2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

NAgişim şimdi gördüm senin beşiğini de süper gözüküyor Bende böyle bişeey alacağım alah nasip ederse ..

dün akşam geldi CEYLANCIM beşiğimiz çatladım gelene kadar hemen koydum buraya

daha kullanışlı dedik bşka beşik almıyacağım için yaşına kadar idare eder inşallah bizi

Nekadara aldın canım nerden ben burda sordum 140TL civarında daha küçükleri 80TL civarında ..

nekadara aldın canım nerden ben burda sordum 140tl civarında daha küçükleri 80tl civarında ..

ooooo 140 sa çok iyi canım ben 180 aldım şifon yeride 120 ye aldık

bizim oralar daha uygun annemde diyor tavşanlıda da çok uygun beşikler varmış iptal edin dedi bende gelip görmeden almam dedim boşverdedik artık

Hadi ya tavşanlı'ya gitmek lazım bilmiyordum Merkezle 40dakika haftasonu olmazsa uğrarız ..saol canım..Seninkide çok güzel güle güle kullan ..

SaĞol canım yenı bır yer aÇılmıŞ bıde orda annem dıyor 50 mılyona kadar varmıŞ tarıfıde benım beŞıĞe benzıyor
gıt bı gÖr derım canım

teşekkürler nagişim.senin beşikte harika..baya sağlam gözüküyor .iç minderi falan takım çok hoşuma gitti.ben otarz bişi güzel bulmadım..bu tüllüden aldım artık.güle güle kullanalım inş...

Atk cicişler süper denizci olcak paşan :) mopsy beşik çok güzel bende onun tekerleklisini bulursam yatak odası için almak istiyorum onun dışında oda takımında beşik zaten olacak. tekerleğide odalar arasında rahatça dolaştırabileyim diye istiyorum. güle güle kullanın inşallah.

kızlarr cok guzelll beşiklerınızzzz ve cıcılerınız bebişlerınızz saglıklaa ıclerınde buyusunlerr ınsallah bızde aldık besıgımızı de resım ekleyemıorumm yaaa nedenseee olmuo artıkkk(

hızlıresim.com yada ımageshack.com dan dene güzelim..

mopssssyyy canım beşiğiniz çok tatlı aynı gelin yatağı gibi :)
sağlıkla yatsın bebeişin inşallahh

benimde beşiğim olmamış olsaydı bundan alırdım odasınada güzel bi takım alırdım
ama şimdilik bi beşiğimiz var 1-2 yaşına kadar onu kullanıp daha sonra ciciş bi oda yapıcam kızıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…