak artık ihtiyaclarrr

böylemi mopsy

Eklentiler

• $BEBEK-UYKU-TULUMU-0-6-AY-1TL__22748718_0.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 38
canım ben onlardan almadım normal mont almıştım ama yine de arabaya girene kadar battaniyeye de sarıyorum.ya kangurunun üzerine sarıp aynı battaniyeyi çıkıyorum.

evet canım birden bire ağır gelebilir gördükçe aklına geldikçe alırsın
alt açma takımlarındadan da alın yastıklı oluyor hani
pusetin içine falanda seriliyormuş

evt ayşe buna benzer bak çok güzelmiş hoşuma gitti montt

evet canım birden bire ağır gelebilir gördükçe aklına geldikçe alırsın
alt açma takımlarındadan da alın yastıklı oluyor hani
pusetin içine falanda seriliyormuş

pusetin içinedemi seriliyormuş..iyi fikir..evt o alt açmalardan kesin alacağım o aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…